Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alfa1 napisał(a):
W dzisiejszych wiadomościach Polsatu będzie na temat klonów,pokażą afgana i coś o kotach.

Alfa , ale o której godzinie może o 19stej ?Toc to już po 19stej :evil:

:D dobrego nigdy za wiele

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania :) Karka jeszcze ma bo sobie oszczędza :wink: i się delektuje :wink:
Linka posłałam Ania .
Alutka tobie także wysłałam pw prosze o odpowiedź czy pomogłam.
A wiecie widziałam mix rottka z jamnikiem -mowię Wam osobliwy psiaczek.Właściciele naiwnie myśleli ,że taka różnica wzrostu nie spowoduje przypadkowego przyjścia na świat szczeniorków :wink:

Posted

Karka napisał(a):

A wiecie widziałam mix rottka z jamnikiem

mam nadzieję,że to piszesz już po spożyciu wiśnióweczki... :o no nie mogę ale jazdaaa :lol: czy ktoś mu stołek podsunął albo jamniorka w rękach trzymał??? :o :-? oglądnęłam i powiem tylko tyle,że jeszcze tylko smrodu brakuje z tamtąd,fotki obrzydliwe,mnie się wydaje,że fotki są tak robione jakby specjalnie chcieli wyeksponować posturę psa do walki :x ogólnie widać,że syf nie miłosierny jest na placu :o szczeniaczki faktycznie oczka takie dziwne mają,ale jak zobaczyłam te buldogi ameryk. to aż ciarki po plecach mi przeszły... :-?

Posted

Karka napisał(a):
Ania :) Karka jeszcze ma bo sobie oszczędza :wink: i się delektuje :wink:

no,że oszczędza to się rozumie tylko sęk w tym czy się podzieli :hmmmm: :icon_roc:

Posted

Ania-k napisał(a):
Karka napisał(a):

A wiecie widziałam mix rottka z jamnikiem

mam nadzieję,że to piszesz już po spożyciu wiśnióweczki... :o

nie dzisiaj nie spożywałam :lol: :lol: to najprawdziwsza prawda ten piesek jest nowym sąsiadem mojej mamy a ,że teraz stale u niej bywam miałam okazje zobaczyć go na własne oczy :lol: :lol: wcześniej tylko o nim słyszałam :wink:

Posted

jak chcesz sprawdzić czy się Karka podzieli to wsiadaj w autko za godzinkę będziesz :wink: tylko dziś nie mogę za wiele spożywac bo muszę mieć jutro umysł jasny :wink: :lol:

Posted

[quote name='Ania-k'] pogoda na dworze brrr,więc nawet nie mamy ochoty wyjść z domu,a co Karka na to,że ma się podzielić??? :hmmmm: tylko czy ona jeszcze ma...bo wczoraj pisała,że się kończy.... :shock:

:beerchug: Pogoda gastronomiczna. Aniu Karce się wiśnióweczka
skończyła przedwczoraj, a wczoraj robiła nową i dlatego Jej nie było na
Dogo. Widzisz jaka jest gościnna, już Cie zaprosiła, ale skoro nie masz
ochoty wyjść z domu - to Twoja strata. :drink1:

Posted

:D Alutka ma zawsze wyśmienite poczucie humoru :D Pogoda rzeczywiście przygnębiająca :roll: całe psie bractwo niechętnie wychodzi za potrzebą , załatwiają się w ekspresowym tempie by zaraz zmykać z powrotem.Chyba jednak to ciepełko i słoneczko było zdecydowanie lepsze :fadein:

Posted

[quote name='Karka']:D Alutka ma zawsze wyśmienite poczucie humoru

[quote name='Alutka']Ania na co czekasz ? k u p u j !!!!!!!!!!!!!!
zgadzam się z tobą Karka w 100% :shock: :bigcry: poryczałam się ze śmiechu :lol:

Posted

Dziękuję Karce i Ani -k za komplement.
Wiecie ja :evil_lol: kupiłam auto ( no bo czym tu jeżdzić na wystawy ? )
i niedawno spotykam jednego z wierzycieli , a on do mnie mówi :
ostatni raz się Ciebie pytam oddasz mi te pieniądze, które Ci
pożyczyłem na auto ? na to ja mu odpowiadam : Bogu dzięki wreszcie
skończą sie te wieczne pytania. ! :ghost_2:

Posted

Witajcie wszyscy bishonomaniacy :)

Planuję w marcu (około) kupić Bolończyka...ale...napewno wiecie jak trudno o tego cudownego psiaka! (może to i dobrze...)
Nie doczytałam jeszcze całego forum (khem khem...mam taki zamiar... noc jest długa ;) ), więc nie wiem czy już ktoś poruszał tę kwestię, ale mam wielką prośbę :) Czy mógłby mi ktoś dać jakieś namiary do chodowców? (na maila: paninocy@tlen.pl, lub gadu-gadu: 533734) Będę Wam bardzo wdzięczna...i mam nadzieję jak najszybciej zasilić Wasze grono :) Jestem zauroczona tymi małymi białymi stworzonkami...
I jak czytam o Waszych mniejszych i większych kłopotach z nimi to aż się rozpływam...czytam i czytam...a Wy udzielacie sobie różnych rad... cieszę się, że trafiłam na to forum :)

Bardzo serdecznie pozdrawiam Wszystkich udzielających się na tym forum(szczególnie Agnieszkę, Alutkę, Karkę, Gosię oraz Tomka). :)

Posted

AnkaW napisał(a):
:-? zaraz wyciągnę śliwowicę, a co :drinking:

Jak jedziesz to nie pij ! Za dużo się wylewa, :drinka:

Posted

:sweetCyb: Witaj ! Witaj ! Elu 1986 :modla:
Cieszę się, że mamy nowego bichomaniaka. :multi:
Fajnie ,że do nas dołączyłaś, bo mamy tu miłą atmosferę. Napisz
Czy Twój wymarzony piesek ma być rodowodowy ?( gorąco polecam )

:Dog_run:

Posted

Witaj! :)

Dziękuję za tak ciepłe powitanie :)

Wciąż temat rodowodu oraz płci (skłaniam się ku suczce, którą chciałabym wysteryliwać) pozostaje otwarty. Choć przyznam się szczerze, że nie myślałam o wystawianiu, dlatego Najlepszych z Najlepszych zostawię dla tych, którzy połkneli bakcyla wystawowego :)
Będzie to mój pierwszy pies, myślę, że musiałam trochę dojrzeć do faktu posiadania psa - rodzice trochę mi nie ufali, gdy byłam młodsza :) Wiadomo, odpowiedzialność spada później na rodziców.

Posted

Ania W - czyli jesteś amatorką śliwowicy :wink:

Witaj Elu :P
Fajnie ,że przybędzie nam nowy bichomaniak 8) Spokojnie rozejrzyj się po hodowlach , rozpytaj kto planuje miot na wiosnę bo sama z pewnością już wiesz ,że hodowli nie jest zbyt wiele . Napisz jakie masz plany związane z bolonką :roll: czy ma to być pies wystawowy czy nie fajnie by było gdybyś chciała wystawiać , bo tak mało tych piesków na naszych ringach i wogóle tak z ciekawości zapytam co Cię przekonało do bolończyka 8) Oczywiście jak Alutka gorąco namawiam do kupna psa z rodowodem nawet jeśli nie myślisz o wystawach :wink:

Posted

Witam kolejnego futrzaka. :lol:

Karka - jestem, szczególnie tej w wykonaniu mojego tatusia, choć wiśniówka też nie jest najgorsza :lol: :wink:

Posted

No tak w zasadzie uprzedziłaś mnie odpowiadając sama od siebie na wszystkie moje pytania.
Nawet jeśli nie myslisz o wystawach i tak polecam kupno psiaka z rodowodem - zawsze w miocie jest jakieś szczenię niewystawowe a więc z reguły trochę tańsze. Rozmawiając z hodowcami mów otwarcie ,że takie szczenię najbardziej Cię interesuje .

Posted

Ela - piszesz ze nie myślałaś o wystawianiu, cóż ja też o tym nie myślałam kupując Gizmola, można powiedzieć że szukałam psa niewystawowego i co pojechałam raz i koniec - wpadka - nie mogę się doczkać następnej wystawy. :roll: I nie o zwycięstwa tu chodzi ale jaka super zabawa i tyle psiaków i nowi znajomi. Coś niepowtarzalnego. :lol:

Posted

No Ania fajnie ,że to napisałaś 8) Często tak właśnie bywa i to jest bardzo fajne.A bichonów tak mało na wystawach i każdy nowy psiak to reklama dla tej cudnej grupy :D
Ania -szczerze mowiąc śliwowicy to już wieki nie piłam :wink:
a to moje psiaki - na spacerze dwa dni temu jak jeszcze grzało słoneczko

Posted

Jakie ten pierwszy ma potężne gęste futro :o cudo
Sory, ale tyle ich masz że ja nie mogę spamiętać który jest który :oops:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...