Karka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Więcej osób jest w szoku -może sprawa się rozkręci .
Alutka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 0X Trzeba to nagłośnić ile się da, w ilości siła. Ja nie mam nawet odwagi oglądać . :o Boję się, że mi serce pęknie . Ale proszę Was zadziałajcie ostro, pomóżcie tym biednym psiakom :help1: :D dobrego nigdy za wiele
Draczyn Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 W pełni popieram. Może jest esród nas jakiś działacz ZKP, lub TOZ, ktory będzie wiedział jak tą sprawę załatwić, bo te biedne psiaki przeżywają gehenne.
Agnieszka76 Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 A moze by tak maila na początek do TOZ wysłać? Poszukam w necie jakiegoś namiaru na nich, Karka - wtyedy Cię poprosze o podanie linka, i im wyślemy- moze to coś da? Przecież sa teraz nakładane kary na takich bandytów... Jak będzie trzeba, to ja tam sie nie boję podpisac pod takim mailem imieniem i nazwiskiem- i niech mi jakis żul spróbuje psa tknąc... Co Wy na to?
Agnieszka76 Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 Ha, juz mam maila ! toz@toz.pl Proponuję coś takiego: W internecie trafiłam na strone hodowli, w której - tak widac ze zdjeć- psy przebywaja w fatalnych warunkach, (tu- wiecej opisac, nie widziałam tej strony i nie bardzo wiem, na co by trzeba zwrócić uwagę..) Proszę o zainteresowanie się tą hodowlą, gdyż według mnie sa w niej łamane prawa zwierząt. Podac linka i poczekamy na reakcję, co Wy na to?
Alutka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 :o Karka ! pisałam do Ciebie na pw. Gniewasz się czy co ? :fadein: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Chelołki, Aniołki :P :hand: A u nas z rana leje, co tego lata jest zjawiskiem, a nie normą :wink: Pono w większej części kraju polewa. Może to Was skusi do popisania na bolończykach? No i Karki nie było wczoraj dzień cały :(
resuruss Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Witajcie tutaj!!!Znalazlam dzis takie ogloszeniehttp://www.kupsprzedaj.pl/ks-item,520187.asp - moze ktos sie zainteresuje?????
Gośka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Mnie to raczej wygląda na nieostrzyżonego pudelka, jakoś za bardzo kręcony jest. :roll:
Alutka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 :o Masz rację Gosiu, może to mieszaniec. Poza tym na zdjęciu 3-cim jest chyba nieumiejetnie przystrzyżony na pudla. Szkoda, że nie widać mu lepiej glowy, wzgl całej sylwetki . :-? :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 :x U nas lało wczoraj wieczorem. nocą a teraz sobie tylko lekko pada. Mam nadzieję że Karkę woda nie porwała biedactwo nie umie pływać. A swoj a drogą to dawała reprymendę Eklerkowi, że się nie odmeldowała a sama......... ??? :wink: A już wiem przecież pisała, że jej się wiśnióweczka skończyła pewnie robi nowe zapasy. No w takim Razie Karinko nie przeszkadzmy ! :fadein: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Alutka napisał(a)::x U nas lało wczoraj wieczorem. nocą a teraz sobie tylko lekko pada. Mam nadzieję że Karkę woda nie porwała biedactwo nie umie pływać. A swoj a drogą to dawała reprymendę Eklerkowi, że się nie odmeldowała a sama......... ??? :wink: A już wiem przecież pisała, że jej się wiśnióweczka skończyła pewnie robi nowe zapasy. No w takim Razie Karinko nie przeszkadzmy ! :fadein: A może się zalała? :hmmmm: Wiśnióweczką, a nie wodą. :lol: :wink: Kac gigant trzyma 3 dni - zobaczymy :P
AnkaW Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Mówicie że wiśnióweczkę robi, hm........ mniam mniam :lol:
Tomek67 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='resuruss']Witajcie tutaj!!!Znalazlam dzis takie ogloszeniehttp://www.kupsprzedaj.pl/ks-item,520187.asp - moze ktos sie zainteresuje????? Dzięki, Ressurus. Piesek na zdjęciu jest moim zdaniem trochę zaniedbany i chyba coś mu dolega :( . Musi mieć potężne wycieki z oczek, bo nie wygląda mi to na naturalne "zmiodowacenie" szaty :( . Ale faktycznie - przypomina krzyżówkę bolończyka z pudlem (piszę w tej kolejności, żeby było wiadome czyje na wierzchu :wink: :lol: ). Tak czy siak mam nadzieję, że znajdzie dobry dom i nie trafi na ulicę :thumbs:
Karka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Jasne kaca leczyłam :evilbat: :wink: Na nikogo się tez nie obraziłam 8) Alutka napisz więcej szczegółów na pw bo nie wiem czego mam dokładnie szukać :roll: Dziś mam chyba trochę luzu to mogę z wami pobyć :bigok:
Alfa1 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 W dzisiejszych wiadomościach Polsatu będzie na temat klonów,pokażą afgana i coś o kotach.
Tomek67 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Cheloł, Karinko :P Jak się cieszę, że Cię widzę :multi: Ale ja niestety nie pogadam, bo zmykamy na przyjacielskie spożywanie węgrzyna (w umiarkowanych ilościach :-? ) :lol: :wink: Zaglądnę kole 22-ej :hand:
Alutka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 :lol: Karinko ! ja niestety też nic wiecej nie wiem. Gdyby Ci się chciało to zaglądnij na yorki - spotkanka na wystawach. :buzi: Może Ci pomóc przy tej naleweczce ? jak widzisz zainteresowanie jest stosunkowo duże. :drinking: :D dobrego nigdy za wiele
anushka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Karka a czy ja też mogę prosić linka na PW??? :o :-?
Alutka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 :P Ania - k Ty też na ochotnika do wiśnióweczki tylko tak dyskretniej co ? :hmmmm: :bigcool: :D dobrego nigdy za wiele
Karka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Tomek67 napisał(a):Cheloł, Karinko :P Jak się cieszę, że Cię widzę :multi: Ale ja niestety nie pogadam, bo zmykamy na przyjacielskie spożywanie węgrzyna (w umiarkowanych ilościach :-? ) :lol: :wink: Zaglądnę kole 22-ej :hand: Po tym umiarkowanym spożywaniu to teraz pewnie Ciebie ze trzy dni nie będzie :lol: :lol: :wink:
anushka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='Alutka']:P Ania - k Ty też na ochotnika do wiśnióweczki tylko tak dyskretniej co ? :hmmmm: :bigcool: :D dobrego nigdy za wiele tak konkretnie Alutka to mi chodzio o linka tej hodowli :cry: a co do wiśnióweczki to mniam :wink: własnie zachciało mi się jakiegoś procenta,ale pogoda na dworze brrr,więc nawet nie mamy ochoty wyjść z domu,a co Karka na to,że ma się podzielić??? :hmmmm: tylko czy ona jeszcze ma...bo wczoraj pisała,że się kończy.... :shock:
Recommended Posts