Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

0X Trzeba to nagłośnić ile się da, w ilości siła.
Ja nie mam nawet odwagi oglądać . :o Boję się, że mi serce pęknie .
Ale proszę Was zadziałajcie ostro, pomóżcie tym biednym psiakom :help1:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

W pełni popieram. Może jest esród nas jakiś działacz ZKP, lub TOZ, ktory będzie wiedział jak tą sprawę załatwić, bo te biedne psiaki przeżywają gehenne.

Posted

A moze by tak maila na początek do TOZ wysłać? Poszukam w necie jakiegoś namiaru na nich, Karka - wtyedy Cię poprosze o podanie linka, i im wyślemy- moze to coś da? Przecież sa teraz nakładane kary na takich bandytów... Jak będzie trzeba, to ja tam sie nie boję podpisac pod takim mailem imieniem i nazwiskiem- i niech mi jakis żul spróbuje psa tknąc... Co Wy na to?

Posted

Ha, juz mam maila ! toz@toz.pl
Proponuję coś takiego:
W internecie trafiłam na strone hodowli, w której - tak widac ze zdjeć- psy przebywaja w fatalnych warunkach, (tu- wiecej opisac, nie widziałam tej strony i nie bardzo wiem, na co by trzeba zwrócić uwagę..)
Proszę o zainteresowanie się tą hodowlą, gdyż według mnie sa w niej łamane prawa zwierząt.
Podac linka i poczekamy na reakcję, co Wy na to?

Posted

Chelołki, Aniołki :P :hand: A u nas z rana leje, co tego lata jest zjawiskiem, a nie normą :wink: Pono w większej części kraju polewa. Może to Was skusi do popisania na bolończykach? No i Karki nie było wczoraj dzień cały :(

Posted

:o Masz rację Gosiu, może to mieszaniec. Poza tym na zdjęciu 3-cim
jest chyba nieumiejetnie przystrzyżony na pudla. Szkoda, że nie widać
mu lepiej glowy, wzgl całej sylwetki . :-?

Posted

:x U nas lało wczoraj wieczorem. nocą a teraz sobie tylko lekko pada.
Mam nadzieję że Karkę woda nie porwała biedactwo nie umie pływać.
A swoj a drogą to dawała reprymendę Eklerkowi, że się nie odmeldowała
a sama......... ??? :wink:
A już wiem przecież pisała, że jej się wiśnióweczka skończyła
pewnie robi nowe zapasy. No w takim Razie Karinko nie przeszkadzmy ! :fadein:

Posted

Alutka napisał(a):
:x U nas lało wczoraj wieczorem. nocą a teraz sobie tylko lekko pada.
Mam nadzieję że Karkę woda nie porwała biedactwo nie umie pływać.
A swoj a drogą to dawała reprymendę Eklerkowi, że się nie odmeldowała
a sama......... ??? :wink:
A już wiem przecież pisała, że jej się wiśnióweczka skończyła
pewnie robi nowe zapasy. No w takim Razie Karinko nie przeszkadzmy ! :fadein:

A może się zalała? :hmmmm: Wiśnióweczką, a nie wodą. :lol: :wink: Kac gigant trzyma 3 dni - zobaczymy :P

Posted

[quote name='resuruss']Witajcie tutaj!!!Znalazlam dzis takie ogloszeniehttp://www.kupsprzedaj.pl/ks-item,520187.asp - moze ktos sie zainteresuje?????

Dzięki, Ressurus. Piesek na zdjęciu jest moim zdaniem trochę zaniedbany i chyba coś mu dolega :( . Musi mieć potężne wycieki z oczek, bo nie wygląda mi to na naturalne "zmiodowacenie" szaty :( . Ale faktycznie - przypomina krzyżówkę bolończyka z pudlem (piszę w tej kolejności, żeby było wiadome czyje na wierzchu :wink: :lol: ). Tak czy siak mam nadzieję, że znajdzie dobry dom i nie trafi na ulicę :thumbs:

Posted

Jasne kaca leczyłam :evilbat: :wink:
Na nikogo się tez nie obraziłam 8) Alutka napisz więcej szczegółów na pw bo nie wiem czego mam dokładnie szukać :roll:
Dziś mam chyba trochę luzu to mogę z wami pobyć :bigok:

Posted

Cheloł, Karinko :P Jak się cieszę, że Cię widzę :multi: Ale ja niestety nie pogadam, bo zmykamy na przyjacielskie spożywanie węgrzyna (w umiarkowanych ilościach :-? ) :lol: :wink: Zaglądnę kole 22-ej :hand:

Posted

:lol: Karinko ! ja niestety też nic wiecej nie wiem. Gdyby Ci się chciało to
zaglądnij na yorki - spotkanka na wystawach. :buzi:
Może Ci pomóc przy tej naleweczce ? jak widzisz zainteresowanie
jest stosunkowo duże. :drinking:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Cheloł, Karinko :P Jak się cieszę, że Cię widzę :multi: Ale ja niestety nie pogadam, bo zmykamy na przyjacielskie spożywanie węgrzyna (w umiarkowanych ilościach :-? ) :lol: :wink: Zaglądnę kole 22-ej :hand:

Po tym umiarkowanym spożywaniu to teraz pewnie Ciebie ze trzy dni nie będzie :lol: :lol: :wink:

Posted

[quote name='Alutka']:P Ania - k Ty też na ochotnika do wiśnióweczki tylko tak dyskretniej co ?
:hmmmm: :bigcool:

tak konkretnie Alutka to mi chodzio o linka tej hodowli :cry: a co do wiśnióweczki to mniam :wink: własnie zachciało mi się jakiegoś procenta,ale pogoda na dworze brrr,więc nawet nie mamy ochoty wyjść z domu,a co Karka na to,że ma się podzielić??? :hmmmm: tylko czy ona jeszcze ma...bo wczoraj pisała,że się kończy.... :shock:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...