Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co słychać :hmmmm: a tak Mumiś zaczął nogę podnosić do siusiania :oops: a juz myślałam ,że mu zostanie szczeniecy nawyk :oops: póki co narazie robi to jak sobie przypomni albo się uda... :oops:

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To uważaj, Karka. Ja słyszałem taką wersję, że psy siusiające bez podnoszenia nogi kochają inaczej :wink: Ale widać, Mumiś zdeklarował się na właściwą drogę. :wink:

Posted

A mysmy dzisiaj byli nad zalewem w Janowie Lubelskim i bardzo sie nam podobało. Najbardziej dzieciarni, ale i my wapniaki mielismy swoją golonkę ze szklaneczką piwa :lol: Nie ma to jak wypad nad wodę :wink:

Posted

Karka napisał(a):
To źle słyszałeś bo znam psa siusiającego inaczej i kocha normalnie :wink:

No dziwak i już. :lol: Albo wyjątek potwierdzający regułę. :lol:

Posted

Sie pomaga temu szczęściu :lol: Ale niech jeszcze podniosą ceny paliwa :evil: , to się skończy :cry: Albo wezmę się za motolotnię :P
A - i spotkalismy nad wodą westiego, beagla i onka. Oraz dużo laseczek (bo to w Lasach Janowskich było). Szyja mię boli od obkręcania, a oczy od wytężonej pracy :lol:

Posted

Karka napisał(a):
a ja się wody boję :oops: raz się topiłam i mam uraz :(

Wow :o Ale myć się myjesz? :wink: I coś pijesz? No, bo wiesz - człowiek nie wielbłąd, wypić musi. :wink: :lol:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Karka napisał(a):
a ja się wody boję :oops: raz się topiłam i mam uraz :(

Wow :o Ale myć się myjesz? :wink: I coś pijesz? No, bo wiesz - człowiek nie wielbłąd, wypić musi. :wink: :lol:

do głębokiej wody mam uraz :evilbat: a piję oj piję :lol: :lol:

Posted

Karka napisał(a):
No jasne musi szyja boleć :evilbat: a co na to szanowna małżonka :evilbat: ech faceci :wink:

Małżonka rajdała z drugą małżonką, a ja mam ruchy wyćwiczone :lol: Jak Kapitan Żbik ! :wink:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Karka napisał(a):
No jasne musi szyja boleć :evilbat: a co na to szanowna małżonka :evilbat: ech faceci :wink:

Małżonka rajdała z drugą małżonką, a ja mam ruchy wyćwiczone :lol: Jak Kapitan Żbik ! :wink:

masz dwie małżonki :o mormon :o czy co :hmmmm:

Posted

Karka napisał(a):

A może "ech baby"? Czy to moja wina, że jak lato to ze wszystkich kątów wyłażą - nogi do samej ziemi, opalone, ledwo obstringowane, pierś do przodu... A ja estetą jestem, to i do ładnego mnie ciągnie :oops: :lol:

Posted

Karka napisał(a):
masz dwie małżonki :o mormon :o czy co :hmmmm:

No, niestety - to małżonka przyjaciela - rzecz święta i nietykalna !
Ale generalnie, jakbym miał dwie żony naraz... niech pomyślę... No, wcale bym sobie nie krzywdował :lol:

Posted

"Tomek67" napisał(a):
[quote name='Karka']A ja estetą jestem, to i do ładnego mnie ciągnie :oops: :lol:

sie nie tłumacz ja już wiem co facetom w głowach siedzi :wink:

Posted

Karka napisał(a):
A powiedz próbowałeś pudrować Carmen i suszyć pod włos ? To tak w trosce o Waszą karierę 8) pytam :)

Yes :P I moim zdaniem są efekty :P Ale na razie tylko raz i myslę, że kapanie będzie dwa dni przed wystawą, a zaczes systematyczny. A puder? Co puder, bo sie resetuję?

Posted

No co puder ? Sam mówiłeś ,że może by tak Carmen pudrem potraktować :roll: ale skoro już widzisz ,że efekt jakiś jest lub bedzie to bardzo się cieszę :D

Posted

Aaaa, no tak. Ale puder tylko przed wystawą, teraz może się smarować po śmierdzielowatościach swoich ulubionych. Niby dama, ale drze tam, gdzie smród najwiekszy (np. jakiś chamster wywalił skórę od wędzonej ryby - a ta pinda zakochała sie w tych zwłokach :evil: :lol: ).

Sorki, Karinko, ale mnie po piwku oczy sie już kleją, a jutro niby pierwszy dzień urlopu, ale od 7-ej rano (litości!!!) przyłazi majster, z którym będziemy ogrodzenie malować. Bye, bye :wink: :hand:

Posted

Karka napisał(a):
a cieczka ? chyba się już kończy :roll: bo straciłam poczucie czasu ostatnio :oops: wszystko OK.

Jeszcze Ci na to odpiszę i kimam - sie kończy i wszystko OK. Dziękuję :P
Pa, parapa, pa. :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...