Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie :( Na ring wchodziłyśmy jedna po drugiej, więc nie miał kto robić. A na finale Sonya trochę się zagapiła, albo nie chciała zapeszać :wink: :D

Posted

:roll: No no, to się Nowy S acz postarał o pudło !
i Jak się stało ? Jeszcze raz g r a t u la c j e :klacz: :klacz: :klacz

:D dobrego nigdy za wiele:

Posted

Powiem Wam ,że znalazłam dziś w necie stronkę pewnej hodowli bullowatych i doznałam szoku :o szczeniaki oraz dorosłe psy na fotografiach brudne , maluchy wyglądające na chore .W głowie mi się nie mieści ,że można w taki sposób reklamować swoją hodowlę i mieć tak zaniedbane psy :x Mało tego hodowla jest zarejestrowana legalnie w ZKwP :o potworność 0X

Posted

Witaj Tomek ale Ci dobrze, a ja może jeszcze jakiś tydzień wyżebrze :cry:
Zobacz, reszta towarzystwa jeszcze śpi, a my się musimy w pracy w tym skwarze mordować
:evil:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Dzień dobry wszystkim :P Ja dzisiaj ostatni dzień w pracy, a potem MIESIĄC URLOPU !!!!! :multi: :multi: :multi:

No to pochwal się gdzie wybywasz na ten urlopik 8)

Posted

Cheloł Karinko :P
W piątek jadę przepilotować polskie dzieciaki na obóz sportowy na Węgry, a w sobotę wracam do Polski z grupą węgierską. W planach mamy byczenie się w niewielkim miasteczku na głębokiej prowincji węgierskiej - Vasarosnameny-Gergelyugornyia, ale najwyżej kilka dni. Zakopane - co by Iza Tatry zobaczyła (bo ich jeszcze nie widziała) - dzień, dwa. Z grubsza tyle. No i jeszcze wystawa w Rzeszowie - notabene Karka! :evil: - nie odpowiedziałaś mi na pytanie, czy przyjeżdżacie do Rzeszowa. :hand:

Posted

Karka, zdradż nam tajemnicę - co to za stronka z brudnymi psami, szkoda tych piesków. Takie hodowle powinno się kasować. Podaj adres tej stronki

Posted

Noo Tomek to myślę będzie ciekawy wyjazd :) Tylko się na mnie nie złość bo muszę powiedzieć Rzeszów -nie :(
Draczyn myślę ,że nie byłoby dobrze tu wskazywać adresu strony. Poślę na pw. Jak dla mnie to makabra 0X

Posted

Już oglądnęłam na pv faktycznie makabra. Ale nie wydaje mi się aby to była hodowla zarajestrowana w ZKP, to chyba jakieś psy do walk. Chyba wartobybyło zawiadomić TOZ, jak myślisz. Szkoda tych biednch psiaków, aż serce się kraje, jak się na to patzy

Posted

Na stronie pisze ,że należą tu bezczelność właścicieli -do ZKwP oraz do PKPR na jeden adres są dwie hodowle zarejestowane :evil:

Posted

To są chyb jakieś żule i oficjalnie to strach ich ruszyć, bo jeszcze nasze pieski wytrują, a anonimowo chyba nie będą chcieli się tym zajmować, ale możeeeee

Posted

Myślisz Draczyn, ze takie żule miałyby aż taki zasięg, zeby zrobić krzywdę... poza tym ZK chyba jest też od tego, zeby sie zajmować pseudohodowcami i pomagać zwierzętom, a jak nie oni to Topwarzystwo Przyjaciół Zwierząt może warto powiadomić??

Posted

No rozmowa o świnkach morskich, to chyba świntuszenie, co? :lol: No, dobra może być gra wstępna :lol: Co tam Karka u Twoich gałganów bezwstydnych słychać :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...