AnkaW Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Moje maleństwo, to na dwóch nogach, kończy dzisiaj 10 lat. Jak ten czas leci :roll: . Będziemy się dzisiaj opychać tortem wiśniowo - brzoskwiniowym i popijać pikkolo :P :P :BIG:
Karka Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Wszystkiego Najlepszego dla Twojego Maleństwa :BIG: :new-bday: ale już nie musiałaś pisać o tym torcie :wink: ślinka mi pociekła... może to śmieszne ale ja dokładnie pamiętam swoje przyjęcie urodzinowe gdy kończyłam 10 lat 8) kiedy to było ech
Alutka Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 :new-bday: :new-bday: :BIG: :new-bday: :new-bday: dla Maleństwa! Maleństwo ! Smacznego :tort: :pepsi: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Karka napisał(a): może to śmieszne ale ja dokładnie pamiętam swoje przyjęcie urodzinowe gdy kończyłam 10 lat 8) kiedy to było ech Było to tak niedawno Karinko ! dlatego tak dokładnie pamiętasz ! :buzi: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 T o m e k ! Karka czyta a Ty .......... :oops: :wink: Ona Ci macha a Ty idziesz spać :nono: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 :beerchug: Wszyscy w Nowym Sączu na wystawie czy co ? :confused: :D dobrego nigdy za wiele
AnkaW Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Bardzo dziękuję za życzenia dla córci, które przeczytała, i jest bardzo szczęśliwa z tego powodu. :lol: :P
Gosia_i_Luka Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Oczywiście podpisujemy się z Luczką pod życzeniami!!! 10 lat - piękny wiek. :lol: Kieeedy to byyyyło... :roll: :lol: Zobaczcie - tak wyglądałyby nasze bolończyki, gdyby je ociachać na łyso! :wink: 8) A my dzisiaj z Luczką zostałyśmy pochwalone! :lol: Ćwiczyłyśmy chodzenie przy nodze bez smyczy na boisku, przyszedł facet z westim i powiedział (cytuję 8) ): "jak pięknie trzyma się nogi". :lol: :lol: :lol: A teraz smutna (przynajmniej dla mnie :wink: ) wiadomość - prawdopodobnie od jutra nie będę miała stałego łącza. :cry: Kończy się umowa z neostradą, a tata chce znaleźć coś tańszego i szybszego (hehe :wink: ) - a z jego tempem nie mogę przewidzieć, czy to będzie za miesiąc, czy za pół roku. :roll: :cry: :cry: :cry: Będę zaglądać (o ile założy mi modem :roll: ), ale nie będzie to często... :cry: :cry: :cry: Oh, chyba się rozklejam... :roll: Trzymajcie się! :D Może jeszcze jutro nas nie odetną, to wpadnę. :D Może zapomną... :lol: 8) :lol: Jeszcze na koniec - mała Bolonka Zwetna :lol:
Karka Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 UUu Gosia chyba trudno będzie bez netu :( Musisz stanowczo wpłynąć na tatę by szybko zadziałał .Wiem ,że mnie nosi jak czasem nie mam chwilowego dostępu bo to normalnie uzależnienie jest :wink: 8)
Tomek67 Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Dzień doberek :hand: . Dzisiaj mogę pogadać. :agrue: Sto lat dla Ancynej córci i małoletniej Karki. :BIG: :BIG:
Agnieszka76 Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 Goisa, nie jest dobrze..kto Cię bedzie wspierał w okresie sterylki :( Chyba, ze sie telefonami wymienimy i będziemy sms-ować... Ania, sto lat dla Twojej pociechy! No to masz w domku nastolatkę prawie :D :BIG:
Karka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Tomek67 napisał(a):Dzień doberek :hand: . Dzisiaj mogę pogadać. :agrue: Sto lat dla Ancynej córci i małoletniej Karki. :BIG: :BIG: Tomek ale ja żadnych urodzinek nie miałam :o tylko dobrze pamiętam akurat to przyjęcie urodzinowe :wink: Ja mam nadzieję ,że Gosia jednak jakimś cudem będzie tu zaglądać :) Będę wieczorkiem i mam nadzieję ,że nie będzie tu tak pusto jak wczoraj :roll:
Tomek67 Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Karka - ale ja właśnie, choć spóźnione, to jednak absolutnie szczere życzenie z okazji tamtych urodzin Tobie składam :buzi: :wink: Jedziesz do Rzeszowa? :modla:
Alutka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 :o Nie do wiary ! Szukam i szukam bolończyków a one aż na 9 miejscu ! Co się dzieje? :niewiem: :D dobrego nigdy za wiele.
Tomek67 Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 :lol: :lol: :lol: No teraz już na pierwszym :lol: :lol: :lol:
Alutka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 :Dog_run: Dzięki Tomku za ratunek. Wiecie martwi mnie fakt, że jakoś grupa bichonów się obija i nie wystawia swoich pupilów, st ad nie widać ich w czołówkach. :-? Wczoraj na wystawie w Nowym Sączu IX grupę wgrały : I miejsce mops II Shih Tzu III pudel miniaturowy No bracia i siostry brać się za wystawianie ! :olympic: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Tomek67 napisał(a)::lol: :lol: :lol: No teraz już na pierwszym :lol: :lol: :lol: :P ooooooooooo i tak trzymać ! :BIG: :D dobrego nigdy za wiele
Gośka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Alutka napisał(a): Wczoraj na wystawie w Nowym Sączu IX grupę wgrały : I miejsce mops II Shih Tzu III pudel miniaturowy Alutka a nie wiesz czyj ten pudel?
Alutka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Gośka napisał(a): Alutka a nie wiesz czyj ten pudel? Niestety Gosiu nie podano. Wejdz na wystawy - Nowy Sącz. O ile się nie myłę to tą informację podała Bi-Bi. :fadein: :D dobrego nigdy za wiele
Alfa1 Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Gośka napisał(a):Alutka napisał(a): Wczoraj na wystawie w Nowym Sączu IX grupę wgrały : I miejsce mops II Shih Tzu III pudel miniaturowy Alutka a nie wiesz czyj ten pudel? Pusik :D
AnkaW Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Jeszcze raz w imieniu córci dziękuję za życzenia. :P Gosiu współczuję szczerze, ciężko Ci będzie bez netu.
Alutka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Alfa1 napisał(a): Pusik :D Kuku ? a kto to ? :D :D dobrego nigdy za wiele
BiBi Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Alfa1 napisał(a):Gośka napisał(a):Alutka napisał(a): Wczoraj na wystawie w Nowym Sączu IX grupę wgrały : I miejsce mops II Shih Tzu III pudel miniaturowy Alutka a nie wiesz czyj ten pudel? Pusik :D Rzeczywiście, to był Pusik :D I wyobraźcie sobie, że po raz pierwszy stałam na prawdziwym pudle, bo zazwyczaj były to płaszczyzny dywanowe lub trawiaste :wink: :D
BiBi Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Alutka napisał(a):Alfa1 napisał(a): Pusik :D Kuku ? a kto to ? :D Jak to kto 8) Pusik, to rusek mój i Sonya-Nero :D :D :D
Recommended Posts