Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alutka napisał(a):
:fadein: Pewnego jesiennego popołudnia, kiedy to obchodziłam imieniny
i nie bardzo miałam czas ,żeby Sułtankaprzypilnować wypuściłam go
na dwór. I tyle go widziałam.

Rozumiem, że na podwórko go wypuściłaś? Czy na ulicę?? :o

Alutka napisał(a):
I powiem Ci Cockerku, że jak są dwa
to jest śmiesznie i radosnie :lol: Ale jak ich jest więcej to już jest
mniej śmiesznie, bo poprostu nie ma na to czasu, aby się z nimi
bawić.

??? Nie masz czasu na zabawę ze swoimi psami??? Przecież to jedna z najważniejszych czynności - buduje i wzmacnia więź, ustalają się zasady, a przy tym jest najprzyjemniejszym obowiązkiem! Ja nie wyobrażam sobie, że mam psa/psy i się z nimi nie bawię. :roll: Jeśli zauważyłabym, że zaczyna brakować mi na to czasu, po prostu zostałabym przy 2 - 3 psach i koniec.
Może ja jakaś nadwrażliwa jestem dzisiaj, ale po prostu nie mogę sobie wyobrazić, jak można się z psem nie bawić, nie szkolić go... :roll:

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Buziaczki z wakacji nad morzem przesyłamy my :lol: 8)
Tyle tu napisane, że nawet nie wiem kiedy nadrobimy dogomaniackie zaległości :crazyeye:
Wracamy już za tydzień do zobaczenia tzn. napisania :lol:

Posted

Eeeeeee bez przesady my codziennie mamy czas na wspólną zabawę :lol: Nie może być przecież inaczej. Jaka frajda jest gdy cała sfora biegnie po rzuconą pileczkę i zdobywca przynosi dumnie ją do mnie 8) Przy okazji powtarzamy różne komendy coby nie stały się anlafabetkami wtórnymi :wink: A na inne czynności także znajdujemy czas 8)

Posted

Witam. Jestem ugotowana na twardo. Mam dość tych skrajności. Albo leje bez przerwy i robi się zimno albo znowu grzeje i od 5 rano jest 30 stopni. O południu nie wspomnę. :evil:
Tomek zabierzesz mnie do Przemyśla??? :modla: :modla: :modla: :buzi:

Posted

A u nas dziś tylko lekko postraszyło deszczykiem i nadal parówa :roll:
Odświeżyłam sobie trochę sierściuchy bo już miały nieźle doopska zarośnięte i chyba im zdecydowanie lepiej z przewiewem na zadkach :wink: od poniedziałku obiecuję sobie brać się za ich pranie bo się bardziej niż lekko przykurzyły podczas tych upałów :roll: W tym momencie myślę sobie Ania ,że z Gizmolem to masz super umyjesz , wytrzesz , nasmarujesz i spokój 8)

Posted

A myśmy dziś juz zdjęli szwy, bo Pusia zjadła prawie cąłe sznureczki od ubranka...a tak naprawde to rana zagoiła się podręcznokowo i jest cool! Będziemy z tej okazji piwkowac, ale nie długo, bo ja jutor od 9 mam kurs...i tak przez kolejny weekend też, ale połowa juz za mną...

Posted

Agnieszka bardzo się ciesze że z Pusią wszystko w porządku.

Karka , z Gizmolem mam naprawdę święty spokój, dlatego też zdecydowałam się na łysola, bo znając siebie, sierściucha bym zapuściła i nie wyglądałby jak należy. Jakoś nigdy nie mialam pociągu do czesania, zabawa, spacery, całuski, wszystko tylko nie czesanie. :oops: :lol:

Posted

A ja lubię czesać i kąpać Ania chociaż z pewnością nigdy nie zdecyduję się na psa dużych rozmiarów z dlugim włosem.

Posted

My Pusie możemy wykąpać dopiero za tydzień, ale wyczeszę ją porządnie już za 2 dni, jak sie ranka juz na 100% po zdjeciu szwów zabliźni- takie są wskazania weta. I mała znowu będzie pięnka i pachnąca :D

Posted

Karka napisał(a):
A ja lubię czesać i kąpać Ania

:microwav: I ja też. Uwielbiam długi piękny włos.
Grzywacze te owłosione i nagie sąmoimi faworytami . :P

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Jasne Aga poczekaj troszkę z kąpielą , pewnie i tak za wiele nie biegała z raną na spacerkach.
Ja też lubię pięknie wyczesane psiaki ale moim jednak popuszczam -częste lażenie po wysokiej trawie , zakurzonym mieście i różnych innych miejscach niestety nie służy wlosowi :wink: w końcu niech cieszą się życiem i mają te swoje psie radości :lol: :lol:

Posted

Agnieszka76 napisał(a):
My Pusie możemy wykąpać dopiero za tydzień, ale wyczeszę ją porządnie już za 2 dni, jak sie ranka juz na 100% po zdjeciu szwów zabliźni- takie są wskazania weta. I mała znowu będzie pięnka i pachnąca :D

:multi: Jak miło, że ...... już za Wami.. i że wszystko dobrze poszło.
Agnieszko dlaczego nia dali nici rozpuszczalnych ? ucałuj Pusię
odemnie w dzielny nosek :calus:

:D dobrego nigdy za wiele

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...