Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie! Pusia ma sie lepiej, a to za sprawą...ubranka, które dostała od weta. Kołnierz będziemy zakłądac tylko na noc, w dzień chodzi w takim śmiesznym kaftaniku z bawełenki. polecieliśmy do weta o 8 rano, ja nie spałam pół nocy, bo małej było nie wygodnie i się kręciła. Nasza ulubiona pani wet- bo w tej przychodni jest kilku, ale bedziemy już chodzić tylko do jednej- sprawdzonej- powiedziałą, ze rana sie super goi i wszystko jest ok. Mała ma problemy z chodzeniem, szwy ja ciągna, ale to normalka. Martwi mnie trochę, bo ranka ciut krwawi- małą musiałą naciągnać szwy, ale nie widac, zeby cierpiała, wiec na razie sie tym nie przejmujemy na tyle, by gnac do weta. W pn idziemy znów na kontrolę. Grunt, ze jest coraz lepiej! :D

Posted

Agnieszka dobre wieści nam piszesz 8) Skoro pani doktor mówi ,że wszystko ładnie się goi to tak jest - jeszcze parę dni i po wszystkim będzie :fadein:

Posted

[quote name='Agnieszka76']A oto Pusia w lepszej wersji ubranka dla rekonwalescenta!

Mam juz inną minkę!

Dokładnie o takim kaftaniku pisałam,cieszę się ,że z Pusią wszystko ok.

Posted

Tomek szkoda że nie jedziesz. Ale jak chcesz wywalczyć Mł.Ch. to musisz juz zaczynać :lol:
Ja muszę jakąś międzynarodówkę w tym roku jeszcze zaliczyć. Przynajmniej chciałabym, chciała ... :wink:

Posted

:agrue: Tomku ! dziewczyny mają rację ! rób młodzieżowego championa
Polski ! taka jest kolejnośc. Póżniej już będzie łatwiej. Odważ się Ty
wystawiać, może złapiesz " bakcyla ". :microwav: To jest fajny sport.
A jak już będzie interchampionką to wystawy darmowe! a jaka frajda !
:laola:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

[quote name='AnkaW'][b] :lol:
Ja muszę jakąś międzynarodówkę w tym roku jeszcze zaliczyć. Przynajmniej chciałabym, chciała ... :wink:

:loveu: Anka W " Jeśli coś się ma udać, to napewno się uda " :thumbs:

Posted

AnkaW napisał(a):

Kogo chcesz zaliczyć, Aneczko? :o Międzynarodówkę??? :o :o No, no, nie spodziewałem sie tego po Was, Anka, nie spodziewałem. :evil: :lol: :lol: :lol: :wink:

A Carmen, po trzech dniach niespokojnych dostała dzisiaj pierwszej cieczki :wink: . No, to spokojnie zgłaszamy sie do Rzeszowa. :P

Posted

Z kupkami niestety nic...a chodzi kiepsko, tak to już chyba mui byc przez jakies dwa dni po sterylce. Ech..na co to sie psa naraża dla jego dobra w sumie.
Widzieliśmy własnie suer argentyński filem- wolne tłumaczenie- Człowiek i pies. Jutro wyślę wszystkie namiary co do reżysera. Powinien się Wam spodobac! :D

Posted

Nie spodziewałeś się tego po nas Tomeczku? To ty mnie jeszcze nie znasz. W każdym bądź razie do zobaczenia w Rzeszowie. :P

Posted

"Tomek67" napisał(a):
[quote name='AnkaW']

A Carmen, po trzech dniach niespokojnych dostała dzisiaj pierwszej cieczki :wink: . No, to spokojnie zgłaszamy sie do Rzeszowa. :P

I wszystko " gra " duże :klacz: :klacz:

Posted

"Tomek67" napisał(a):
[quote name='AnkaW']

Kogo chcesz zaliczyć, Aneczko? :o Międzynarodówkę??? :o :o No, no, nie spodziewałem sie tego po Was, Anka, nie spodziewałem. :evil: :lol: :lol: :lol: :wink:

Przepraszam nie rozumiem kto kogo ? kiedy i gdzie ? :calus: jeśli można
wiedzieć ? :niewiem:

Posted

Dzień doberek poranny, kudłate babiszony :P :wink:

Alutka - ja tam wcale nie jestem ciekaw z kim i gdzie Chińska Anka "ten tego" :wink: Oby tylko zdrowa była :lol: :lol: :lol:

Posted

Ja wam tu zaraz .... :evil: nabijają sie ze mnie, ja sie zaraz mamusi poskarżę :wink:
Na międzynarodówkę muszę pojechać i wszelkie laury musi mój piesek zebrać :oops: :P

A tak poza tym witam w zachmurzony choć ciepły poranek :P

Posted

Gizmol juz nasmarowany i zaraz wychodzimy na spacerek, a moje piegi są bardzo ładne i nie zamierzam ich chować przed słoneczkiem :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...