Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tomek67 napisał(a):
i na świnki :wink:

:question: To świnki też mają pchły , a ja myślałam.że kupuje
już mięso przyprawione pieprzem :o

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Aga mam nadzieję ,że Pusia już dochodzi do siebie :roll: nie martw się do kołnieża przyzwyczai się szybko i nie będzie wogóle na niego zwracać uwagi. Lepiej by go miała aniżeli miałaby sobie wyciągać szwy bo piesy są bardzo pomysłowe :roll: Myślę ,że już jutro napiszesz same dobre wieści a za parę dni już nie będziecie pamiętać ,że wogóle jakiś zabieg miała :wink:

Posted

Alutka napisał(a):
Tomek67 napisał(a):

To było pod kątem Ancynej świnki :wink:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Alutka napisał(a):
Tomek67 napisał(a):

To było pod kątem Ancynej świnki :wink:

Święta prawda. Jak kiedyś wzięłam ja na błonia, żeby sobie trochę pobuszowała w trawce to znalazłam u niej pchełke i to taka wypasioną :evil:

Posted

Myślałem o tym, ale dla nas międzynarodówka albo klubówka będzie potrzebna dopiero w przyszłym roku, jak Carmen wyjdzie z młodzieży. Tak, że ten rok to chyba odpada na takie wyjazdy. Sorki. :(

Posted

Ja nigdy nie zakładałam suczkom kołnierza,lecz jeżeli zauważyłam większe zainteresowanie raną,zakładałam domowym sposobem zrobione zabezpieczenie z pieluchy lub kawałaka prostokątu z flaneli ,w środkowej części wycinałam 4 otwory na nogi i wiązałam na grzbiecie,bywało,że
zakładałam pampersa,nacinałam tylko miejsce na ogon.
W naszej lecznicy zakładają teraz własnie takie gotowe opaski ,widziałam
owczarka niemieckiego w takim ubranku,przewiewne,zabezpiecza ranę,a
pies się nie męczy w kołnierzu,lecz bywają przypadki gdzie kołnierz jest niezbędny.

Posted

Do championatu młodzieżowego potrzebujesz zw.mł z miedzynarodówki lub klubówki Tomek 8) ale to na Katowice się załapiesz więc bliżej niż Wrocław :fadein:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Myślałem o tym, ale dla nas międzynarodówka albo klubówka będzie potrzebna dopiero w przyszłym roku, jak Carmen wyjdzie z młodzieży. Tak, że ten rok to chyba odpada na takie wyjazdy. Sorki. :(

Do Ch Mł.też potrzebna międzynarodowa :lol:

Posted

no a potem dostaniesz dyplom i sobie w ramkę oprawisz i na scianie powiesisz :wink: i zaczniesz robić dorosły championat :roll: i powtórka :wink: no co nie podoba się taki plan :o

Posted

i udaję się na zasłużony odpoczynek :sleep2:
a jeszcze chciałam wam powiedzieć ,że w naszym kochanym mieście kręcą nową wersję "Szatana z 7 klasy" i dziś kręcili sceny koło mnie :B-fly:

Posted

No, raz Cię przetrzymałem :multi: :BIG: . Jakie oświadczyny? :lol: :lol: :lol:
W poczuciu dorze spełnionego obowiązku i ja idę spać. :hand:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...