Agnieszka76 Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 ja juz przeżyła sterylke mojej ś suni i 2 kotów, takze dam rade! Jedziemy po małą! Wszystkim dzięki za dobre słowo!
anushka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='Agnieszka76']ja juz przeżyła sterylke mojej ś suni i 2 kotów, takze dam rade! Jedziemy po małą! Wszystkim dzięki za dobre słowo! no proszę :o to ty już zaprawiona jesteś...bo ja pewnie bym panikowała co dalej...bałabym się nawet ranę oglądać bo pewnie zaraz by mmi się słabo robiło :evilbat: no to Aga załatw wszystko sprawnie i wracajcie do domku "odpoczywać" i "się kurować"
Tomek67 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Święto, święto i po święcie :( . Nie było czekolady, ale za to była szarlotka na gorąco z lodami, a wcześniej sola w szpinaku :facelick: . Pychotelności. :wink:
Alutka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 :eating: Mniam, mniam ! A co to sola w szpinaku ? nie znam a szpinak lubię. Możesz zdradzić tajemnicę kulinarną ? :niewiem: :D dobrego nigdy za wiele
Agnieszka76 Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Jesteśmy! Wszystko ok, mała strasznie kołowata jeszcze. Jutro jedziemy na antybiotyk. Z nóżkami też chyba wszzystko ok, kupiliśmy jej Arthro Flex profilaktycznie, powinno być ok!
Tomek67 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Alutka napisał(a)::eating: Mniam, mniam ! A co to sola w szpinaku ? nie znam a szpinak lubię. Możesz zdradzić tajemnicę kulinarną ? :niewiem: :D dobrego nigdy za wiele Sola to przepyszna rybka o delikatnym mięsku, którą zazwyczaj opycha się moje dziecię (bo bez ości). A że jest droga, to ja nie jadam i tylko z okazji święta mogłem poszaleć :wink: Polecam, bo warto :thumbs:
Tomek67 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Agnieszka76 napisał(a):Jesteśmy! Wszystko ok, mała strasznie kołowata jeszcze. Jutro jedziemy na antybiotyk. Z nóżkami też chyba wszzystko ok, kupiliśmy jej Arthro Flex profilaktycznie, powinno być ok! Agnieszka - :thumbs:
Tomek67 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Ale bidula :( Na pierwszym zdjęciu widać samą żałość i rozpacz :cry:
anushka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 nic tylko wzięłabym ją pod kołderkę i do łóżeczka....wytulić nochalek proszę :modla: :megagrin:
Alutka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 :question: Czy nazwa ryby wywodzi się od Soliny ? Czy tam się ją łowi ?, bo przyznam się, że z taką nazwą się u nas w sklepach nie spotkałam. :eating: :ylsuper: Agnieszko ! :ylsuper: :D dobrego nigdy za wiele
Alfa1 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Ma jeszcze zachwianą równowagę,ale za 2 godz.już za pańcią pójdzie,środki bólowe napewno dostała,mogłaś jeszcze zapytać jak długo działają,bo może w nocy trzeba będzie podać apap,po co ma maleństwo cierpieć.
Tomek67 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Alutka napisał(a)::question: Czy nazwa ryby wywodzi się od Soliny ? Czy tam się ją łowi ?, bo przyznam się, że z taką nazwą się u nas w sklepach nie spotkałam. :eating: A skądżesz! To morska rybka :P A nazwa od czego - nie wiem :niewiem:
Alfa1 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Alutka napisał(a)::eating: Mniam, mniam ! A co to sola w szpinaku ? nie znam a szpinak lubię. Możesz zdradzić tajemnicę kulinarną ? :niewiem: :D dobrego nigdy za wiele Ja tam wolę kargulene,świetna w smaku i szybka w przyrządzeniu :lol: szpinak też lubię.
Alutka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Dopiero teraz zobaczyłam zdjęcia i doszłam do wniosku, że nie byłoby mnie stać, aby podjąć taką decyzje. No cóż do odważnych świat nalezy. Jutro będzie lepiej ! :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Alfa1 napisał(a): Ja tam wolę kargulene,świetna w smaku i szybka w przyrządzeniu :lol: szpinak też lubię. A ja od Kargula wolę Pawlaka :wink: Pocieszniejszy jakby :lol:
Agnieszka76 Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Podać Apap? Hmmm...czy Apap nie zawiera paracetamolu przypadkiem? Bo czytałam, ze psy nie moga go dostawac, ale nie wiem, może cos myle. Jutro jedziemy na antybiotyk- II porcję. Młoda jest kołowata, trochę jej przeszkadza kołnierz, ale jak leży sobie na mnie lub na pankowcu to się uspokaja. To był ciężki dzień, dobrze, ze już za nami. Na szczęście tak sobie ustawiliśmy pracę, ze Pusia bedzie w ciągu tygodnia tylko 1 godzinke sama. No i jak wszystko dobrze sie zagoi to w niedzielę ściagamy szwy i zapomiamy o cąłej operacji :D I o cieczkach, i o urojonych ciążach i o ropomaciczu! :D
Alfa1 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Tylko niestety diety trzeba przypilnować,wiem coś o tym,przybiera się na wadze,ale ruch ,który tak lubi ,pozwoli jej utrzymać linię.
Alutka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Agnieszko rób tak jak zalecił lekarz. a jeśli masz wątpliwości to zawsze możesz zadzwonić i dowiedzieć się co i jak. Nam trudno doradzać, bo nie wiadomo jakie zastosowali leki ! Są np. zastrzyki przeciw bólowe, które działają 24 godziny. Wiem, bo moja suczka kiedyś takie miała, Niekiedy inne lekarstwa stosuje się dla zwierząt a inne dla ludzi. Konsultaca i jesczce raz konsultacja z lekarzem wet., który wykonywał zabieg . :D dobrego nigdy za wiele
Agnieszka76 Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Dokładnie, wiem coś o tej diecie, koty, które są aktualnie u mojej mamy ważą po 7 kg, takie smoki z nich sie zrobiły, choć jedza tylko specjalną karmę light ...ale ona uwielbia biegac, wiec będzie ok!
Alfa1 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Tomek67 napisał(a):Alfa1 napisał(a): Ja tam wolę kargulene,świetna w smaku i szybka w przyrządzeniu :lol: szpinak też lubię. A ja od Kargula wolę Pawlaka :wink: Pocieszniejszy jakby :lol: Może i pocieszniejszy,ale na talerzu lubię smaczne kąski :fadein:
AnkaW Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Agnieszka super że już po wszystkim, i cieszę się że wszystko poszło jak należy. :P Na zdjęciach Pusia smutna, :cry: ale nie ma co sie dziwić. Jutro bedzie znacznie lepiej.
Alutka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 :Dog_run: Co taka cisza ? To ja się Was pytam co to jest pchła ? No jest to owad, który zszedł na psy ! :D dobrego nigdy za wiele
Recommended Posts