Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co tam w ruchu,ważniejsze są foty gdy mała jest na luzie,a to znaczy ,że dziewczyna czuje się dobrze,jeszcze i ogrod do dyspozycji,hoohoo,fajnie :D

Posted

A jak ja się cieszę gdy czytam takie fajne maile od Nich Sonia to Sonia tamto :lol: No i ta jej ulubiona pozycja brzuszkiem do góry ...
A ogródka to ona nie ma :roll: mieszka w bloku ale wokół jest mnóstwo zieleni , pozatym jak tylko mają luz to wyjeżdżają za miasto dla relaksu więc Misia może do woli aportować , biegać i szaleć 8)

Posted

Jak widać Miśka w domu jest typowo kanapowa :wink: ale za to jak tylko ma okazję z radością urz ądza sobie gonitwy czy aportuje piłeczki .
Tfu tfu nie zapeszamy szczęśliwego życia małej :wink:

Posted

Karka Misia/Sonia wygląda na zdjeciach na szczęśliwą. Fajnie że znalazłaś jej kochający dom /co wcale nie jest takie łatwe/ i że nowi właściciele są z niej zadowoleni :lol: :lol: :lol:

Posted

Elo, Karka :buzi: No, Waszą literaturę :lol: :wink: Fajnie, że nie śpisz :P Pogadamy? :modla: Widzę, że szczęśliwa jesteś w związku z sytuacją MisiSoni, ale łkanie w pranie też pewnie musi odchodzić :cry: :wink: Długo była przy Tobie, no i tak czy siak żal psiaka puszczać :(

Posted

No ale tej literatury to mało dziś było :wink:
Jak mówisz łkanie w pranie jest zawsze :roll: czy mały czy starszy maluch , zawsze jest niepewność czy dobrze trafi i bedzie miał dobre życie :roll:

Posted

A nowi właściciele zechcą ja wystawiać?
Dzisiaj zakwatrowaliśmy tesciową w sanatorium, a sami bryknęliśmy do Krakowa. A propos' - bryczką dwukonną przejechaliśmy po Rynku i pod Wawel. Wstyd cholerny :oops: , ale Iza beczała mi w rękaw i siedem dych - poszło :scared: Fajne były dwie mimki "szczerozłote". Kurna - minutę nie drgnąć, a nawet okiem nie mrygnąć. Zreszta jak zwykle na Rynku dziwaków i zakręceńców (ale fajnych) w bród. Na Floriańskiej widzieliśmy małego terierka labo sznaucerka (nie jestem pewien :oops: ) co się mojej małżonce spodobał :o Szok termiczny :o :o MEGASZOL :o :o :o :lol:

Posted

[quote name='"Tomek67"'] bryknęliśmy do Krakowa. A propos' - bryczką dwukonną przejechaliśmy po Rynku i pod Wawel. Wstyd cholerny :oops: ,

:oops: Tomku ! dlaczego wstyd ? to zaszczyt ! :HUT012:
Ja się wybieram do Krakowa w sierpniu, w odwiedziny do rodziny,
oraz poodwiedzać stare dobre kąty, w których kiedyś mieszkałam. :multi:
A fotki zrobiłeś ? tej wstydliwej bryczce ? :stupid: .

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

No, taką jazdę bryczką po Krakowie, to ja (tu zgadzam się wyjątkowo z szanowną małżonką) uważam za obciach i już :oops: . Ale dla Izy popełniać mogę obciach za obcichem. To jedyny taki przypadek. Zdjęcia oczywiście cyknąłem, ale chwilę potrwa zanim cusik tu wrzucę. :(

Posted

Tomek67 napisał(a):
Zdjęcia oczywiście cyknąłem, ale chwilę potrwa zanim cusik tu wrzucę. :(

:changes: Ja mam czas ja poczekam :infinity:

Posted

Ludzie, co to za czasy stresujące.... drżę o moją przyjaciółkę, która jest w Londynie, stałam sie rasistką, choć nigdy dotąd nie byłam... wiem, ze to nie ten temat, ale musiałam to z siebie wyrzucić.
Martwie sie jutrzejszą sterylką, Irek ma juz koszmary na tym tle. Dobrze, ze juz za 24 h będzie po wszytskim...

Posted

:evilbat: Ja nią jestem od dawna. Miałam osobista styczność czego
nikomu nie życzę. :vamp:

Na temat sterylki nie potrafię się wypowiadać bo mi" serce pęka"
Skoro tak musi być to trzymajcie się. :placz:

:D dobrego nigdy za wiele.

Posted

:evil_lol:Jakoś smutno się zrobiło, to może na rozweselenie zagadka :
Jaki jest najbardziej niebezpieczny pocisk ?
Jest nim kobieta, bo wpada w oko, rani serce, szarpie nerwy, dziurawi
kieszeń i wychodzi bokiem. :evil_lol:
Co Wy na to ?

Posted

Święta prawda Alutka :wink: :lol:
Aga pamiętamy o jutrzejszym dniu :kciuki: Wszyscy drżymy na samą myśl o tym co dzieje się w świecie :(

Posted

Alutka napisał(a):
:PO Karinka ! gdzie Ty się ukrywasz ? My tu wszyscy za Tobą tęsknimy !

No i jeszcze płaczemy krokodylimi łzami :cry: , a Ona nic :niewiem: Bez serca jakaś, czy cuś? :hmmmm: :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...