Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tomek67 napisał(a):
carotina napisał(a):
oj, Tomek, Tomek :shake: , gdzie to ja musiałam zawędrować, żeby więcej fotek znaleźć :wink: :lol: :lol:

No, przeca napisałem na wystawach, gdzie będzie reszta :wink: A poza tym, jak to mówią - idź złoto do złota, czyli bolonka na topik boloński :lol: :wink:

no tak :P :P :P , jutro do okulisty :wink: :o :lol: :lol: 8)

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas również deszczowo brr
No nie wiem co by tu napisać o tej wystawie :hmmmm:
Była to wystawa pod nazwą w wolnym tłumaczeniu mniej więcej "Zrzeszenie przyjaciół pudla w Niemczech '' Verband der Pudelfreunde Deutschland e.V.
organizowana przez kilkanaście klubów ras głównie do towarzystwa min. niemieckie kluby :lwiego pieska, chińskiego grzywacza, cavaliera,boston teriera, pekińczyka, cotona de Tulear , maltańczyka,VDP pudla a także afgana, whippeta i shar-pei , wszystkich wymieniać nie będę. Obsada sędziowska międzynarodowa - niemiec, anglik oraz austriak - mnie przypadł niemiec zresztą bardzo wymagający 8)
Wystawa miała miejsce w bardzo ładnej hali , wyłożonej całkowicie wykładziną dywanową , ringi przystrojone kwiatami , każdy wystawca otrzymał pamiątkową rozetę.Wokól hali dużo zieleni , nieopodal rzeka -warunki super.
Za zdobyty CAC , BOB, Zw.Mł były ufundowane pucharki bardzo ładne .
Było kilku wystawców z Czech, a nawet Szwecji i Szwajcarii oraz polski whippecik .
Bolończyków nie było.
Na tym kończę bo muszę wyjść .

Posted

Gratulalum :wink: dla bolońskiej dziewczyny i przede wszystkim dla babci za nowe hobbyi zaangażowanie :wink: :D
Tak naprawdę ocena jest mniej ważna, ważne jest, że można fajnie spędzić czas na wystawie, spotkać się ze znajomymi, pogadać, pożartować, itp...

:wink: 8)

Dziękujemy za gratulacje 8)

I zapraszamy na fotoreportaż z domowej wystawy na pudle :P

Posted

Gratulacje dla Sisi i Luckusia! :klacz:
To są dopiero utytułowane psiury!

A ja bardzo proszę o wyrozumiałość. Niestety z powodów "odgórnych" nie mogę być z wami codziennie. Mam nadzieję, że w sierpniu będzie już lepiej :oops:

Posted

Eklersik jeszcze raz dziękuję za gratulki :P ten championat niezmiernie mnie ucieszył .Wyjazdy do Niemiec na wystawy natomiast pozwoliły mi przedewszystkim poznać osobiście niemieckich hodowców lewka , z którymi miałam wcześniej kontakt tylko mailowy .

Posted

Tomek67 napisał(a):
Dziekuję w imieniu zdjęć :P :wink:

:cooldevi: TOMEEK,nie bądź taki!!-jak zdjęcia ,to i to co jest na zdjęciach,oraz Twoja sliczna Carmen. :lilangel:

Posted

Alfa - dziekuję w imieniu ślicznej Carmen, ślicznej(? :o :wink: ) babci i ślicznym własnym :P :wink: . A widziałaś na wystawach zdjęcia z Krosna, ale już pozabolończykowe ?

Posted

[quote name='Eclairs']Gratulacje dla Sisi i Luckusia! :klacz:
To są dopiero utytułowane psiury!

Dziękuję w imieniu Lyckiego :D :D :D

GRATULACJE dla CARMEN i carmenowej HANDLERKI :D :D :D

Posted

Marniutko dzisiaj :( Doopelki babiszońskie po sukcesach mieżdunarodnych, to olewają teraz dyskusję z plebsem :evil: Ja się jeszcze trochę powłóczę po sieci :P :wink:

Posted

Aloha, kudłate :P
Może dzisiaj będzie lepiej z gadulstwem :P :wink: My zmykamy z teściową do Buska (Zdroju, a nie Buzka - Jerzego). Będę wieczorkiem dopiero. :hand:

Posted

Kochani, dla wszystkich zwycięzców i laureatów serdeczne gratki :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
My siedzimy cicho bo coraz bardziej boimy sie sterylki- to już w piątek :errrr: :errrr:
na dodatek Pusia okulała na prawą tylną łapkę- naczytałam się na weterynarii co to może być i az mi słabo. Chyba ją ta łapa nie boli, ale kuśtyka okrutnie.
Młoda wyczerpuje cały limit chorób na naszą rodzinke- ja nie choruje wcale (jestem chyba cyborgiem), Irek głównie na alergiczne przypadłośći, a Pusia ma wszystko. Czyli suma chorób równa się constans

Posted

Agnieszka nie bój się .Wszyscy w piątek będziemy trzymać kciuki za Pusię :thumbs: i wysyłać dobre myśli do Łodzi .Będzie dobrze .Zobaczysz :)
Łapkę może sobie nadwrężyła podczas zabawy czy jakiegoś skoku -nie wyszukuj od razu choroby , nie wywołuj wilka z lasu :nono:

Posted

Trzymamy kciuki za Pusię :kciuki: :kciuki: :kciuki: nie martw się Agnieszko,wszystko bedzie dobrze :D

Cuś Tomek długo jest u wód :shiny:

Posted

A ja dzisiaj dostałam foteczki z nowego domku Misi vel Soni :wink: Dziewczyną są właściciele zachwyceni i dziś śmieją się sami z siebie iż obawiali się ,że starszy już szczeniaczek będzie miał problem z aklimatyzacją w nowym miejscu. Misia stanęła na wysokości zadania udawadniając ,że lewki są niezwykle plastycznymi psami i bardzo łatwo się uczą - do dwóch dni wiedziała ,że ma reagować na nowe imię Sonia , na spacerkach pięknie pilnuje się nogi , śpi oczywiście w łóżku i wogóle owinęła sobie całą rodzinkę wokól łapki :wink:
i oto Sonia -chociaż dla mnie zawsze pozostanie Misią , Misiaczkiem

Jeszcze nie potrafią zrobić jej dobrej fotki w ruchu bo niestety jest szybsza od aparatu :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...