Tomek67 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Już na ring? Jeszcze chwilunia, jest bardzo duszno :modla:
Tomek67 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Nie dla psa kiełbasa, a dla chechłałka bolonka :evil: :lol: :wink:
Tomek67 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Nagle, w trakcie oceny naszej do sędziego (z lewej w czapeczce) i do asystenta (tyłem) dobiegła "gruba ryba" i dawaj coś perorować. Może sie przestraszył, że Carmen weźmie wszystko i tym samym przestraszył sędziego? :lol: :wink:
Tomek67 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 KurnalaBamba !!! Mielismy być drudzy, a wchodzimy jako 15. :evil: :wink:
Tomek67 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Mnie każe trawkę wachać, a sama to se popala :evil: :lol: :wink:
Tomek67 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Jak powiedział na mnie, że "za długa", to ja mu ząbków nie pokażę!!! Za Chiny Ludowe :evil: :lol: :wink:
Tomek67 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 No mówiłem, że za długa (to asystent przymilnie do sędziego :wink: )
Tomek67 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Hmmm... co by jej tu jeszcze dołożyć? :-? :lol: :wink:
Tomek67 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 My zmykamy po opisie, bo już czeka dziewczynka z bostonkiem :wink:
Tomek67 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Ja bym tam babcia, taki zadowolny nie był :-? :wink: I na razie tyle, bo zmykam na 13-ego Wojownika. To ewidentnie mój klimat i ogladąm go po raz 13-ty. Wracam po filmie. Koniecznie oglądajcie. Ciekawe czy przy modlitwie przedśmiertnej Wikingów też Wam będą ciary po plecach mrowić? :wink:
Alutka Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 :puppydog: E tam 13 wojownik wolę fotki oglądać. Są świetne ! Bolonka faktycznie włos ma rewelacyjny. Będzie z niej pociecha. Jak będziesz miał chwilkę to wklej następne. :infinity: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='"Eclairs"']Jestem! Już jestem :lol: W i t a j "Eclairs " ! Myśmy się bardzo martwili gdzie się znowu podziałaś. Może znowu jakieś badziewie Was zaatakowało. Ale wszystko jest OK i to jest najważniejsze ! :fadein: :D dobrego nigdy za wiele
carotina Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 oj, Tomek, Tomek :shake: , gdzie to ja musiałam zawędrować, żeby więcej fotek znaleźć :wink: :lol: :lol: No ale, superowy ten fotoreportaż :klacz: :D
Alutka Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Karka napisał(a):Elo :P A teraz co u nas :roll: ... No to powiem Sisi zakończyła Championat Niemiec VDH i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu :D Lucky Sonya -Nero i BiBi także zakończył swój kolejny championat klubowy oraz wygrał rasę :multi: Dziekuję za trzymanie kciuków - bardzo się przydało :wink: :D To był udany wyjazd :D Jesteście niesamowite ! takie sukcesy ! :olympic: :BIG: G R A T U L A C J E ! :laola: :D dobrego nigdy za wiele
carotina Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Alutka napisał(a):Karka napisał(a):Elo :P A teraz co u nas :roll: ... No to powiem Sisi zakończyła Championat Niemiec VDH i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu :D Lucky Sonya -Nero i BiBi także zakończył swój kolejny championat klubowy oraz wygrał rasę :multi: Dziekuję za trzymanie kciuków - bardzo się przydało :wink: :D To był udany wyjazd :D Jesteście niesamowite ! takie sukcesy ! :olympic: :BIG: G R A T U L A C J E ! :laola: :D dobrego nigdy za wiele Przyłączamy się do gratulacji :D :D :D :klacz: :laola: a macie jakieś fotki? :wink: :D
AnkaW Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Karka wielkie gratulacje. :P Tomek fotoreportaż super, ale dziewczyna amanta poderwała :lol: Na topiku z Krosna tez oglądałam, dzięki za spejcajne zdjęcia :P
Alutka Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 :modla: PRO - SI- MY o F O T K I !!!!!!! :infinity: :D dobrego nigdy za wiele
Karka Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Dziękuję wszystkim za gratulacje w imieniu Sisi i Lucki-iego :D Tomek :o jestem pod wrażeniem ilości wklejonych fotek :) świetne 8) Prawie poczułam atmosferę wystawy :P a panem w czapeczce się nie przejmuj to specyficzny arbiter :wink: carotina Sonya robiła fotki na finałach i myślę ,że coś wklei 8) Gosia już jestem ciekawa jak wygląda Waikiki czekam niecierpliwie na fotki :roll:
Tomek67 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 carotina napisał(a):oj, Tomek, Tomek :shake: , gdzie to ja musiałam zawędrować, żeby więcej fotek znaleźć :wink: :lol: :lol: No, przeca napisałem na wystawach, gdzie będzie reszta :wink: A poza tym, jak to mówią - idź złoto do złota, czyli bolonka na topik boloński :lol: :wink:
Recommended Posts