Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karka']Nie nie jesteście drudzy 8)
i tylko dla dorosłych

tak się zawsze Dereczek u mnie wyluzuwywuje :wink:

Mam jedno pytanie? :evil_lol: A PO CZYM Dereczek się tak wyluzowuje? :lol: :wink:
Jeszcze zdążyłaś Karka z tym zdjęciem, bo po wyborach wyślą Cię za to na reedukację moralną :wink:

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosia masz rację -mastino jest" lekko przerysowany" jego lżejsza wersja cane corso jest zdecydowanie napewno psem zdrowszym :roll: pozatym jest tak brzydki ,że aż ładny :wink: oczywiście na pewno gdybym w przyszłości miała wybierać molosa to pewnie nie byłby to mastino - u nas w kraju kiepskawo przedewszystkim z charakterkami :roll: raczej może mastiff angielski , bernardyn .To takie moje gdybanie bo pewnie już się zestarzeję przy lewkach jakoś w każdej innej rasie zawsze doszukam się jakiegoś ale :wink: a u lewków niet 8)

Posted

Tomek67 napisał(a):
Semisierściuchów, Karinko, semi :wink: . Nie wierzę własnym oczom - a jednak bywaja energiczne :lol: :wink: A na tym przedostatnim to Ayka śpi na Tatianie? :wink:

bywają energiczne czasami :wink:
a tam spią tak :Greis obok Joga obok Jogi Ayka na Ayce Sisi a na Sisi Mumi 8) :stupid:

Posted

A nie wiecie gdzie to Eklersik się podziewa :hmmmm: Znów przepadła na kilka dni bez echa bez wyjaśnienia :roll: Będzie nagana i do odrobienia /nadrobienia :evilbat:

Posted

Gosiu ! właśnie ten jak to trafnie określiłaś" zdeformowany "
" nienaturalny " ma w sobie to coś !. Jest to jedna z najstarszych ras
psów. Za czasów celtów walczyły, korzystano z ich pomocy w czasie polowań na niedzwiedzie i wilki. Ale jest psem zrównoważonym o
łagodnym usposobieniu, zachowuje umiejętność psa obronnego
ale musi być trzymany krótko.

E tam nie ma jak lewek. Jest rozbrajający ! :gent:

:D dobrego nigdy za wiele
.

Posted

Eklersik ? coś mi się przypomina, iż pisała , że jadą nad morze.
Nawet chciała sie z kimś spotkać. Ale nagana się należy. Zeby sie
nie odmeldować ? :nono:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Good Morning, Babilonki!!! :P
Mój sąsiad ulubiony jedzie spalinówką po trawie od 6.30 :evil: On to robi z seca - dba o morale narodu, który wylegiwać się nie powinien :lol: Zwłaszcza w soboty :lol: Klasyczny przykład współbratymca, co to modli się pod figurą :modla: , a diabła ma za skórą :cooldevi: . No to my za godzinkę na zakupy :wink:

Posted

Alutka napisał(a):
Jest to jedna z najstarszych ras
psów. Za czasów celtów walczyły, korzystano z ich pomocy w czasie polowań na niedzwiedzie i wilki.

Wątpię czy pies o wyglądzie i gabarytach dzisiejszego mastino miałby szanse w walce z lekkim, zwinnym i szybkim wilkiem. :roll: Z człowiekiem nie miałby problemu, ale wydaje mi się, że na polowaniu już by się nie sprawdził... Niestety hodowcy zawsze chcą być mądrzejsi od natury i tworzą takie właśnie "przerysowane" rasy... Cane corso to już inna bajka - muszę przyznać, że też bardzo mi się podobają.

Ale wracamy do bolończyków. :wink: Co do Eclairs - nad morze jadą dopiero po 20 lipca, więc to zły trop. 8) Ładna pogoda była, więc pewnie biegała z Eklerkiem po polach i lasach. :D A u nas w nocy padało :o po raz pierwszy od ok. miesiąca! Dziś jest rześko, nie gorąco, a niebo zachmurzone. Na jutro cnn zapowiada burze :evil: :cry: To się nazywa pech - tyle tygodni suszy, a w dzień wystawy ma lać! :evil: Oby się mylili... :roll:
Teraz biegnę z Lukierkiem na spacer (choć ona nie wykazuje zainteresowania i śpi pod biurkiem :wink: ).

Posted

Karka napisał(a):
a tam spią tak :Greis obok Joga obok Jogi Ayka na Ayce Sisi a na Sisi Mumi 8) :stupid:

A czy Ayka to przeżyła :o bo coś język wywalony na zewnątrz, jakby tchu brakowało :wink:

Posted

Karka- Twoje maluchy są CUDNE! :angel: :angel: :angel: Ale Mumiś niezmiennie pozostaje moim faworytem! :lol: Jest PRZEcudny! :lol:

ps. właśnie przeglądam spis psów zgłoszonych na jutrzejszą wystawę, Karka, jest lwi piesek, sunia w młodzieży WAIKIKI WINNER Extra Namalev! Znasz ją? Ponadto będą 4 maltańczyki i aż 3 papillony! :D

Posted

Gosia nie mam bardzo czasu dziś na dogo bo mam trochę zajęć :roll:
Waikiki widziałam jak się urodziła , trzymałam nawet w rękach :wink: sama jestem ciekawa jak teraz wygląda :roll: byłabym wdzięczna gdyby ktoś upolował ją aparatem na wystawie.Mieszka w Szczytnie i chyba jest pierwszym lewkiem mieszkającym w tym rejonie Polski :roll:
Naleśnika zjadłabym z apetytem :) uwielbiam z nadzieniem serowym z rodzynkami polane czekoladą mniam, mniam :lol:

Posted

A u nas zaraz jakiś kataklizm będzie -zachmurzyło się okrutnie i wiatr się zerwał , jakaś deszczowo -burzowa pewnie nawałnica nastąpi :evil: a było tak ladnie ... :(

Posted

Karinko kochana, jeśli tylko ją znajdę, na pewno cyknę foteczki, ale nie wiem, jak będzie z umieszczeniem ich w necie... Najwyżej będziesz musiała troszkę na nie poczekać, ale będą. :D
Z naleśniczków zostały okruszki, wprawdzie nie były polane czekoladą (naleśniczki :wink: ), ale nadzienie miały serowe - z cynamonem. :D

Posted

Naleśniki serowo-cynamonowe mówisz :roll: muszą być mniam , mniam .Sprobuję przy najbliższej okazji zrobić 8) generalnie dla mnie wszystko co jest z czekoladą stoi na pierwszym miejscu :wink:
Jakie bliźniaki :o pierwszy raz w życiu widzę maleńkie pandy :roll: fajne :D

Posted

Wróciłam po lenistwie.
NIE WIDZIAŁAM LEWKA :cry: albo sie schował, albo później przyszedł. Ja za długo nie mogłam tam stać, bo Gizmol chciał pozagryzać wszystkie psy. Cały czas warczał, i chciał na ręce. :evil:

Jutro, trzymam kciuki za Tomka.

Posted

AnkaW napisał(a):
Wróciłam po lenistwie. Jutro, trzymam kciuki za Tomka.

Wszelki Duch... :o WuAnka, gdzieżeś ty bywał łysy grzywaczu? :P :wink:
Fajnie, że już jesteś. Za kciukole nie dziękuję, co by nie zapeszyć, ale miło mi :oops:

Posted

Karka napisał(a):
.. i za nas też trzymaj choc będziemy w innym miejscu aniżeli Tomek

Niestety... :cry: A tyle się naprosiłem :cry:
Ale i tak trzymamy kciuki za Twoje i całej reszty kamandy sukcesy :thumbs:

Posted

Tomek67 napisał(a):
AnkaW napisał(a):
Wróciłam po lenistwie. Jutro, trzymam kciuki za Tomka.

Wszelki Duch... :o WuAnka, gdzieżeś ty bywał łysy grzywaczu? :P :wink:
Fajnie, że już jesteś. Za kciukole nie dziękuję, co by nie zapeszyć, ale miło mi :oops:

Do stolycy pojechalim, odchamiać się ogłady nabierać.

POWODZENIA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...