Tomek67 Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Karka napisał(a):A czy kiedyś nie miałam racji Tomek :wink: Nigdy :wink: Zawsze miałaś :lol: :wink:
Alutka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 :klacz: Fajnie Karinko, że jesteś i że odwaliłaś szmat roboty, bo będziesz miała więcej czasu dla nas. I już nie znikaj ! :shake: A teraz Wam się przyznam, że się zakochałam ! :iloveyou: wwwwwwwwwwwwww Mastino napoletano :buzi: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Tomek67 napisał(a):Karka napisał(a):A czy kiedyś nie miałam racji Tomek :wink: Nigdy :wink: Zawsze miałaś :lol: :wink: Tomek ! mam wrażenie, że Ty zawsze masz ostatnie słowo w domu i nie tylko , bo mówisz masz rację kochanie ! :calus: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Hmmm... Miłość niejedno ma imię, Alutka :lol: :wink: A co z Panem Alutkiem? :(
Alutka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 :chainsaw: Kochać się mogę, ale nic poza tym ! :cry: Co robić ? proszę o porady ! :wink: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Alutka napisał(a)::chainsaw: Kochać się mogę Nie wątpimy, Alutka :lol: :wink: Ale w sprawach sercowych nie da rady doradzać. Sorki. :(
Gosia_i_Luka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Alutka - BRAĆ, a co?? :lol: Ja od ponad roku jestem zakochana po uszy w TAKIM maleństwie: Mam nadzieję, że za parę lat... A co się będziemy rozdrabniać, no nie? :wink: Nie ma to jak wielkopsy! :B-fly: (oczywiście zaraz obok bichonków :lol: ) Byłam dziś z Luką u znajomych w barze nad morzem. Lukier wykazała się charakterem - brat znajomej (ponad 100 kilo żywej wagi 8) ) stanął przy naszym stoliku, Lu podbiegła do niego, a on chciał ją przestraszyć, więc donośnie szczeknął. :wink: A biała nawet nie mrugnęła okiem, tylko spojrzała na niego i wydała piękny szczek odwetowy w stylu: "spadaj, czubie". 8) :lol: Byłam z niej dumna! :lol: ps. koopa już w normie 8) Na apetyt nie narzekamy, wręcz przeciwnie. :lol:
Tomek67 Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 [quote name='"Alutka"']Tomek ! mam wrażenie, że Ty zawsze masz ostatnie słowo w domu i nie tylko , bo mówisz masz rację kochanie ! :calus: :lol: Nie ma tak dobrze, niestety :( Bywa różnie i w wielu kwestiach ustepuję. Dla świętego spokoju. Oraz dla zdrowia uszu i strun głosowych :wink:
Tomek67 Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 No, Karinko! Co tam robisz z tym powerem? :P :wink:
Gosia_i_Luka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Tomek, mam dla Ciebie kolejnego dreadziaka - w dodatku nie musiałbyś nosa wyściubiać z naszej kochanej IX grupy :lol:
Karka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Będę później bo teraz tylko Was poczytałam i spadam z piesami na siusiu i nie tylko :wink: Alutka ja uwielbiam mastino napoletano :P móc tak cudną mordę pomiętosić ech 8)
Tomek67 Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 To pudel - mop, chyba? A obok podobne do powder puffa, tylko cosik duże. Tak czy nie?
Tomek67 Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Karka napisał(a):Będę później bo teraz tylko Was poczytałam i spadam z piesami na siusiu i móc tak cudną mordę pomiętosić ech 8) Rozumiem :wink: Można i pomiętosić :wink: Ale żeby mordkę? :o :lol: :wink: Mastino napoletano? :o :lol: :wink:
Gosia_i_Luka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Obok to chart afgański - szczenior. :lol: W końcu to ja wstawiam tą fotkę, musiał być jakiś chart. :wink: 8) A pudel zwie się "sznurowy" - fajne stworzenie! Może jakiś pudlarz doinformuje nas czy gdzieś w Europe są jakieś hodowle? :D
Tomek67 Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 No, jasne, że afgańczyk :oops: Ale ze mnie bystrzacha :oops:
Tomek67 Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 No, muszę się zgodzić - piękne "skórkowańce". Jeno podejrzewam, że śluzu z pyska puszczają tyle co Obcy w Nostromo :lol: Ale i tak są bardzo ładne :fadein:
Gosia_i_Luka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Alutka, fajne, ale osobiście gustuję w chudych. :wink: :lol: Raczej te klimaty 8) : :lol:
Alutka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Tomek67 napisał(a):No, muszę się zgodzić - piękne "skórkowańce". Jeno podejrzewam, że śluzu z pyska puszczają tyle co Obcy w Nostromo :lol: Ale i tak są bardzo ładne :fadein: :nono: Cicho !!!! Jaki tam śluz ? troszkę ślinki a może wcale ! Alutek się ucieszy jak to przeczyta. ( ale mi pomogłeś niech Cię gęś kopnie ) . :cry: :D dobrego nigdy za wiele .
Tomek67 Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Jaki tam śluz.... No, nie no... Ja tylko żartowałem :wink: . Pyski mają suche jak Sahara. Normalnie wyschnięte na wiór. :P
Alutka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Piękny ! Mój dobry znajomy ma i wygrywa prawie zawsze. Ja muszę mieć słonia, bo bieganie to już nie dla mnie. Poza tym myślę, że byśmy pasowali. Ty jesteś wysportowana młoda " sarenka " to możesz ganiać z chartami. :P :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 :angel: Dzięki Tomeczku ! wiem, że z Ciebie żartowniś ! Alutek też wie. Nie mogę Ci posłać buzi, bo mi się ikonki zacięły i nie działają pewnie się mastiffa przestraszyły. :D dobrego nigdy za wiele
Alfa1 Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 [quote name='Alutka'] A oto moja miłość ! Piękne ! Biedne psiny,dźwigać tyle skóry i na dodatek krótka kufa nie sprzyja dobrej wentylacji. Proszę mi powiedzieć,co ja widzę ,otwartą mordkę,bo widzę język,a co to różowe wyżej? Wybaczcie moją ignorancję :oops:
Tomek67 Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 A to jest właśnie otwór wentylacyjny, Alfa :lol: :wink:
Recommended Posts