Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:klacz: Fajnie Karinko, że jesteś i że odwaliłaś szmat roboty, bo będziesz miała więcej czasu dla nas. I już nie znikaj !
:shake: A teraz Wam się przyznam, że się zakochałam ! :iloveyou:
wwwwwwwwwwwwww Mastino napoletano :buzi:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Tomek67 napisał(a):
Karka napisał(a):
A czy kiedyś nie miałam racji Tomek :wink:

Nigdy :wink: Zawsze miałaś :lol: :wink:

Tomek ! mam wrażenie, że Ty zawsze masz ostatnie słowo w domu
i nie tylko , bo mówisz masz rację kochanie ! :calus:

Posted

Alutka - BRAĆ, a co?? :lol: Ja od ponad roku jestem zakochana po uszy w TAKIM maleństwie: Mam nadzieję, że za parę lat...
A co się będziemy rozdrabniać, no nie? :wink: Nie ma to jak wielkopsy! :B-fly: (oczywiście zaraz obok bichonków :lol: )

Byłam dziś z Luką u znajomych w barze nad morzem. Lukier wykazała się charakterem - brat znajomej (ponad 100 kilo żywej wagi 8) ) stanął przy naszym stoliku, Lu podbiegła do niego, a on chciał ją przestraszyć, więc donośnie szczeknął. :wink: A biała nawet nie mrugnęła okiem, tylko spojrzała na niego i wydała piękny szczek odwetowy w stylu: "spadaj, czubie". 8) :lol: Byłam z niej dumna! :lol:

ps. koopa już w normie 8) Na apetyt nie narzekamy, wręcz przeciwnie. :lol:

Posted

[quote name='"Alutka"']Tomek ! mam wrażenie, że Ty zawsze masz ostatnie słowo w domu i nie tylko , bo mówisz masz rację kochanie ! :calus:

:lol: Nie ma tak dobrze, niestety :( Bywa różnie i w wielu kwestiach ustepuję. Dla świętego spokoju. Oraz dla zdrowia uszu i strun głosowych :wink:

Posted

Będę później bo teraz tylko Was poczytałam i spadam z piesami na siusiu i nie tylko :wink:
Alutka ja uwielbiam mastino napoletano :P móc tak cudną mordę pomiętosić ech 8)

Posted

Karka napisał(a):
Będę później bo teraz tylko Was poczytałam i spadam z piesami na siusiu i móc tak cudną mordę pomiętosić ech 8)

Rozumiem :wink: Można i pomiętosić :wink: Ale żeby mordkę? :o :lol: :wink: Mastino napoletano? :o :lol: :wink:

Posted

Obok to chart afgański - szczenior. :lol: W końcu to ja wstawiam tą fotkę, musiał być jakiś chart. :wink: 8)
A pudel zwie się "sznurowy" - fajne stworzenie! Może jakiś pudlarz doinformuje nas czy gdzieś w Europe są jakieś hodowle? :D

Posted

No, muszę się zgodzić - piękne "skórkowańce". Jeno podejrzewam, że śluzu z pyska puszczają tyle co Obcy w Nostromo :lol: Ale i tak są bardzo ładne :fadein:

Posted

Tomek67 napisał(a):
No, muszę się zgodzić - piękne "skórkowańce". Jeno podejrzewam, że śluzu z pyska puszczają tyle co Obcy w Nostromo :lol: Ale i tak są bardzo ładne :fadein:
:nono:

Cicho !!!! Jaki tam śluz ? troszkę ślinki a może wcale !
Alutek się ucieszy jak to przeczyta. ( ale mi pomogłeś niech Cię

gęś kopnie ) . :cry:

.

Posted

Piękny ! Mój dobry znajomy ma i wygrywa prawie zawsze.
Ja muszę mieć słonia, bo bieganie to już nie dla mnie. Poza tym
myślę, że byśmy pasowali. Ty jesteś wysportowana młoda " sarenka "
to możesz ganiać z chartami. :P

Posted

:angel: Dzięki Tomeczku ! wiem, że z Ciebie żartowniś !
Alutek też wie.
Nie mogę Ci posłać buzi, bo mi się ikonki zacięły i nie działają
pewnie się mastiffa przestraszyły.

Posted

[quote name='Alutka']
A oto moja miłość ! Piękne !

Biedne psiny,dźwigać tyle skóry i na dodatek krótka kufa nie sprzyja
dobrej wentylacji.
Proszę mi powiedzieć,co ja widzę ,otwartą mordkę,bo widzę język,a co to różowe wyżej?
Wybaczcie moją ignorancję :oops:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...