Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tomek67 napisał(a):

Czy ktoś mnie może oświecić na czym polega konkurs "Dziecko i pies"? :question:

Niestety w tej kwestii oświecić Cię nie potrafię :(

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tomek67 napisał(a):

Ja Cię bardzo chętnie oświecę :wink: :D W tej konkurencji biorą udział dzieci do lat 8 z psami zgłoszonymi na wystawę. Ich zadaniem jest przedstawić siebie i psa oraz pokazać jakąś sztuczkę (daj łapę, głos, siad itp.), oczywiście sztuczka w wykonaniu psa :wink: :D To taka mała atrakcja dla młodszych :D

Posted

BiBi napisał(a):
Tomek67 napisał(a):

Ja Cię bardzo chętnie oświecę :wink: :D W tej konkurencji biorą udział dzieci do lat 8 z psami zgłoszonymi na wystawę. Ich zadaniem jest przedstawić siebie i psa oraz pokazać jakąś sztuczkę (daj łapę, głos, siad itp.), oczywiście sztuczka w wykonaniu psa :wink: :D To taka mała atrakcja dla młodszych :D

Dziękuję za światło. Już mnie korci :P

Posted

Karka napisał(a):
Tomek67 napisał(a):

Niestety w tej kwestii oświecić Cię nie potrafię :(

Hmmm... :hmmmm: A w jakiej kwestii możesz? :lol: Mnie oświecić? :wink:

Posted

Odżywka zielone jabłuszko San Bernarda jest rewelacyjna! W następnym "rzucie" kupuje szampon z tej serii! :D Pusia lsni, dosłownie lśni! Znowu zrobi furrorę na osiedlu- wczoraj pewnien facet proponował nam za nia 5 000 EURO. Kazaliśmy mu spadać :evilbat:

Posted

Agnieszka76 napisał(a):
Znowu zrobi furrorę na osiedlu- wczoraj pewnien facet proponował nam za nia 5 000 EURO. Kazaliśmy mu spadać :evilbat:

A ja się wychowałem na Andersenie... :lol: :wink:

Posted

PO pierwsze- BIAŁEJ bym nie sprzedała za nic na świecie, po drugie- wiecie, ten facet to był taki "bałuciarz" - łódzki żulek - parapetnik (bo u nas tłumy niczym z dokumentu Borzeckiej pt "Arizona"- tym co nie widzieli polecam! podpierają całymi dniami łokcie parapetami), więc moze i nawet nie umiał przeliczyć tych 5000 EURO na złotówki, ale tak czy inaczej - MŁODA JEST DLA NAS BEZCENNA.
mam nadzieję, że nie przeczyta tego zaden porywacz psów 0X

Posted

Aga przecież to był żart z mojej strony :roll: Sprawa oczywista ,że kochanego psiaka się nie sprzedaje nawet za wygórowaną cenę :roll: oferowaną przez niewiadomo kogo :roll:

Posted

Karka, ja wiem przecież, ze żartowaliście! Kurcze, na takiego ponurasa wyszłam..ludzie, ale mi głupio!!
Może to dlatego, ze tak naprawdę mam potworny dół dziś...TŻ pojechał do pracy a ja sobie mogę w spokoju posmutkować... :cry:

Posted

Kochani, na szczęscie to nic związanego ze zwierzątakmi, a poradzić coś na to mogłaby tylko osoba, która własnie nic na to poradzić nie chce... nie chce zasmieceć topicku, ale w skórcie- bardzo bardzo chciałam komuś pomóc załatwić pracę (niestety tak to w dzisiejszych czasach juz bywa), i prawie sie udało, osoba przeszła przez wszytskie etapy rekrutacji, i przez jednego nadętego wysokopostawionego bufaona chyba będą z tego nici... i to nie dlatego, ze osobie brak kwalifikacji, tylko dla zasady- nie, bo nie. Jestem wściekła, bezsilna, rozżalona..ta osóbka jest juz tak długo bez pracy...ech, szkoda słów.
Przepraszam, natrułam Wam...
Jak wygram dziś w totka to biorę Pusię i się wynosze w Bieszczady. Albo do BB- bardzo nam się tam podobało, bez podlizywania się, to bardzo piękne miasteczko. Zazdroszczę Karce, ze tam mieszka !

Posted

Aga, nie smutkuj! Weź Pusinkę na spacerek i głowa do góry!!! :D :D :D

Jak Tomek tu nam urządza co chwila potyczki damsko-męskie 8) (bynajmniej nie bolońskie 8) ) to ja wtrącę nie na temat o filmie. :lol: Fabuła generalnie do bani - jak to w komiksie. :wink: Ale efekty i oprawa - doskonałe! Jestem pod WIELKIM wrażeniem, mimo że film był tak brutalny (czasami aż niesmaczny) i tyle w nim było agresji, że nie jest to z pewnością obraz dla każdego... Ale sam pomysł stworzenia czegoś tak idealnie odtwarzającego klimat komiksu zasługuje na wielkie uznanie. Chylę czoła przed Rodrigezem. 8)
Choć jeśli młodzież czyta komiksy o takiej treści, nie dziwię się, że rosną potem zwyrodnialcy i degeneraci. :roll:

Agnieszka - a jak Twoje wrażenia?

Co do odżywki - Aga - wystawa jest już w niedzielę, więc szybciej będę mogła zastosować ten cud na Luce - na odżywkę z krakveta musiałabym pewnie czekać do następnego tyg... Poza tym muszę przyznać, że jak na razie jestem wierna Karuskowi :D (mam tam 5% zniżki 8) ).

Posted

Uff rzeczywiście przykra sprawa :( Takie dzisiaj paskudne czasy i tacy wredni ludzie :( ma władzę więc korzysta z niej w pełni wg. własnego widzimisię :x
Zrobiłaś wszystko co w swojej mocy i to nie twoja wina .Głowa do góry :)

Posted

A dziewczyna i tak nie ma pracy...do bani
Poszłam z Pusiakiem na spacer, i oczywiscie Pusia zachwyciła. Spotkałyśmy starszą panią - miłośniczkę psów, opowiadała mi przez 15 minut chyba o swoich dwóch już niestety śp pieskach...to był miód na moja duszę. Te psy miały u niej raj! Dzięki istnieniu takich ludzi chce mi się życ :D i wierzy się, że nie wszyscy na tym świecie są beznadziejnymi dupkami.
Gosia, moja wrazenia po Sin City na pw! Bo nas w końcu zbanują :wink:

Posted

Gosia&Luka napisał(a):
Jak Tomek tu nam urządza co chwila potyczki damsko-męskie 8) (bynajmniej nie bolońskie 8) )

OKI. Już sobie chyba dam spokój :oops:
Wstawcie jakieś fotasy swoich podopiecznych, to poziuramy :P . Bo ja Carmenitę po niedzieli dopiero pokażę.

Posted

Elo, ba-biszonki :P
Żadne jeszcze nie wstało? :( Wszyscy mają wakacje? :evilbat:
Proszę szybciutko wstwać, przetrzeć oczka, umyć ząbki, ogolić się i zaglądnąć zdjes. :P
Agnieszka masz rację - BB była piękna :lol:

Posted

Wstały bichonki już wstały :) Pozatym miło jest kiedy pierwszy na forum się pojawiasz i witasz nas wszystkie serdecznie :wink:

Posted

Elo, Karinko! :P
Jestem pierwszy, bo jeszcze przedurlopowy, to i zalegiwać do 8-ej nie mogę. :( Zaglądam tu więc od czasu do czasu, ale posucha i muszę gadać z tym bandytą Orsinim :evilbat:
Jak myślisz - jak nie przyślą mi z Krosna pisemnego potwierdzenia przyjęcia Carmen na wystawę, to robić wydruk z poczty? Bo mailem potwierdzenie od organizatorów dostałem. Ale to chyba bez sensu? :hmmmm:

Posted

:scared: Karinka długo karze czekać. Pewnie Jej nie ma. :o
Mam nadzieję, że się przed niedzielą się zjawi i Ci odpisze. :user:
Bądż cierpliwy !

:D dobrego nigdy za wiele

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...