Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alfa1 napisał(a):
:question: Pytanie,-kto kogo,uważaj i nie szwendać się po innych topicach :diabloti:

No, nie Alfa :evil: Alfa!!!!! To Ty jeszcze masz wątpliwości? :evil: :evil: :evilbat:

Posted

Karka napisał(a):
A ja właśnie przeczytałam ,że Arbat już jest ze swoimi właścicielami :) Kamień z serca :D

Nic nie piszą jak go odnaleźli.

Posted

Alfa1 napisał(a):
Karka napisał(a):
A ja właśnie przeczytałam ,że Arbat już jest ze swoimi właścicielami :) Kamień z serca :D

Nic nie piszą jak go odnaleźli.

Zapłacili, albo złodzieje wyrzucili CTR-a z Toyoty i się błąkał po okolicy. Na dogsach przeczytał post jakiejś miłośniczki, że złodzieje chcieli pewnie ukraść psa, a nie samochód (Toyota Land Cruiser!!!). Rozczuliło mię to, bo jak widzę miłość faktycznie jest ślepa. Niekiedy. :wink:

Posted

Alfa1 napisał(a):
Wiesz,gdyby mi przyszło ratować,co nie daj Boże,to jednak przed dobrami wszelkimi ,ratowałabym psy.

To zupełnie inna kwestia, Alfa. Ja mam pewność jedynie co do zainteresowania złodzieji - kradli bardzo drogi samochód, a nie psa.

Posted

Karka napisał(a):
Ten mail to był jeszcze taki w miarę choć trudno wyczuć czy ktoś chciał szczeniaka czy może dorosłego :roll: już psa 8) Tylko wiesz ani Dzień Dobry , ani podpisu ani pocałuj mnie ...
No nie wiem jak piszę do kogoś to jakoś zawsze się witam , przedstawiam , wyjaśniam sprawę jasno to chyba normalka :wink:

No jasne, w takim wypadku wydźwięk maila się zmienia. Myślałam, że to zdanie było cytatem z dłuższego maila (kulturalnego)... :roll:

Oglądałam Obcego, mimo że łeb mi pękał (migrena :roll: ). Dzisiaj z kolei idę na Sin City. :lol: Straszliwie jestem tego filmu ciekawa! Może zdążę wrócić do domu choć na połowę Chinatown... :roll:

Tomek - ja z kolei nie znoszę siatkówki :evil: ani grać, ani oglądać... za to jestem miłośniczką piłki nożnej (oglądać :lol: ) - ale nie polskiej... Uwielbiam wszelkie mistrzostwa (mam zawsze całą rozpiskę meczów :lol: ) - i od paru lat niezmiennie kibicuję Portugalii. :B-fly:

Luka jest mięciutka jak kaczuszka po iv san bernard! Bardzo dobrze działa, jestem zadowolona. :D Na wystawie chyba dokupię odżywkę, bo teraz potraktowałam ją Elseve. :wink: 8)

Posted

Karka napisał(a):
A jak się już nauczysz robić te przelewy to załatw sobie jakiś dodatkowy etat by zarobić na te wszystkie gadżety :wink:

Jasne, nie wszystko na raz. :lol: Ale od czasu do czasu taki prezencik można sobie sprawić. :lol: Pokazałam dziś mamie obróżkę w bichonki - powiedziała: "musisz się nauczyć robić zagraniczne przelewy". :lol: :lol: :lol:

Posted

No Gosia skoro mama kazała się nauczyć robić zagramaniczne przelewy to nic innego nie zostało jak to wykorzystać :wink: Takie gadżety są suuper :P
A wracając do e-maila to ja wstawiłam właśnie cały tutaj -taki jak dostałam :wink: zresztą zainteresowany nie odezwał się po mojej bardzo grzecznej i rzeczowej odpowiedzi :wink:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Gosia, ejże. Jak można nie lubić siatkówki. Przecież to sport akademicki, droga młodzieży studiująca :wink:

Na psychologii sportem akademickim są elektrowstrząsy. 8)

Posted

Karka napisał(a):
A wracając do e-maila to ja wstawiłam właśnie cały tutaj -taki jak dostałam :wink: zresztą zainteresowany nie odezwał się po mojej bardzo grzecznej i rzeczowej odpowiedzi :wink:

To faktycznie jakiś oszołom. :evil:

Posted

Karinko - a mamusia nie uczyli, że z nieznajomymi się nie rozmawia? No, chyba, że grzecznie i rzeczowo :lol: :wink: Moje dziecko też takie ufne i do każdego łapkę na powitanie wyciąga. :P

Posted

[quote name='Gosia&Luka'][quote name='Eclairs']Gosiu a co ty robisz za 2 tygodnie?
Nie wiem. :wink: A mam coś do zrobienia? :wink: Może (jak Karkę :lol: ) łapią mnie już początki Alzka? :wink:

Dopytuję się tak o Twoje plany bo między 24 lipca a 6 sierpnia będziemy z Eklerkiem nad morzem i tak troszkę nas korci żeby się z Tobą i Luczką na jakiś spacerek i pifko umówić 8) :lol:
Bo to chyba jedyna szansa żeby się spotkać w tym stuleciu?
Co o tym sądzisz?

Posted

Eclairs napisał(a):

Tomek pewnie poszedł nas zdradzać z orsini ...

Z tym przeszczepem? :o :evilbat: Nie jestem zboczony! :evil: :lol: :wink: Never!!! :evil:

Posted

Eklersiku jestem :) Koniecznie łapnij Gosię i umówcie się na spotkanie tylko nie zapomnij o fotkach :wink: Trochę Wam tego morza zazdroszczę ech :roll:

Posted

Gosia&Luka napisał(a):
Tomek67 napisał(a):
Gosia, ejże. Jak można nie lubić siatkówki. Przecież to sport akademicki, droga młodzieży studiująca :wink:

Na psychologii sportem akademickim są elektrowstrząsy. 8)

No to jesteście wygimnastykowani :lol:

Posted

Ciekawe Gosia, czy Ci sie spodoba Sin City, ja widziałam kilka tygodni temu, ale nic nie powiem...bo to topic boloński.
My dziś Pusię będziemy traktowac San Bernardem - odżywką zielone jabłuszko. Gosia zachwala szampon, jak dam znac, jak się Pusioner bedzie po odŻywce prezentowaĆ. Aha, Gosia..po co czekać na wystawę? Znasz sklep Krakvet? Mnie karka poleciła i jest cool! :D

Posted

Dostałem właśnie zaproszenie z rzeszowskiego oddziału na wystawę sierpniową :P . Zresztą mamy zamiar się tam wybrać :P . Ale w zaproszeniu jest taka konkurencja jak "Dziecko i pies" :hmmmm: . Wiem co to "Młody Prezenter" i Iza na razie pod paragraf nie podpada :( .
Czy ktoś mnie może oświecić na czym polega konkurs "Dziecko i pies"? :question:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...