Alfa1 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 :question: Pytanie,-kto kogo,uważaj i nie szwendać się po innych topicach :diabloti:
Karka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 A ja właśnie przeczytałam ,że Arbat już jest ze swoimi właścicielami :) Kamień z serca :D
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Alfa1 napisał(a)::question: Pytanie,-kto kogo,uważaj i nie szwendać się po innych topicach :diabloti: No, nie Alfa :evil: Alfa!!!!! To Ty jeszcze masz wątpliwości? :evil: :evil: :evilbat:
Alfa1 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Nie chcę się przekonać,jak już będzie za późno :cry: :wink:
Alfa1 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Karka napisał(a):A ja właśnie przeczytałam ,że Arbat już jest ze swoimi właścicielami :) Kamień z serca :D Nic nie piszą jak go odnaleźli.
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Alfa1 napisał(a):Karka napisał(a):A ja właśnie przeczytałam ,że Arbat już jest ze swoimi właścicielami :) Kamień z serca :D Nic nie piszą jak go odnaleźli. Zapłacili, albo złodzieje wyrzucili CTR-a z Toyoty i się błąkał po okolicy. Na dogsach przeczytał post jakiejś miłośniczki, że złodzieje chcieli pewnie ukraść psa, a nie samochód (Toyota Land Cruiser!!!). Rozczuliło mię to, bo jak widzę miłość faktycznie jest ślepa. Niekiedy. :wink:
Alfa1 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Wiesz,gdyby mi przyszło ratować,co nie daj Boże,to jednak przed dobrami wszelkimi ,ratowałabym psy.
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Alfa1 napisał(a):Wiesz,gdyby mi przyszło ratować,co nie daj Boże,to jednak przed dobrami wszelkimi ,ratowałabym psy. To zupełnie inna kwestia, Alfa. Ja mam pewność jedynie co do zainteresowania złodzieji - kradli bardzo drogi samochód, a nie psa.
Alfa1 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Tu się zgadzam,ja mówiłam o toku myślenia forumowiczki z Doxa. :shiny:
Gosia_i_Luka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Karka napisał(a):Ten mail to był jeszcze taki w miarę choć trudno wyczuć czy ktoś chciał szczeniaka czy może dorosłego :roll: już psa 8) Tylko wiesz ani Dzień Dobry , ani podpisu ani pocałuj mnie ... No nie wiem jak piszę do kogoś to jakoś zawsze się witam , przedstawiam , wyjaśniam sprawę jasno to chyba normalka :wink: No jasne, w takim wypadku wydźwięk maila się zmienia. Myślałam, że to zdanie było cytatem z dłuższego maila (kulturalnego)... :roll: Oglądałam Obcego, mimo że łeb mi pękał (migrena :roll: ). Dzisiaj z kolei idę na Sin City. :lol: Straszliwie jestem tego filmu ciekawa! Może zdążę wrócić do domu choć na połowę Chinatown... :roll: Tomek - ja z kolei nie znoszę siatkówki :evil: ani grać, ani oglądać... za to jestem miłośniczką piłki nożnej (oglądać :lol: ) - ale nie polskiej... Uwielbiam wszelkie mistrzostwa (mam zawsze całą rozpiskę meczów :lol: ) - i od paru lat niezmiennie kibicuję Portugalii. :B-fly: Luka jest mięciutka jak kaczuszka po iv san bernard! Bardzo dobrze działa, jestem zadowolona. :D Na wystawie chyba dokupię odżywkę, bo teraz potraktowałam ją Elseve. :wink: 8)
Gosia_i_Luka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Karka napisał(a):A jak się już nauczysz robić te przelewy to załatw sobie jakiś dodatkowy etat by zarobić na te wszystkie gadżety :wink: Jasne, nie wszystko na raz. :lol: Ale od czasu do czasu taki prezencik można sobie sprawić. :lol: Pokazałam dziś mamie obróżkę w bichonki - powiedziała: "musisz się nauczyć robić zagraniczne przelewy". :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Gosia, ejże. Jak można nie lubić siatkówki. Przecież to sport akademicki, droga młodzieży studiująca :wink:
Karka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 No Gosia skoro mama kazała się nauczyć robić zagramaniczne przelewy to nic innego nie zostało jak to wykorzystać :wink: Takie gadżety są suuper :P A wracając do e-maila to ja wstawiłam właśnie cały tutaj -taki jak dostałam :wink: zresztą zainteresowany nie odezwał się po mojej bardzo grzecznej i rzeczowej odpowiedzi :wink:
Gosia_i_Luka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Tomek67 napisał(a):Gosia, ejże. Jak można nie lubić siatkówki. Przecież to sport akademicki, droga młodzieży studiująca :wink: Na psychologii sportem akademickim są elektrowstrząsy. 8)
Gosia_i_Luka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Karka napisał(a):A wracając do e-maila to ja wstawiłam właśnie cały tutaj -taki jak dostałam :wink: zresztą zainteresowany nie odezwał się po mojej bardzo grzecznej i rzeczowej odpowiedzi :wink: To faktycznie jakiś oszołom. :evil:
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Karinko - a mamusia nie uczyli, że z nieznajomymi się nie rozmawia? No, chyba, że grzecznie i rzeczowo :lol: :wink: Moje dziecko też takie ufne i do każdego łapkę na powitanie wyciąga. :P
Karka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Mamusia uczyli i życie nauczyło ale jakoś ja tak często na przekór wszelkim zasadom postępuję :wink: :oops:
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Dawaj tu, Karka tych zbójów co Cię śmieli skrzywdzić - wybatożę publicznie i na odchodne nadam przyspieszenia z drewniaka :lol: :wink:
Eclairs Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote name='Gosia&Luka'][quote name='Eclairs']Gosiu a co ty robisz za 2 tygodnie? Nie wiem. :wink: A mam coś do zrobienia? :wink: Może (jak Karkę :lol: ) łapią mnie już początki Alzka? :wink: Dopytuję się tak o Twoje plany bo między 24 lipca a 6 sierpnia będziemy z Eklerkiem nad morzem i tak troszkę nas korci żeby się z Tobą i Luczką na jakiś spacerek i pifko umówić 8) :lol: Bo to chyba jedyna szansa żeby się spotkać w tym stuleciu? Co o tym sądzisz?
Eclairs Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 No i co? Odezwałam się to wszyscy zamilkli! :evil: Do bani :cry: Tomek pewnie poszedł nas zdradzać z orsini ...
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Eclairs napisał(a): Tomek pewnie poszedł nas zdradzać z orsini ... Z tym przeszczepem? :o :evilbat: Nie jestem zboczony! :evil: :lol: :wink: Never!!! :evil:
Karka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Eklersiku jestem :) Koniecznie łapnij Gosię i umówcie się na spotkanie tylko nie zapomnij o fotkach :wink: Trochę Wam tego morza zazdroszczę ech :roll:
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Gosia&Luka napisał(a):Tomek67 napisał(a):Gosia, ejże. Jak można nie lubić siatkówki. Przecież to sport akademicki, droga młodzieży studiująca :wink: Na psychologii sportem akademickim są elektrowstrząsy. 8) No to jesteście wygimnastykowani :lol:
Agnieszka76 Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 Ciekawe Gosia, czy Ci sie spodoba Sin City, ja widziałam kilka tygodni temu, ale nic nie powiem...bo to topic boloński. My dziś Pusię będziemy traktowac San Bernardem - odżywką zielone jabłuszko. Gosia zachwala szampon, jak dam znac, jak się Pusioner bedzie po odŻywce prezentowaĆ. Aha, Gosia..po co czekać na wystawę? Znasz sklep Krakvet? Mnie karka poleciła i jest cool! :D
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Dostałem właśnie zaproszenie z rzeszowskiego oddziału na wystawę sierpniową :P . Zresztą mamy zamiar się tam wybrać :P . Ale w zaproszeniu jest taka konkurencja jak "Dziecko i pies" :hmmmm: . Wiem co to "Młody Prezenter" i Iza na razie pod paragraf nie podpada :( . Czy ktoś mnie może oświecić na czym polega konkurs "Dziecko i pies"? :question:
Recommended Posts