Gosia_i_Luka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=7168352088 http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=6783877243 http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=7168615051 http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=4393299501 :angel: http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=7168960616 :angel: :angel: Muszę się chyba nauczyć, jak się robi zagraniczne przelewy. :lol: :lol:
Karka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 A jak się już nauczysz robić te przelewy to załatw sobie jakiś dodatkowy etat by zarobić na te wszystkie gadżety :wink: Na zagramanicznych wystawach zawsze się tego naoglądam i ciężko odejść od stoiska gdzie można nabyć np.zegarek z podobizną ukochanej rasy :wink: Tylko te ceny ech.. Ten mail to był jeszcze taki w miarę choć trudno wyczuć czy ktoś chciał szczeniaka czy może dorosłego :roll: już psa 8) Tylko wiesz ani Dzień Dobry , ani podpisu ani pocałuj mnie ... No nie wiem jak piszę do kogoś to jakoś zawsze się witam , przedstawiam , wyjaśniam sprawę jasno to chyba normalka :wink: A o co Ci chodziło z tą moją sklerozą :evilbat: :wink:
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Nie ma się co żółcić, Karinko :wink: Wrzuć na luz i oglądaj "Obcego" (jest reklama to szybciutko piszę) :wink:
Karka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 A ja się nie żółcę :o Ja dobry humor jak zawsze no prawie zawsze mam :sweetCyb: Nie mogę oglądać obcego bo mój pan na biegających za piłką facetów patrzy :evilbat:
Alutka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='"Karka"'] Ten mail to był jeszcze taki w miarę choć trudno wyczuć czy ktoś chciał szczeniaka czy może dorosłego :roll: już psa 8) Tylko wiesz ani Dzień Dobry , ani podpisu ani pocałuj mnie ... :bday: Karka nie przejmuj sie ! Wiem, ze to denerewuje, szkoda. że stchórzył anonim jeden bo byś mu mogła się : odwdzięczyć :lmaa: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='Karka']A ja się nie żółcę :o Ja dobry humor jak zawsze no prawie zawsze mam :sweetCyb: Nie mogę oglądać obcego bo mój pan na biegających za piłką facetów patrzy :evilbat: :evilbat: Ci nasi mężowie mają takie same upodobania, Stwierdzam to nie po raz pierwszy ! :hmmmm: :D dobrego nigdy za wiele
Karka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 a ich panie mają również podobne upodobania :lol: :lol:
Alutka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 :D R a c j a ! coś w tym jest :angel: :angel: :evil_lol: :evil_lol: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Na siatkówkę to ja mogę patrzeć (i grać) pasjami. Ale piłka nożna już nie dla mnie. A "Obcy" to już mi sie chyba nigdy nie znudzi. W poniedziałek za to po raz trzynasty chyba oglądnę "13-tego Wojownika" i też się nudził nie będę :P
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Chelołki Aniołki :P Pozdrawiam porannie. Ja się narkotyzuję kafffką przed pracą. Życzę miłego dnia :beerchug: :wink:
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 No, nie no :evil: Pooodelsy od rana rajcują, aż uszy puchną, a tu cisza cmentarna :evil: Zamówić Wam budzenie? :P Karka - odstaw wiśniówkę, bo sama widzisz jakie skutki :wink:
Alfa1 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Ależ ,Tomeczku,-witam Cię ,my też po spacerku i kawce,a teraz w domciu bo zaczyna padać,a tak pięknie rozpoczynał się dzionek.
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Elo, Alfa :P Ja też Cie witam całuśnie. :buzi: Ratujesz honor BB i okolic :lol: . Ja trąbię kafffkę numer zwei. Jak ciacho i fajurki u Karki? :evilbat: Może bidula się struła :( ? Natomiast u nas jest piękniście - słoneczko siarczyste, wiaterku nie uświadczysz, a za chwilę braknie powietrza :wink: Niedobre baby tu mieszkają, czy jak? :lol:
Alfa1 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Tomek67 napisał(a):Elo, Alfa :P Ja też Cie witam całuśnie. :buzi: Ratujesz honor BB i okolic :lol: . Ja trąbię kafffkę numer zwei. Jak ciacho i fajurki u Karki? :evilbat: Może bidula się struła :( ? Natomiast u nas jest piękniście - słoneczko siarczyste, wiaterku nie uświadczysz, a za chwilę braknie powietrza :wink: Niedobre baby tu mieszkają, czy jak? :lol: Karka to pewno na spacerku,ze swoją czelodką :lol: :cooldevi: Dlaczego wszystko co złe to baby,a może to o chłopiniec chodzi :question: :question:
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 "Alfa1" napisał(a):[quote name='Tomek67'] :cooldevi: Dlaczego wszystko co złe to baby,a może to o chłopiniec chodzi :question: :question: To są mądrości ludowe. I inkwizycji :lol: :wink:
Alfa1 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Co Ty tak z rana ze średniowieczem :question: :ghost_2: :cunao: To do Tomka :D
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Elo, Karka :buzi: Jest mi świetnie, że czujesz się świetnie :P Alfa - bo ja ogromnie lubię historię (ale Torquemady nie cierpię :evilbat: ). :P No i tak lamuśnie trochę z uwagi na zasadniczy szacooonek jaki żywię do moich zacnych interlokutorek :lol:
Karka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 No i zgadłam 8) No wiesz Tomek miło wiedzieć ,że jestem powodem czyjegoś dobrego humoru od samego rana :wink: Moje psiury za to nie mają dobrego humoru bo przywitała ich mokra trawa :evilbat: mam nadzieję ,że się wypogodzi bo nie mam ochoty ich wciągać na kolejnym spacerze na siłę w trawę i prosić kilka minut by się łaskawie załatwiły :evil:
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Karka napisał(a):...może miłośnik :hmmmm: Tak jest, Karinko :P Szybkich kobiet, pięknych samochodów i bichonów :P :wink:
Karka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 To fakt .Wlaśnie widziałam twoj romans z Orsini :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Karka - źle odczytujesz :wink: To nie romans :wink: Ja ją grilluję :lol: :lol:
Recommended Posts