Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jak się już nauczysz robić te przelewy to załatw sobie jakiś dodatkowy etat by zarobić na te wszystkie gadżety :wink: Na zagramanicznych wystawach zawsze się tego naoglądam i ciężko odejść od stoiska gdzie można nabyć np.zegarek z podobizną ukochanej rasy :wink: Tylko te ceny ech..
Ten mail to był jeszcze taki w miarę choć trudno wyczuć czy ktoś chciał szczeniaka czy może dorosłego :roll: już psa 8) Tylko wiesz ani Dzień Dobry , ani podpisu ani pocałuj mnie ...
No nie wiem jak piszę do kogoś to jakoś zawsze się witam , przedstawiam , wyjaśniam sprawę jasno to chyba normalka :wink:
A o co Ci chodziło z tą moją sklerozą :evilbat: :wink:

Posted

A ja się nie żółcę :o Ja dobry humor jak zawsze no prawie zawsze mam :sweetCyb: Nie mogę oglądać obcego bo mój pan na biegających za piłką facetów patrzy :evilbat:

Posted

[quote name='"Karka"']
Ten mail to był jeszcze taki w miarę choć trudno wyczuć czy ktoś chciał szczeniaka czy może dorosłego :roll: już psa 8) Tylko wiesz ani Dzień Dobry , ani podpisu ani pocałuj mnie ...

:bday: Karka nie przejmuj sie ! Wiem, ze to denerewuje, szkoda. że
stchórzył anonim jeden bo byś mu mogła się : odwdzięczyć :lmaa:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

[quote name='Karka']A ja się nie żółcę :o Ja dobry humor jak zawsze no prawie zawsze mam :sweetCyb: Nie mogę oglądać obcego bo mój pan na biegających za piłką facetów patrzy :evilbat:

:evilbat: Ci nasi mężowie mają takie same upodobania, Stwierdzam
to nie po raz pierwszy ! :hmmmm:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Na siatkówkę to ja mogę patrzeć (i grać) pasjami. Ale piłka nożna już nie dla mnie.
A "Obcy" to już mi sie chyba nigdy nie znudzi. W poniedziałek za to po raz trzynasty chyba oglądnę "13-tego Wojownika" i też się nudził nie będę :P

Posted

No, nie no :evil: Pooodelsy od rana rajcują, aż uszy puchną, a tu cisza cmentarna :evil: Zamówić Wam budzenie? :P Karka - odstaw wiśniówkę, bo sama widzisz jakie skutki :wink:

Posted

Ależ ,Tomeczku,-witam Cię ,my też po spacerku i kawce,a teraz w domciu bo zaczyna padać,a tak pięknie rozpoczynał się dzionek.

Posted

Elo, Alfa :P Ja też Cie witam całuśnie. :buzi: Ratujesz honor BB i okolic :lol: . Ja trąbię kafffkę numer zwei. Jak ciacho i fajurki u Karki? :evilbat: Może bidula się struła :( ? Natomiast u nas jest piękniście - słoneczko siarczyste, wiaterku nie uświadczysz, a za chwilę braknie powietrza :wink: Niedobre baby tu mieszkają, czy jak? :lol:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Elo, Alfa :P Ja też Cie witam całuśnie. :buzi: Ratujesz honor BB i okolic :lol: . Ja trąbię kafffkę numer zwei. Jak ciacho i fajurki u Karki? :evilbat: Może bidula się struła :( ? Natomiast u nas jest piękniście - słoneczko siarczyste, wiaterku nie uświadczysz, a za chwilę braknie powietrza :wink: Niedobre baby tu mieszkają, czy jak? :lol:

Karka to pewno na spacerku,ze swoją czelodką :lol:

:cooldevi: Dlaczego wszystko co złe to baby,a może to o chłopiniec chodzi :question: :question:

Posted

"Alfa1" napisał(a):
[quote name='Tomek67']

:cooldevi: Dlaczego wszystko co złe to baby,a może to o chłopiniec chodzi :question: :question:

To są mądrości ludowe. I inkwizycji :lol: :wink:

Posted

Elo, Karka :buzi: Jest mi świetnie, że czujesz się świetnie :P
Alfa - bo ja ogromnie lubię historię (ale Torquemady nie cierpię :evilbat: ). :P
No i tak lamuśnie trochę z uwagi na zasadniczy szacooonek jaki żywię do moich zacnych interlokutorek :lol:

Posted

No i zgadłam 8)
No wiesz Tomek miło wiedzieć ,że jestem powodem czyjegoś dobrego humoru od samego rana :wink:
Moje psiury za to nie mają dobrego humoru bo przywitała ich mokra trawa :evilbat: mam nadzieję ,że się wypogodzi bo nie mam ochoty ich wciągać na kolejnym spacerze na siłę w trawę i prosić kilka minut by się łaskawie załatwiły :evil:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...