Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale będziemy kulturalnymi gośćmi i przywieziemy Mumisiowi piękny prezent! Taką wielgachną cudownie pachnącą miesięczną kość z giczy :lol:

Posted

Karka napisał(a):
i znowu okazja by się napić wiśnióweczki :evilbat: zapraszam :lol: :lol:

Hej,hej,bo ja te pare kroków do Ciebie zmogę :ghost_2: :drinka:

Posted

nio ale z zagrychą proszę wpaść bo jeszcze w sklepie nie byłam :roll: i cuś się nie mogę zmobilizować bo się do kompa przyssałam

Posted

[quote name='Gosia&Luka']1000 LAT DLA EKLERSIKA I MUMINKA!!!
:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:

:buzi: To my też się do życzeń przyłączamy. :angel: :angel:
Zawiadamiamy,że Bąbelek w niedzielę kończy 8 miesięcy,a za następny miesiąc może startować w młodzieży :wink:

Posted

Zatem dla Bąbelka niech wielki :tort: na niedzielę się szykuje a on sam niech zbiera siły do walki na wystawowych ringach :D

Posted

Karka napisał(a):
Zatem dla Bąbelka niech wielki :tort: na niedzielę się szykuje a on sam niech zbiera siły do walki na wystawowych ringach :D

Jak okolicznościowe przemówienie Dyrcia na szkolnej akademii :P :wink:
Marnujesz się, Karka :D Trza Ci iść w prezesy :lol: :wink:

Posted

Karka napisał(a):
Wiem ,że się marnuję :( :wink:

To lubię - skromność naszej topowej modelki :wink:
Karka - nie płakuniaj, my nie pozwolimy Ci się zmarnować :wink: Jeszcze rozkwitniesz :P :wink:

Posted

Dostałam fajnego maila :o
"Poszukuję psa wystawowego. Czy mogłaby Pani wytypowaç kt óregoś ze
swej hodowli? Proszę o wysłanie zdjęcia."
Ludzie mnie rozwalają :lol: :lol:

Posted

Prześlij im Karka swoją fotkę (albo np. Cindy Crawford) i odpisz, że obecnie tylko Ty jesteś wystawowa, ale byle gdzie i byle z kim się nie wystawiasz :wink: A oni niech najpierw przedstawią gwarancje bankowe, że stać ich na lajanka :P :wink:

Posted

[quote name='Eclairs']Gosiu a co ty robisz za 2 tygodnie?
Nie wiem. :wink: A mam coś do zrobienia? :wink: Może (jak Karkę :lol: ) łapią mnie już początki Alzka? :wink:

Karka, ja myślę, że to jeszcze nie jest najgorsze - chyba że powypisywali jeszcze jakieś głupoty w mailu. :wink: Może po protu chcą szczeniaka, który zapowiada się "wystawowo", a wiadomo, że nie każdy się tak zapowiada... :roll: Albo ja nie zrozumiałam jakiegoś podtekstu. :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...