Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to nieźle, Karka...moja śp suka Aza tez tak robiła, ale interesownie głównie :wink:
Alfa, wspólczuję z tym kleszczem..jakie to sa paskudne stwory..po co toto żyje?
Aha..Kupiliśmy Pusi na Krakvecie coś w rodzaju konga..ciekawe, jak to będzie z tą zabawka, Gosia nas zachęciła! No i specjalne podziękowania dla Karki za podanie adresu sklepu- jest super, tylko tam już kupuje (powinnam chyba miec jakieś udziały za robienie im reklamy...i Karka też!!) :D

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie ma za co dziękować :) Ważne ,że Ci spasował sklep i moje porady :wink: Mumek szybko załapał z tymi łapkami ,nawet specjalnie dużo nie ćwiczyliśmy 8) ale te małe bestie naprawdę szybko się uczą i jak by się tak przyłożyć i miałabym więcej czasu to mogłyby być całkiem , calkiem wyszkolone :wink:

Posted

Elo, ba-biszony! :P
Widzę, że jakieś paskudne kleszcze kopalniane zawładnęły topikiem. Nie ma rady - trza sie myć. Częściej. :wink:
Myśmy zaliczyli Katowice. Błądziliśmy, bo tragicznie oznakowane, ale policjant nasz brat pomogli nam. Autostrada 180 km/h, a o reszcie nie powiem, dość, że 3 godziny zajęła nam droga do domu. A tu brak jednej fazy - komputer nie działa, lodówka nie działa, płyta cer. nie działa, kąpać się nie wolno. Teraz już OK, ale trochę napsioczyłem, pardon. Nie da się zyc bez odrobiny prądu (jakkolwiek to rozumieć :wink: ).

Posted

Karka napisał(a):
A to miałeś pełne ręce roboty :lol: :lol:

I tak nie tak wiele jak, co poniektórzy tutaj, którzy potrafią w rękach schować smoka :lol: :wink:

Posted

Karka napisał(a):
No ale przyznasz ,że smoki śliczne :) Takiego oseska nie miałam jeszcze w dłoniach :wink: może kiedyś ...

Hmmm.. Czego Ci życzę :wink:

Posted

[quote name='"Tomek67"']Elo, ba-biszony! :P Autostrada 180 km/h, a o reszcie nie powiem, dość, że 3 godziny zajęła nam droga .

No ładnie! Trzeba było jeszcze godzinkę dołożyć i odwiedzić znajome
ba-biszony w Bielsku. To takie piękne miasto., a wnim same :lilangel:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Dzisiaj w końcu mogłam wysłać eksportowy rodowód Ettorka :roll: strasznie się ślimaczyli z jego wyrobieniem a włascicielel stale mnie ponaglali bo bardzo im zależy by małego pokazać na najbliższejj wystawie .Dla treningu i by mały mógł się oswoić z klimatem wystaw. Chociaż z tego co mówią to Ettorek nie powinien mieć z tym problemu -jedyny kłopot w tym ,że chłopak każdemu kto się do niego odezwie chce dawać całuski .Współczuję sędziom :evilbat:

Posted

"Alutka" napisał(a):
[quote name='Tomek67'] Trzeba było jeszcze godzinkę dołożyć i odwiedzić znajome ba-biszony w Bielsku. To takie piękne miasto., a wnim same :lilangel

Nie wątpię, a nawet się zgadzam. Ale miałem nadbagaż (małżonkę, znaczy się, bo Izunia to moje pióreczko :P :wink: ).

Posted

Karka napisał(a):
-jedyny kłopot w tym ,że chłopak każdemu kto się do niego odezwie chce dawać całuski .

Od kogoś musiał się tego nauczyć, co? :wink:

Posted

"Tomek67" napisał(a):
[quote name='Alutka']

Nie wątpię, a nawet się zgadzam. Ale miałem nadbagaż (małżonkę, znaczy się ).

To trza było zostawić gdzieś w poczekalni na trasie :wink: jakiś duży market cy cuś :wink: :lol: kobiałki z reguły lubią takie miejsca :lol:

Posted

Agnieszka76 napisał(a):
Eklerku? Czy ja dobrze widzę?? Na Twoim nowym emblemacie pociecha ma oklary przeciwsłoneczne? Czy mnie juz pomroczność ogrania??

Masz rację. Mój avatarkowy erdzik ma okulary słoneczne.
Tylko niestety tak naprawdę to nie jest Eklerek. Znalazłam tą fotę kiedy robiłam porządek na twardzielu. Nawet nie pamiętam kiedy i skąd ją ściągnęłam :( Ale to przecież może zostać naszą słodką tajemnicą :wink:
Ważne, że zdjecie bardzo mi się podoba i dzięki tym okularom jest takie wakacyjne w wyrazie :lol: 8)

Ale ci dobrze, że biała już tak dorosła i zmądrzała :o
My czekamy na tę chwilę z utęsknieniem ... :wink:

Posted

A ila młodziak sobie liczy? Pusia zmądrzała po cieczce, no ale Erdzikowi to raczej nie grozi :wink: - oczywiście mam na myśli cieczkę, a nie mądrzenie!
Zresztą- jak to facet, może zmądrzeć później od kobitki (ciekawe, co na to Tomek powie hihih) :D

Posted

Jeśli chodziło o mnie - to nie mam zamiaru zmądrzeć, dorosnąć, spoważnieć, ustatkować, spierniczeć i spierdzielowacieć :evil:

Jeszcze nie widziałem, żeby ktoś zmądrzał od kobitki :niewiem: :wink: . No bo, niby jak? :P :wink:

Posted

Tomek67 napisał(a):

Jeszcze nie widziałem, żeby ktoś zmądrzał od kobitki :niewiem: :wink: . No bo, niby jak? :P :wink:

:lol: :lol: :lol:

Erdelek po cieczce w sąsiedztwie to raczej zgłupieje niźli miałby stać się bardziej posłusznym :wink: Potem to tylko mu w głowie panny zostaną :wink: Tak więc Eklersik musi go trzymać jak najdłużej z dala od takich kuszących kobitek :wink: :lol: :lol:
A z tym avatarkiem to nas zrobiłaś w konia :evilbat: myślałam ,że małemu takie pikne foto strzeliłaś :ylsuper:

Posted

Tomek67 napisał(a):
:evil:

Ale zgłupieć można :ghost_2:

Posted

Alfa1 napisał(a):
Tomek67 napisał(a):
:evil:

Ale zgłupieć można :ghost_2:

Zdecydowana zgoda :P :P :P

Posted

Karka napisał(a):
A prawda i to bardzo :evilbat: czasem niektórym całkowicie rozum odbiera :evilbat:

Wskutek babskich intryg sieciowych :lol: :lol: :lol:

Posted

:BIG: Dzisiaj 12 lipca :BIG:
Eklersik ma dokładnie 8 miesięcy!
To my dzisiaj :beerchug: :drinking:
Każda okazja jest dobra :wink:

Hi, hi! Z avatarkiem zrobiłam was w QNIA :B-fly: :sweetCyb:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...