Alutka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 :wink: A wiecie - jaka jest różnica między profesorem a psem ? - Profesor, żeby oblać studenta, nie musi podnosić nogi . :oops: :D dobrego nigdy za wiele
Gosia_i_Luka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Alutka napisał(a)::wink: A wiecie - jaka jest różnica między profesorem a psem ? - Profesor, żeby oblać studenta, nie musi podnosić nogi . :oops: Nieliczni :evilbat: są tu jeszcze studentami i takie kawały ich nic a nic nie śmieszą! :evilbat: 8) :lol:
Tomek67 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 O, bardzo prosze - rasowe baby :evilbat: Nie ma człowieka parę godzin, a już mu szyją buty i d(beeeeep)ę obrabiają :evil: :lol: . I na dodatek w maniakalnie dewianckiej atmosferze :evil: :wink: Ruja i poróbstwo!!! :lol: :lol: Same się kryją, a mnie wrabiają :evilbat: :P :wink: Ale się nie dam :evilbat: :wink: Silny jestem duchem i pola nie oddam :B-fly: :wink:
Tomek67 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Alutka napisał(a)::wink: A wiecie - jaka jest różnica między profesorem a psem ? - Profesor, żeby oblać studenta, nie musi podnosić nogi . :oops: Nie tak do końca, nie tak do końca. W czasach, kiedy nad Polską latały jeszcze pterodaktyle, miałem jednego takiego profesora. Prawo wykroczeń zapodawał. Pan starej daty i zasad tyleż niezłomnych, co dziwacznych, aczkolwiek po czasie zrozumiałych i całkiem sympatycznych. Otóż tenże rzeczony profesor miał w zwyczaju słuchać odpowiadającego nieszczęśnika z ułamków wiedzy jego w sposób w taki, że w miarę upływu czasu podnosił jedną nogę, potem drugą, a kulminacyjnie właził na krzesło (był po 60-tce). Przy pierwszym podniesieniu nogi profesor wyjaśniał - "Oj coś mi tu kolega za dużo wody leje, mokną mi skarpetki". Taki był dziwak. Ale nieszkodliwy, rzadko (bardzo) oblewał, ale równie rzadko dawał więcej niż dostateczny.
Agnieszka76 Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 Wiecie co..widzielismy przed chwilką dwa psy odbywające stosunek hom,oseksualny. Szkoda, ze nie mieliśmy aparatu (tzn telefonu), przy sobie, A najlepsze, ze obu stronom sprawiało to wyraźną frajdę :)) Poczułam się jak w Hiszpaniii :D
Alutka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 "Tomek67" napisał(a):[quote name='Alutka']:wink: Przy pierwszym podniesieniu nogi profesor wyjaśniał - "Oj coś mi tu kolega za dużo wody leje, mokną mi skarpetki". Taki był dziwak. Ale nieszkodliwy, rzadko (bardzo) oblewał, ale równie rzadko dawał więcej niż dostateczny. No i z dużym poczuciem humoru. Takich bardzo lubię. :roflt: Należy jednak uważać na ludzi, którzy się nie śmieją. Są niebezpieczni. :evilbat: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Agnieszka76 napisał(a): :)) Poczułam się jak w Hiszpaniii :D Napisz coś o tej Hiszpani. Ja tam nie byłam. Czy dużo tam jest piesków i jakich ? :o :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Alutka napisał(a):Agnieszka76 napisał(a): :)) Poczułam się jak w Hiszpaniii :D Napisz coś o tej Hiszpani. Ja tam nie byłam. Czy dużo tam jest piesków i jakich ? :o :D dobrego nigdy za wiele No jak to jakich :o ? Przecież Agnieszka napisała. Takich jak w Łodzi, czyli pan pana... :lol: :wink:
Agnieszka76 Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 No no, u nas w Łodzi tak włąsnie jest- gorąco i pan pana. To teraz bardzo trendy :eggface:
Tomek67 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Agnieszka76 napisał(a):No no, u nas w Łodzi tak włąsnie jest- gorąco i pan pana. To teraz bardzo trendy :eggface: No to jak rzadko - wolę być staroświecki. A trendy , fresh i cool w tej materii zostawiam innym (najlepiej psom :wink: ). :wink:
Karka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Bielsko to za.....e i aż tak trendy nie jest :wink: na ulicach :lol:
Tomek67 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Karka - nikt tutaj nie podejrzewa, że... Bielsko jest dużym miastem :evil_lol: :wink:
Tomek67 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Ejże, Karinko! Mrugnij oczkiem za tą czarną maską, bo będę niepocieszony. Masz :buzi: (mimo, że nie jesteś z dużego miasta :wink: ).
Karka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Niech Ci będzie :wink: a jak tam przygotowania do wystawy :)
Tomek67 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Dziękuję :modla: o, czcigodna.. Atmosfery przedwystawowej jeszcze nie odczuwamy. Nie to co gorączka przedbytomska :wink: . Jutro musimy jechać z Izą do Katowic :( , więc myślę, że dopiero od wtorku powoli zaczniemy opracowywać strategię na Krosno. Aha - zakupiłem krzesełka turystyczne i może jakiś parasul fundnę, bo już wiem, że się przydają. No i trzymamy kciuki, żeby do Carmen nie przyjechała ciocia czerwonym fordem z Ameryki :wink:, bo z Krosna wtedy nici (czerwone) i 25 zł w niebyt. :lol:
Karka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 No już wiesz jak to wygląda więc i stres mniejszy :wink: Koniecznie parasol i krzesełko przedewszystkim dla handlerki :wink: :) Gorąco za Was będę trzymać kciuki jak zawsze :kciuki:
Alfa1 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Tomek67 napisał(a):Karka - nikt tutaj nie podejrzewa, że... Bielsko jest dużym miastem :evil_lol: :wink: Duże, nieduże,ale piechty nie chciałabym je obchodzić,a to raz z górki,a to pod górkę. :evil:
Karka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Jasne ,jasne przecież nasze miasto jest bardzo fajne :) ja go nawet trochę lubię :wink:
Tomek67 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Alfa1 napisał(a):Tomek67 napisał(a):Karka - nikt tutaj nie podejrzewa, że... Bielsko jest dużym miastem :evil_lol: :wink: Duże, nieduże,ale piechty nie chciałabym je obchodzić,a to raz z górki,a to pod górkę. :evil: Bo kto był grzeczny - temu Bozia dała na równym zamieszkać :B-fly: . A niedobrych wygoniła hen w góry. :evil_lol: A tak naprawdę - byłem w Bielsku dwa czy trzy razy i mi sie podobało. :calus: Lubię takie górskie, zapomniane miasteczka :lol: :wink:
Karka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 A mnie nie przeszkadza latanie z górki i pod górkę :) figurę za to mam jak Top-owa modelka :lol: :lol: Mam wprawę :wink:
Tomek67 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Ach co za skromność. Nasza Karinka jest CC z BB, czyli Cindy Crawford z Bielska Białej. A tak mi się wydawało, że już Karkę gdzieś widziałem... Czekaj, czekaj... Co to była za gazeta... Nie mogę zajarzyć :hmmmm: :wink: A może to było u Drzyzgi w TVN-ie?
Tomek67 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Z topowej modelki :o :o :o ??? Jakże bym śmiał, Karinko :oops: :P :wink: Jutro kawał drogi przed nami, więc się zwijam, niestety :( Dobranoc :buzi: :sleep: :sleep2:
Recommended Posts