Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ach, tak bardzo się cieszę, że Mafinka jest już w domku!!! :D :D :D Bardzo, bardzo!!! W końcu to taki szkrabik jeszcze... Jak musiała baaardzo tęsknić... Ale najważniejsze, że WRÓCIŁA!!! :D :D :D To strasznie wzruszaące... :cry: :D

Alutka - co do kąpieli, to są to raczej sporadyczne atrakcje - nad morze teraz nie wolno, a nad "podgdańskie" jeziora nie jeździmy, bo syf. Luczka pływa w kaszubskim jeziorku, niedaleko Kościerzyny, gdzie jest dość czysto (przynajmniej na oko :wink: ). Ale wiecie, gdyby się przyjrzeć, to i w wannie są bakterie. :wink: W każdym bądź razie przez te 10 dni pływała 2 czy 3 razy, aportując góra 5x patyki, więc myślę, że jej sierść bardzo nie ucierpiała. :wink: Zresztą zamówiłam szamponik iv san bernard, który (mam nadzieję :lol: ) sprawi, że jej sierść będzie piękna jak u championa! :lol: :wink:

Nie wiem, co bym zrobiła, gdyby Luka dostała tej cieczki parę dni temu, jak pilnowałam Budrysa... :o :roll: :wink: To byłby dopiero kłopot... :roll:

ps. Karka - dawaj Muminka, zrobimy piękne lwy bolońskie! :lol: :thinkerg: :lol:

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosia&Luka napisał(a):

:buzi: To jest myśl !!!!!!!!!!!!!!!! :new-bday:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Alutka napisał(a):
Gosia&Luka napisał(a):

:buzi: To jest myśl !!!!!!!!!!!!!!!! :new-bday:

A jak! I może jeszcze pieniądze jakieś z tego będą! :lol: :lol: :lol:

Posted

Kto by Cie Gosia nie znał, to by uwierzył w ten Twój "bizesowy" pomysł! :wink:
Ja też sie bardzo ciesze, ze Mafinka wróciła! To bardzo dobra wiadomość. :D

Posted

Jak macie ochotę sie pośmiac lub..powkurzać, a najpewniej jedno i drugie- zajrzyjcie na topic pseudo-chihuahua...znalazłam na allegro ciekawostke ... :evilbat:

Posted

Tomek67 napisał(a):

I to jest ten sadyzm właśnie, Karkóweczko :wink: Jedni bedą za 15 minut i się nabzdryngolą, bo mają blisko, a innym wara będzie wisieć do ziemi i przyjechaliby, a nie przyjadą, bo mają daleko :grab: :wink:

No jakbyś nie mógł wsiąść w toyotkę i śmignąć tu do mnie na małe co nieco :wink:

Gosia no to robimy biznes :lol: :lol: kolorowe bolonki -ale będzie kasiora :lol: :lol:

Posted

Ale ruch na ozdobnych :scared: . Tyle topików przed nami, no, no. :eek:
A ja najpierw solidnie poprawiłem sobie humor oglądając Kabaret Ani Mru-Mru :cunao: po raz -enty, a potem spaprałem patrząc jak nasi siatkarze moczą z Serbami wygrany mecz :placz: . Szlag mnie trafił najprawdziwszy. :wallbash:

Posted

Karka napisał(a):
Tomek67 napisał(a):

I to jest ten sadyzm właśnie, Karkóweczko :wink: Jedni bedą za 15 minut i się nabzdryngolą, bo mają blisko, a innym wara będzie wisieć do ziemi i przyjechaliby, a nie przyjadą, bo mają daleko :grab: :wink:

No jakbyś nie mógł wsiąść w toyotkę i śmignąć tu do mnie na małe co nieco :wink:

Wiśta, wio, łatwo powiedzieć :( . Bliżej mam do Lwowa. :wink:

Posted

Dzień dobry, paciorkowce. :P :buzi:
Uprasza się o szybką realizację niedzielnej powinności :modla: i powrót na łono bolońskie :P . Nie blokować konfensjonałów, co w przypadku poniektórych jest pewne jak amen w pacierzu. :evil_lol: Doradzamy rozbicie grzeszków na raty, albo zaklepanie sobie terminu w dniu powszednim. :lol: :wink:
Karka - jak samopoczucie po samolubnym wchłanianiu wiśnióweczki :evilbat: :wink: ???

Posted

:blink: Dzięńdoberek ! Ja się leczę po wczorajszej wiśnióweczce.
Dobra była mniam, mniam. Piłyśmy Twoje zdrówko Tomku wiec
myślami byłyśmy z Tobą. Nie masz przypadkiem chrosty na języku ? :agrue:
A propos czy u Was też tak leje ?. Ciekawa jestem jaką pogodę
mają na wystawie w Warszawie ? U nas brzydko i zimno. :cool1:

Posted

Samopoczucie mam wyborne :D Tym bardziej ,że dostałam telefon z W-wy Dereczek dostał CWC, CACIB, BOB i tym sposobem rozpoczął Interchampionat . 8) teraz zacznie śmigać po zagranicznych ringach :wink: W Warszawie gorąco :o a u nas tak parszywie :x

Posted

Karka napisał(a):
No co za hmm :o :wink: Gosia na sterylkę zbiera to trzeba jej pomóc nie :wink: :lol: :lol: :lol:

I jak tu nie hymmkać? :lol:

Posted

:smilecol: Gratuluję Karce pięknego Dareczka - syneczka :angel:
a Bi-Bi błyskawicznych osiągnięć wystawowych :laola:

Posted

Karka napisał(a):
Ha Gosia to Ty przyjeżdżasz do mnie na krycie czy ja do Ciebie :wink: :lol:

Moment, moment nic nie rozumiem bawicie się w chowanego czy co ?
tzn. Karka kryje Gosię ? czy Gosia Karkę ? a kto szuka ? :smhair2:
A już wiem pewnie Tomek, bo się tak bardzo zastanawia hmm hmm :hmmmm:

Posted

[quote name='Karka']No co za hmm :o :wink: Gosia na sterylkę zbiera to trzeba jej pomóc nie :wink: :lol: :lol: :lol:
Właśnie! W końcu popieramy sterylizację nie rodowodowych, czyż nie? :lol: 8) 8) :lol: Nie mam szlachty w rodzinie... :roll: :lol:

a Tomek ja zwykle... 0X

Posted

:lol: :lol: :lol:
Alutka nie wiadomo kto kogo by krył gdyby doszło do spotkania a kto potem szukał :wink: może Tomek rzeczywiście :wink: ma ku temu predyspozycje :roll:
Póki co Mumiś leży uwalony na Sisi ona teraz zastepuje mu siostrzyczkę , której brakuje mu bardzo wyraźnie :roll:

Posted

Karka napisał(a):
:lol: :lol: :lol :wink: może Tomek rzeczywiście :wink: ma ku temu predyspozycje :roll:

Oj !no napewno predyspozycje ma i to wrodzone!
I ile w nim zapału ! :kociak:

Posted

[quote name='"Karka"']:lol: :lol: :lol:

Póki co Mumiś leży uwalony na Sisi

:Help_2:

:question: :question: :question:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...