Alutka Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 :Rose: Ależ ta przyroda jest piękna. A Księżniczka bolońska z dnia na dzień pięknieje. :ylsuper: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Chelołki Aniołki! :hand: Dziękujemy za ciepłe słowa Alutce i Ance :) . Okropne pustki dzisiaj na forum. Z pewnością to efekt przygnębienia w związku z kradzieżą Mafii. :-? :cry: Miejmy nadzieję, że szybko się odnajdzie. :lookarou:
Agnieszka76 Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Tomek, piękna jest Twoja Carmen, dlaczego pokazujesz ja nam tak sporadycznie jedynie?? Kurcze, obciachana Pusia wygladałaby przy Towjej księżniczce jak inna rasa... :D Oczywiście pozostali członkowie rodziny tez sa super!
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Dzień doberek :buzi: . Dziękuję Agnieszka :calus: . Jeśli chodzi o częstotliwość pokazywania białej diablicy, to chyba nie jestem dużo gorszy od Ciebie, Agnieszka, czyż nie :wink: ? To jednak wina mojej głównej zalety, czyli lenistwa. :D Przewróciło się - niech leży, Niech się uzbiera większa kupka... :P Pozdrówka porańskie i cuśkolwiek piszta ludziska.
Alutka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 :Rose: Ja również witam serdecznie. Niestety nie będzie mnie kilka godzin bo wybieramy się na zakupy do hiperowców, a mamy ich w Bielsku sześć, także trochę to potrwa. :crazyeye: Jak macie czas to róbcie fotki. :loveu: Miłego dnia ! :hand: :D dobrego nigdy za wiele
AnkaW Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Jak rozpoznać Eklerka, napewno będę przy ringu erdelków w W-wie?
Eclairs Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Aniu nie masz szans nas rozpoznać w Warszawie! Będziemy całkiem nierozpoznawalni :bigcool: a do tego niewidoczni :ghost_2: Niestety nie jedziemy się wystawiać ani nawet kibicować. Szkoda bo fajnie byłoby się poznać
marta&paco Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 ale teraz Tomku juz sie nie bede odzywac :cry: Powyrywali mi wlasnie zeby i pozostaje mi tylko pisanie na pocieche. Jak cos czego nie ma, moze bolec... swiat jest zdumiewajacy :-? Moja Paczucha, a raczej moj Paczuch, spotka sie ze mna 26 lipca, czyli za niecale 3 tygodnie :D :D :D A potem sie zobaczy, jak go kot zaakceptuje. Poza tym, na razie nie mam specjalnie o czym pisac, maz ma taki sam stosunek do psow jak twoja zona, a Filut maly, 3.5 lat, rozrabia i tez sie nie moze psa doczekac. W jakim wieku sie wystawia bolonczyka ? po ukonczeniu roku ?
Karka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Hej hej :) Nie było mnie jeden dzień a tu niespodzianka :o nowe fotki Carmen i Izabelki :) Jak fajnie :B-fly: Obie dziewczynki ślicznusie :) i zazdroszczę wam takiego ogródka z cudakami na drzewach :wink: Wczoraj cały dzień spędziłam po trosze w Krakowie a po trosze w Tarnowie z BiBi i psiakami.Odwiedziliśmy nasze "wnusie '' dokonałyśmy pierwszego strzyżenia maluszków - dzielnie to zniosły bez żadnych protestów .Fajne chłopaki :wink: Mam dla was fotki tych urwisków 8) to mój faworyt i braciszek - umaszczenie ma dokladnie takie jak mamusia gdy była maleńka mamusia Zuzia i daremne próby zrobienia wspólnej fotki wszystkim pieskom :wink: No i to byłoby na tyle 8)
Alutka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 AnkaW napisał(a):Jak rozpoznać Eklerka, napewno będę przy ringu erdelków w W-wie? :B-fly: Ja Ci powiem jak zobaczysz śliczną, zgrabną, miłą dziewczynę i najprzystojniejszego i eleganckiego mężczyznę z super czapraczkiem to właśnie Oni . Proste ! Nie ma drugiej takiej pięknej pary ! :Rose: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 :iloveyou: Liczna i urocza ta Twoja Rodzinka Karinko. Ty babcią no to co ja mam powiedzieć ? Wnuczek elegancik nie lada w białych skarpetkach ! Fotki - super ! a lwiczki hiper super ! Gratulacje . :gent: :D dobrego nigdy za wiele
Sonya-Nero Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 No Karka szczeniaczki sa piękne :D :loveu: , a twój faworyt ma główkę o ślicznym wyrazie 8) ... zapowiada się na pięknego lewka :D Trzymam kciuki za dobre domki dla nich :D
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Marta - znaczy się teraz będziesz taka :cunao: :question: No, to pisz - tu Cię nikt nie zobaczy :wink: A bolończyka, czy każdą inną rasę wystawia się od 6 m-ca (w klasie szczeniąt). Teoretycznie jest, ale tylko wirtualnie, coś takiego jak klasa Baby - od 3 do 6 m-ca życia. Tyle, że do upapranej śmierci naszukasz się wystawy, która proponuje klasę baby i nie znajdziesz :( Całą rozpiskę klas znajdziesz na stronie Związku Kynologicznego w Polsce. Pozdrawiam. :P
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Karka - czy Wy, aby przypadkiem nie chciałyście tej kudłatej kamandy zgrillować w kominku? Że się tak podejrzująco zapytam. :hmmmm: :wink: Ale swoja drogą - rosną najrasowniejsze rasowce. Lwy jak się patrzy. :P
Alutka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='"Tomek67"']Karka - czy Wy, aby przypadkiem nie chciałyście tej kudłatej kamandy zgrillować w kominku? Też odniosłam takie wrażenie i jeszcze Karka się dziwiła ,że nie chciały. :wink: :D dobrego nigdy za wiele
Karka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Miałyśmy taki zamiar ale nie wyszło :wink: cwane bestie wyczuły podstęp :lol: :lol: Dzięki za miłe słowa o dzidziach 8) Panie podejrzujący :evilbat: :wink: coś nie możecie przeżyć tej klasy "baby" w zasadzie jest ona zarezerwowana tylko dla wystaw klubowych i specjalnych i niezmiernie rzadko taka klasa jest na innych wystawach a właściwie ja się nie spotkałam :roll:
Alutka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 :x-mas:Jak już Wam pisałam, byliśmy dzisiaj w centrum handlowym. Wchodzimy do sklepu a tam wisi takie piękne futro. Mówię do męża: Och ! jak bardzo chciałabym mieć takie futerko !! I wiecie co mi odpowiedział ? to jedz Roylay Canin ! :laugh2_2: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Pani od lajanków :buzi: Jak pamiętasz nie było baby na klubówce w Opolu. To po pierwsze primo. Po drugie primo - taką klasę anonsowały - Kielce, Jarosław i jeszcze jakaś wystawka, ażeby tuz przed, znienacka stwierdzić, że jednak nie :-? No pamiętasz? Tak więc - nie wyczujesz czaczy, kumasz kolo? :P Ten ostatni tekst zapożyczyłem z bajki, sorry :oops:
Karka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Alutka pan Alutek ma wyborne poczucie humoru :klacz: dla pana Alutka Tomek w zasadzie to ja nie wiem po co reklamują taka klasę skoro jej nie organizują a może po prostu brak chętnych :roll: Szkoda bo nie ma bardziej uroczego widoku aniżeli takie maluszki :)
Alutka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 :angel:A może szczeniaczki miały zbyt słabe futerka ? :wink: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Alutka napisał(a)::angel:A może szczeniaczki miały zbyt słabe futerka ? :wink Niemożliwe, bo żarły Royala. A swoją drogą Alutka - jak już zdecydujesz się na pozyskanie futra drogą konsumpcji RC, to się codziennie oglądaj dokładnie. Oprócz futerka rośnie ogon i w zależności od rasy i płci, cosik jeszcze :P :wink:
Recommended Posts