Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chelołki Aniołki! :hand:
Dziękujemy za ciepłe słowa Alutce i Ance :) . Okropne pustki dzisiaj na forum. Z pewnością to efekt przygnębienia w związku z kradzieżą Mafii. :-? :cry: Miejmy nadzieję, że szybko się odnajdzie. :lookarou:

Posted

Tomek, piękna jest Twoja Carmen, dlaczego pokazujesz ja nam tak sporadycznie jedynie?? Kurcze, obciachana Pusia wygladałaby przy Towjej księżniczce jak inna rasa... :D
Oczywiście pozostali członkowie rodziny tez sa super!

Posted

Dzień doberek :buzi: . Dziękuję Agnieszka :calus: . Jeśli chodzi o częstotliwość pokazywania białej diablicy, to chyba nie jestem dużo gorszy od Ciebie, Agnieszka, czyż nie :wink: ? To jednak wina mojej głównej zalety, czyli lenistwa. :D
Przewróciło się - niech leży,
Niech się uzbiera większa kupka... :P
Pozdrówka porańskie i cuśkolwiek piszta ludziska.

Posted

:Rose: Ja również witam serdecznie.
Niestety nie będzie mnie kilka godzin bo wybieramy się na zakupy
do hiperowców, a mamy ich w Bielsku sześć, także trochę to potrwa.
:crazyeye: Jak macie czas to róbcie fotki. :loveu:
Miłego dnia ! :hand:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Aniu nie masz szans nas rozpoznać w Warszawie!
Będziemy całkiem nierozpoznawalni :bigcool: a do tego niewidoczni :ghost_2:

Niestety nie jedziemy się wystawiać ani nawet kibicować. Szkoda bo fajnie byłoby się poznać

Posted

ale teraz Tomku juz sie nie bede odzywac :cry:

Powyrywali mi wlasnie zeby i pozostaje mi tylko pisanie na pocieche. Jak cos czego nie ma, moze bolec... swiat jest zdumiewajacy :-?

Moja Paczucha, a raczej moj Paczuch, spotka sie ze mna 26 lipca, czyli za niecale 3 tygodnie :D :D :D

A potem sie zobaczy, jak go kot zaakceptuje.

Poza tym, na razie nie mam specjalnie o czym pisac, maz ma taki sam stosunek do psow jak twoja zona, a Filut maly, 3.5 lat, rozrabia i tez sie nie moze psa doczekac.

W jakim wieku sie wystawia bolonczyka ? po ukonczeniu roku ?

Posted

Hej hej :)
Nie było mnie jeden dzień a tu niespodzianka :o nowe fotki Carmen i Izabelki :) Jak fajnie :B-fly: Obie dziewczynki ślicznusie :) i zazdroszczę wam takiego ogródka z cudakami na drzewach :wink:
Wczoraj cały dzień spędziłam po trosze w Krakowie a po trosze w Tarnowie z BiBi i psiakami.Odwiedziliśmy nasze "wnusie '' dokonałyśmy pierwszego strzyżenia maluszków - dzielnie to zniosły bez żadnych protestów .Fajne chłopaki :wink: Mam dla was fotki tych urwisków 8)
to mój faworyt

i braciszek - umaszczenie ma dokladnie takie jak mamusia gdy była maleńka

mamusia Zuzia

i daremne próby zrobienia wspólnej fotki wszystkim pieskom :wink:

No i to byłoby na tyle
8)

Posted

AnkaW napisał(a):
Jak rozpoznać Eklerka, napewno będę przy ringu erdelków w W-wie?

:B-fly: Ja Ci powiem jak zobaczysz śliczną, zgrabną, miłą dziewczynę
i najprzystojniejszego i eleganckiego mężczyznę z super czapraczkiem
to właśnie Oni . Proste ! Nie ma drugiej takiej pięknej pary ! :Rose:

Posted

:iloveyou: Liczna i urocza ta Twoja Rodzinka Karinko. Ty babcią no
to co ja mam powiedzieć ? Wnuczek elegancik nie lada w białych
skarpetkach ! Fotki - super ! a lwiczki hiper super ! Gratulacje . :gent:

Posted

No Karka szczeniaczki sa piękne :D :loveu: , a twój faworyt ma główkę o ślicznym wyrazie 8) ... zapowiada się na pięknego lewka :D
Trzymam kciuki za dobre domki dla nich :D

Posted

Marta - znaczy się teraz będziesz taka :cunao: :question:

No, to pisz - tu Cię nikt nie zobaczy :wink:

A bolończyka, czy każdą inną rasę wystawia się od 6 m-ca (w klasie szczeniąt). Teoretycznie jest, ale tylko wirtualnie, coś takiego jak klasa Baby - od 3 do 6 m-ca życia. Tyle, że do upapranej śmierci naszukasz się wystawy, która proponuje klasę baby i nie znajdziesz :(
Całą rozpiskę klas znajdziesz na stronie Związku Kynologicznego w Polsce. Pozdrawiam. :P

Posted

Karka - czy Wy, aby przypadkiem nie chciałyście tej kudłatej kamandy zgrillować w kominku? Że się tak podejrzująco zapytam. :hmmmm: :wink:

Ale swoja drogą - rosną najrasowniejsze rasowce. Lwy jak się patrzy. :P

Posted

[quote name='"Tomek67"']Karka - czy Wy, aby przypadkiem nie chciałyście tej kudłatej kamandy zgrillować w kominku?

Też odniosłam takie wrażenie i jeszcze Karka się dziwiła ,że nie chciały. :wink:

Posted

Miałyśmy taki zamiar ale nie wyszło :wink: cwane bestie wyczuły podstęp :lol: :lol:
Dzięki za miłe słowa o dzidziach 8)
Panie podejrzujący :evilbat: :wink: coś nie możecie przeżyć tej klasy "baby" w zasadzie jest ona zarezerwowana tylko dla wystaw klubowych i specjalnych i niezmiernie rzadko taka klasa jest na innych wystawach a właściwie ja się nie spotkałam :roll:

Posted

:x-mas:Jak już Wam pisałam, byliśmy dzisiaj w centrum handlowym.
Wchodzimy do sklepu a tam wisi takie piękne futro. Mówię do męża:
Och ! jak bardzo chciałabym mieć takie futerko !!
I wiecie co mi odpowiedział ? to jedz Roylay Canin ! :laugh2_2:

Posted

Pani od lajanków :buzi: Jak pamiętasz nie było baby na klubówce w Opolu. To po pierwsze primo. Po drugie primo - taką klasę anonsowały - Kielce, Jarosław i jeszcze jakaś wystawka, ażeby tuz przed, znienacka stwierdzić, że jednak nie :-? No pamiętasz?
Tak więc - nie wyczujesz czaczy, kumasz kolo? :P Ten ostatni tekst zapożyczyłem z bajki, sorry :oops:

Posted

Alutka pan Alutek ma wyborne poczucie humoru :klacz: dla pana Alutka
Tomek w zasadzie to ja nie wiem po co reklamują taka klasę skoro jej nie organizują a może po prostu brak chętnych :roll: Szkoda bo nie ma bardziej uroczego widoku aniżeli takie maluszki :)

Posted

Alutka napisał(a):
:angel:A może szczeniaczki miały zbyt słabe futerka ? :wink

Niemożliwe, bo żarły Royala. A swoją drogą Alutka - jak już zdecydujesz się na pozyskanie futra drogą konsumpcji RC, to się codziennie oglądaj dokładnie. Oprócz futerka rośnie ogon i w zależności od rasy i płci, cosik jeszcze :P :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...