Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Absolutnie nie zapomnę (słyszysz echo od walenia się w klatę? :lol: ). No, ale muszę sie dowiedzieć kiedy :question: . Kupię Ci ten puder. I na sklerozę :hmmmm: też coś dorzucę :P :wink:

Posted

Pudru nie chcę :evilbat: a ziurniesz w kalendarz to się dowiesz -mogę Ci podpowiedzieć ,że świętuję z Gustawem :lol: :lol: Fajnie co nie :wink:

Posted

Karka napisał(a):
No to mnie dobiłaś chyba na to wszystko wskazuje ,że potrzeba mi dobrego specjalisty :roll:

Ja jestem dobrym specjalistą :loveu: :evil_lol: . Może sie przydam? :modla: :lol: :wink:

Posted

Sonya oświeć mnie co mam zaplanowane na 17 lipca bo przegapię :( widzisz Tomek choćbym jak chciała do tego Krosna i choćbyś po mnie wpadł to niemogę ale jeszcze nie wiem dlaczego :roll:

Posted

No, tak fajnie. Swoja drogą to Twoi rodzice mieli fantazję. Albo nie mieli wyjścia :niewiem: . W sumie, na Twoim miejscu lepiej mieć na imię Karina niż Gustaw :P Chyba, że nie? :lol: :wink:

Posted

No niewiem czym się kierowali moi rodzice ale to imię bardzo mnie wkurzało w dzieciństwie bo zawsze ktoś mówił Karina :o a to tak jak ten koń Karino :evil: chyba wtedy lepiej było nazywać się Gustaw-a

Posted

Dobranoc Karka i reszta kudłaczy :buzi: . Wybacz, że kończę kiedy kobieta jeszcze może (o rozmowę chodzi :wink: ), ale muszę kimnąć parę godzin, bo jutro wyjątkowo wstrętny dzień w pracy. I to w piątek - prawie weekend. :(
:hand: :hand: :hand:

Posted

Alo! :lol:
Jak humorki przed weekendem?
Psiska na Ustroń wykąpane i wychuchane?
Papiloty zakręcone? Ząbki umyte?
Pańcie teraz to pewnie u kosmetyczki i fryzjera siedzą,
żeby dorównać na ringu urodą swoim ozdobnym :lol:
Ja to idę nawet na operację plastyczną żeby jakoś się przy Eklerku prezentować :wink: 8) :wink:

Posted

Alutka napisał(a):

:oops: Anii nie o to chodzi, Te zdjęcia były robione zwykłym aparatem fotogr. gdzieś ponad pięć lat temu i nie wiem jakim " cudem " je ta Pani
dostała. Niech sobie są, ale to dla mnie zaskoczenie ( może nawet miłe ).
choć nie są najlepsze. Fotki były robione na naszym podwórku chyba
nawet przeze mnie. Anii czy Ty wiedziałas tzn rozpoznałaś naszą Bazie?

Alutka
Ja bym z ciekawosci napisala do autorki tej strony i po prostu zapytala.

Wczesniej nie wiedzialam, ze to Twoja sunka, ale teraz tak poznalam Bazie i Twoja pudelke. :D

Moim zdaniem to jest fajne zdjecie.
Mnie sie wydaJE, ze ludzie moga mylic frise z pudlami, ale moze wcale tak nie jest? :-?

Posted

anii napisał(a):
Mnie sie wydaJE, ze ludzie moga mylic frise z pudlami, ale moze wcale tak nie jest? :-?

Jest tak, jest! :lol:
Naszą bolonkę zrobioną na frisa
wszyscy nazywają "ślicznym pudelkiem" 0X :wink:
Takie zdjęcie poglądowe powinnam chyba nosić przy sobie
i pokazywać przechodniom miłośnikom
bolońsko-frisowych-pudelków :lol:

Posted

Ło matko! Moja Luka jest ZAWSZE "pudelkiem"! Raz jeden jakieś dziecko powiedziało: O! Bolończyk!
A oprócz pudelka bywa maltańczykiem.
Ale jak słyszę "pudelek", to mówię "To niestety nie jest pudelek, ale dziękujemy za komplement, pudelki przecież są szalenie inteligentne". :D :D :D Niszczymy stereotypy! :evilbat:

Posted

anii napisał(a):

Alutka
Ja bym z ciekawosci napisala do autorki tej strony i po prostu zapytala.

Wczesniej nie wiedzialam, ze to Twoja sunka, ale teraz tak poznalam Bazie i Twoja pudelke. :D

Moim zdaniem to jest fajne zdjecie.

Osiem lat temu jak sprowadziłam bichonkę do Polski to prawie nikt nie znał tej rasy i przeważnie słyszałam " to jest ładny pudelek taki normalny
jak go natura stworzyła , a nie udziwniony i przerasowany" ( do dziś nie wiem oco chodzi ) pudel. Jeszcze dzisiaj napotykam laików,którzy mylą
bichonkę z pudliczkami. Ja już przywykłam do tego, Pudle kilkanaście lat temu buły na topie i prawie kazdy tą rasę zna, natomiast bolończyki czy bichonki nie ,stąd te pomyłki. :o

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Eclairs napisał(a):
Alo! :lol:

Ja to idę nawet na operację plastyczną żeby jakoś się przy Eklerku prezentować :wink: 8) :wink:

A ja wczoraj przypadkowo zważyłam się na wadze automatycznej i wyskoczyła karteczka " waga przeznaczona tylko dla jednej osoby " :cry:
I jak tu wejść na ring ? chyba , ze się zmierzę z Gołotą ? :sadCyber:

Posted

[quote name='"Tomek67"']

Ja tam geograficzno-historycznie czuję się nie najgorzej.

Kiedyś w pięknych Bieszczadach byłam i pamiętam, że mijaliśmy miejscowość, która sie nazywała Zimna Woda. Troszkę dalej była duża tablica : STACJA UNASIENNIENIA ZWIERZAT W ZIMNEJ WODZIE "
biedne te zwierzęta ............ :wink:

Posted

[quote name='"Alutka"'][quote name='"Eclairs"']Alo! :lol:

I jak tu wejść na ring ? chyba , ze się zmierzę z Gołotą ? :sadCyber:

:PROXY5: Przemyślałam - j a d ę po zwycieztwo. :ylsuper:

Przecież Gołota wytrzymuje na ringu 53 sekundy, a ja z yorką muszę
być nawet przeszło godzinę na ringu ! Logiczne prawda ? :evil_lol:

Posted

"Alutka" napisał(a):
[quote name='Eclairs']Alo! :lol:
A ja wczoraj przypadkowo zważyłam się na wadze automatycznej i wyskoczyła karteczka " waga przeznaczona tylko dla jednej osoby " :cry:

Ale się uśmiałam, z tego :lol: :lol: :lol: a to dobre Alutka :lol: :lol:

A wracając do pomyłek ras to wiadomo lwi piesek mało kto wie co to za rasa i ludzie zamiast zapytać po poprostu o nazwę rasy to próbują się wykazać dużą znajomością ras :roll: I tak moje lewki były już pudelkami :lol: chińskimi grzywaczami :lol: shih tzu :lol: i Ayka z racji chyba koloru sznaucerem raz została nazwana :lol: :lol: bardzo zabawne miny ludzie robią gdy słyszą" lwi piesek" najczęściej pytają po raz drugi bo chyba niedowierzają w to co usłyszeli :wink: Jednak czasem zdarza się osoba , która wie co prowadzę na smyczach i to jest budujące :)

Posted

:cunao: No nie dziwię się Twoja Rasa to ewenement i bardzo trudno
ją trafnie przyrównać .My mamy łatwiej bo mówią o jaki dziwny pudelek
o jaki śmieszny pudelek ( co oni potrafią z psa zrobić ). To nie pies
to wydra itp. :krach:

Posted

Chelołki Aniołki! :buzi:
Anybody home, czy jestem som? :question:
Kudłate zasiądą jeszcze dzisiaj przed ekranem, czy już popadły w obłok marzeń senny i chrapiąc imaginują sobie puchary, dyplomy, cewuce itepe itede? :wink:
A inne żurnały przeglądają szukając wzoru do nowego, przeplastycznionego wizerunku :Fade-col: ? Oby tylko Batmani adwersarz - Joker z tego nie wyszedł! :wink:
A jeszcze inne ganiają w powietrzu lepkim i gęstym (od jodu) i szukają z psińcami burszytnów, bursztynów...? :wink:
Je tam kto? :hand:

Posted

Karka napisał(a):
Z tej złości :wink: zapomniałam napisać Ania ,że masz śliczny nowy podpis :angel: i widziałam nowe foteczki Gizmola :o jaki przystojniak :o z niego

Wielkie dzięki, cieszę się ze się podoba. Z tej radości że komputer po tygodniu wrócił do domu, do 1 w nocy urzędowałam i zmieniałam podpisiki /nie za każdym razem mi się udawało :( /

Posted

Hallo Kochanie!
Alutka, kocham Twoje poczucie humoru, rozwaliłaś mnie na strzępy!
:lol:
Własnie zainstalowaliśmy ostatnie nowoeści do nowego kompa i juz jestem z Wami- szybko, nowocześnie, bezprzewodowo :D
Ania W ma fajowy nowy podpis. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...