Alfa1 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Oo,ja do tego nia doszłam i chyba nie dojdę. :fadein:
Alutka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 :roflt: Alfa no co TY ? Taki komplecik można już kupić za 20 zl. Moje kosztowały 25,- ha, ha :sweetCyb: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Tomek67 napisał(a):Krosno jest koło Niska. Tak jak Katowice i BB, chociażby. :B-fly: Wielkodusznie nie zapałałem oburzeniem uzasadnionym, bo wiadomym mi jest, że żyją w Polsce jednostki mające elementarne kłopoty z geografią. :wink: A o tym, ze Bielsko - Biała było województwem . a Nisko nie to ktoś może zapomniał, a może nie ?zapomniał ? :oops: :D dobrego nigdy za wiele
Alfa1 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Alutka napisał(a)::roflt: Alfa no co TY ? Taki komplecik można już kupić za 20 zl. Moje kosztowały 25,- ha, ha :sweetCyb: :D dobrego nigdy za wiele To nie o pieniądze chodzi,poprostu nie myślałam o tym :fadein:
AnkaW Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Witam serdecznie po dłuższej nieobecności, ale komputer był w naprawie :evil: . Tomek - co z tym Krosnem, jedziesz tam? kiedy? Pragnę również poinformować że dotarł wreszcie do mnie rodowód. Równy miesiąc i tylko 1 telefon interwencyjny. Najbardziej zastanawia mnie fakt że dostałam go poleconym do pracy, gdzie pracuje kilka tysięcy ludzi. Ciekawi mnie skąd oni go wytrzasnęli?
Alutka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 [quote name='"AnkaW" Pragnę również poinformować że dotarł wreszcie do mnie rodowód. Równy miesiąc i tylko 1 telefon interwencyjny. Najbardziej zastanawia mnie fakt że dostałam go poleconym do pracy, gdzie pracuje kilka tysięcy ludzi. Ciekawi mnie skąd oni go wytrzasnęli?[/quote'] Ja tam się nie dziwię jak się ma takie stanowisko to cała Stalowa Wola i nie tylko zna . :lol: :D dobrego nigdy za wiele
AnkaW Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 O rany Alutka, chciałabym mieć takie stanowisko :oops: a jeszcze lepiej kasę przynależną do takiego stanowiska :wink:
Alutka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 AnkaW napisał(a):O rany Alutka, chciałabym mieć takie stanowisko :oops: a jeszcze lepiej kasę przynależną do takiego stanowiska :wink: Serdecznie Ci tego życzę. Powolutku ! Na razie masz ślicznego grzywacza. Jak ktoś czego bardzo pragnie to będzie miał. :thumbs: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Anka Woo - co to za pytanie, kiedy jadę do Krosna? Otóż 17 lipca, wyobraź sobie :wink: . Szczegółów jeszcze nie znam :niewiem: . Ale widzę, że cosik mała impreza się szykuje, bo z BB tchórzą :-?
Sonya-Nero Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 ... może mamy coś innego w planach :wink: :lol: 8)
Karka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Tomek67 napisał(a):. bo z BB tchórzą :-? :evil: :evil: :evil:
Karka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Z tej złości :wink: zapomniałam napisać Ania ,że masz śliczny nowy podpis :angel: i widziałam nowe foteczki Gizmola :o jaki przystojniak :o z niego
Tomek67 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 "Alutka" napisał(a):[quote name='Tomek67']A o tym, ze Bielsko - Biała było województwem . a Nisko nie to ktoś może zapomniał, a może nie ?zapomniał ? :oops: Ja tam geograficzno-historycznie czuję się nie najgorzej. Z byłych miast wojewódzkich dość dobrze znam Tarnobrzeg, gdzie Nisko miało nieszczęście należeć lat 24. I dosyć. Tarnobrzeg był (i jest) dziurą niemożebną, który okrutnie nadarł pieniędzy dla siebie jak był stolicą województwa. Poza tym miał siarkę. Śmierdział siarką i miał z niej pieniądze. Teraz już tylko śmierdzi. Siarczyście. Aż w oczy szczypie. A BB jest pięknym miastem (byłem - a kto z Was był kiedykolwiek w Nisku?) i ma jeden cudowny walor - te same inicjały co Brigitte Bardot i jeszcze ktoś... A Bardotkę mam na myśli rzecz jasna w wersji "I Bóg stworzył kobietę". Mniam mniam. Cycuś, no.:P :wink: Co nie zmienia faktu, że położone jest koło Niska i tej wersji bedę się trzymał. :wink:
Tomek67 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 No co Ty, Karka - złość na puder szkodzi :wink: . I na wory pod oczami :lol:
Karka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 BB hmm fakt była wyjątkowo urocza :roll: Mnie złość na puder nie zaszkodzi bo się nie pudruję :evil:
Tomek67 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Sonya-Nero napisał(a):... może mamy coś innego w planach :wink: :lol: 8) Nas to nie interesi :evil: . Chyba, że macie w planach leżenie bykiem, kontemplowanie jak żubr w trawie puszczy i inne podobne pierdoły - kacaboły. To jest jedyne usprawiedliwienie. :wink:
Sonya-Nero Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Karka...ale na sklerozę to mogłabyś sobie coś pozażywać :wink: :lol:
Sonya-Nero Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Tomek67 napisał(a):Sonya-Nero napisał(a):... może mamy coś innego w planach :wink: :lol: 8) Nas to nie interesi :evil: . Chyba, że macie w planach leżenie bykiem, kontemplowanie jak żubr w trawie puszczy i inne podobne p******ły - kacaboły. To jest jedyne usprawiedliwienie. :wink: ... no to w takim razie nie mamy usprawiedliwienia :wink: :niewiem:
Karka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Sonya-Nero napisał(a):Karka...ale na sklerozę to mogłabyś sobie coś pozażywać :wink: :lol: :o :o co ja znowu powiedziałam albo o czym zapomniałam :o rozjaśnij mnie proszę :oops:
Tomek67 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Sonya-Nero napisał(a):... no to w takim razie nie mamy usprawiedliwienia :wink: :niewiem: Wiedziałem :evilbat: . Wiedziałem :evilbat: :evilbat: :evilbat: . Pewnie szykujecie jakąś niecną intrygę tkaną haftem Richelieu :evil: Ale my takich intrygantów przywołujemy do porządku. Raz Dwa. :lol: :wink:
Sonya-Nero Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Karka a co 17 lipca masz zaznaczone w grafiku :wink: :roll: Specjalny kurier dowiózł już do Bielska troszkę karmy dla Sisi.
Karka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Jaaa :o ja nie mam żadnego grafika :oops: ale mi zadałaś ciosa nic nie wiem :oops:
Karka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Koffana moja :buzi: spróbujemy 8) a za tego kuriera to ekstra dopłata :roll: Tomek takie imieniny są tylko raz w roku i nie próbuj zapomnieć :evilbat:
Sonya-Nero Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Karka napisał(a):Jaaa :o ja nie mam żadnego grafika :oops: ale mi zadałaś ciosa nic nie wiem :oops: :o to z Karką jest gorzej niż myślałam :roll: :-? :(
Recommended Posts