Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tomek67 napisał(a):
Krosno jest koło Niska. Tak jak Katowice i BB, chociażby. :B-fly:

Wielkodusznie nie zapałałem oburzeniem uzasadnionym, bo wiadomym mi jest, że żyją w Polsce jednostki mające elementarne kłopoty z geografią. :wink:

A o tym, ze Bielsko - Biała było województwem . a Nisko nie to ktoś
może zapomniał, a może nie ?zapomniał ? :oops:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Alutka napisał(a):
:roflt: Alfa no co TY ? Taki komplecik można już kupić za 20 zl.
Moje kosztowały 25,- ha, ha :sweetCyb:

To nie o pieniądze chodzi,poprostu nie myślałam o tym :fadein:

Posted

Witam serdecznie po dłuższej nieobecności, ale komputer był w naprawie :evil: .
Tomek - co z tym Krosnem, jedziesz tam? kiedy?
Pragnę również poinformować że dotarł wreszcie do mnie rodowód. Równy miesiąc i tylko 1 telefon interwencyjny. Najbardziej zastanawia mnie fakt że dostałam go poleconym do pracy, gdzie pracuje kilka tysięcy ludzi. Ciekawi mnie skąd oni go wytrzasnęli?

Posted

[quote name='"AnkaW"
Pragnę również poinformować że dotarł wreszcie do mnie rodowód. Równy miesiąc i tylko 1 telefon interwencyjny. Najbardziej zastanawia mnie fakt że dostałam go poleconym do pracy, gdzie pracuje kilka tysięcy ludzi. Ciekawi mnie skąd oni go wytrzasnęli?[/quote']

Ja tam się nie dziwię jak się ma takie stanowisko to cała Stalowa Wola
i nie tylko zna . :lol:

Posted

AnkaW napisał(a):
O rany Alutka, chciałabym mieć takie stanowisko :oops: a jeszcze lepiej kasę przynależną do takiego stanowiska :wink:

Serdecznie Ci tego życzę. Powolutku ! Na razie masz ślicznego grzywacza.
Jak ktoś czego bardzo pragnie to będzie miał. :thumbs:

Posted

Anka Woo - co to za pytanie, kiedy jadę do Krosna? Otóż 17 lipca, wyobraź sobie :wink: . Szczegółów jeszcze nie znam :niewiem: . Ale widzę, że cosik mała impreza się szykuje, bo z BB tchórzą :-?

Posted

Z tej złości :wink: zapomniałam napisać Ania ,że masz śliczny nowy podpis :angel: i widziałam nowe foteczki Gizmola :o jaki przystojniak :o z niego

Posted

"Alutka" napisał(a):
[quote name='Tomek67']A o tym, ze Bielsko - Biała było województwem . a Nisko nie to ktoś może zapomniał, a może nie ?zapomniał ? :oops:

Ja tam geograficzno-historycznie czuję się nie najgorzej. Z byłych miast wojewódzkich dość dobrze znam Tarnobrzeg, gdzie Nisko miało nieszczęście należeć lat 24. I dosyć. Tarnobrzeg był (i jest) dziurą niemożebną, który okrutnie nadarł pieniędzy dla siebie jak był stolicą województwa. Poza tym miał siarkę. Śmierdział siarką i miał z niej pieniądze. Teraz już tylko śmierdzi. Siarczyście. Aż w oczy szczypie.
A BB jest pięknym miastem (byłem - a kto z Was był kiedykolwiek w Nisku?) i ma jeden cudowny walor - te same inicjały co Brigitte Bardot i jeszcze ktoś... A Bardotkę mam na myśli rzecz jasna w wersji "I Bóg stworzył kobietę". Mniam mniam. Cycuś, no.:P :wink:
Co nie zmienia faktu, że położone jest koło Niska i tej wersji bedę się trzymał. :wink:

Posted

Sonya-Nero napisał(a):
... może mamy coś innego w planach :wink: :lol: 8)

Nas to nie interesi :evil: . Chyba, że macie w planach leżenie bykiem, kontemplowanie jak żubr w trawie puszczy i inne podobne pierdoły - kacaboły. To jest jedyne usprawiedliwienie. :wink:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Sonya-Nero napisał(a):
... może mamy coś innego w planach :wink: :lol: 8)

Nas to nie interesi :evil: . Chyba, że macie w planach leżenie bykiem, kontemplowanie jak żubr w trawie puszczy i inne podobne p******ły - kacaboły. To jest jedyne usprawiedliwienie. :wink:

... no to w takim razie nie mamy usprawiedliwienia :wink: :niewiem:

Posted

Sonya-Nero napisał(a):
Karka...ale na sklerozę to mogłabyś sobie coś pozażywać :wink: :lol:

:o :o co ja znowu powiedziałam albo o czym zapomniałam :o rozjaśnij mnie proszę :oops:

Posted

Sonya-Nero napisał(a):
... no to w takim razie nie mamy usprawiedliwienia :wink: :niewiem:

Wiedziałem :evilbat: . Wiedziałem :evilbat: :evilbat: :evilbat: . Pewnie szykujecie jakąś niecną intrygę tkaną haftem Richelieu :evil:
Ale my takich intrygantów przywołujemy do porządku. Raz Dwa. :lol: :wink:

Posted

Koffana moja :buzi: spróbujemy 8) a za tego kuriera to ekstra dopłata :roll:
Tomek takie imieniny są tylko raz w roku i nie próbuj zapomnieć :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...