Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tomek: Eklersik przynajmniej sam swoje medale poniesie :lol:
a za Carmen to ty z taczką będziesz po wystawach jeździł.
Żeby się chociaż panienka obejrzeć za tobą zechciała :D ]
mimo, że dziadka z 32 Cacibami jeszcze u niej nie stwierdzono :wink:

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anii'][quote name='

Jesli nie zyczysz sobie, zeby to zdjecie bylo na tej stronie (nie wiem kto jest autorem tej fotki) piszesz maila do autora tej strony i czekasz na wyjasnienia.[/quote']

:oops: Anii nie o to chodzi, Te zdjęcia były robione zwykłym aparatem fotogr. gdzieś ponad pięć lat temu i nie wiem jakim " cudem " je ta Pani
dostała. Niech sobie są, ale to dla mnie zaskoczenie ( może nawet miłe ).
choć nie są najlepsze. Fotki były robione na naszym podwórku chyba
nawet przeze mnie. Anii czy Ty wiedziałas tzn rozpoznałaś naszą Bazie?

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Się włóczę bo lubię :wink: Tomek 8)
Ale się Wam marzą tony medali , pucharów i tytułów :evilbat: tylko nie wiecie ,że pociągają one za sobą niechęć konkurencji , zgryźliwe uwagi etc.etc. :lol: :lol: :lol:

Posted

Eclairs napisał(a):
Zdjęcie bardzo ładne, dobrze podpisane ...
Chyba Alutka sie nie złości?
Ja to bym chciała mieć takiego sławnego psa :wink: :D

:iloveyou: Pewnie, że nie, !

:B-fly: Eclairs i będziesz miała sławnego psa Ja Ci to mówię !
i życzę z całego serca !!!!!!!!!! :olympic:

Posted

Karka napisał(a):
Ale się Wam marzą tony medali , pucharów i tytułów :evilbat: tylko nie wiecie ,że pociągają one za sobą niechęć konkurencji , zgryźliwe uwagi etc.etc. :lol: :lol: :lol:

A my się tego nie boimy!
Na ozdobnych zawsze będą nas kochać, bo my ŻADNĄ konkurencją nie jesteśmy!
Nawet się na BOGu nigdy nie spotkamy :lol:
A z Alutką to się jakoś tymi BOGami podzielimy, prawda?

Posted

Karka napisał(a):

:evil_lol: A to już " druga strona medalu " :lmaa: -

Posted

Karka - wiedziałem. Ja też sie włoćzę bo sie lubie :P :wink:
I czemu od razu w tą stronę - niechęć konkurencji, złośliwe uwagi... Klasa i uroda się same obronią :wink: No, tylko Eklerkowi trzeba będzie pomóc, ale czego się nie robi dla towarzystwa. :P :wink:

Posted

Krosno jest koło Niska. Tak jak Katowice i BB, chociażby. :B-fly:

I jak widzę Alutka już się podzieliła z Wami, Eklerek połówką (tylną) BOGa. :lol:

Wielkodusznie nie zapałałem oburzeniem uzasadnionym, bo wiadomym mi jest, że żyją w Polsce jednostki mające elementarne kłopoty z geografią. :wink:

Posted

[quote name='Tomek67']I czemu od razu w tą stronę - niechęć konkurencji, złośliwe uwagi... Klasa i uroda się same obronią :wink: No, tylko Eklerkowi trzeba będzie pomóc, ale czego się nie robi dla towarzystwa. :P :wink:
Karka miałaś rację!
Już się zaczęło! :evilbat:

niechęć konkurencji , zgryźliwe uwagi etc.etc.

Ale ja wszystko rozumię, to zwykła zazdrość jest :wink:

Posted

Alutka, co Ty, zdjęcie jest super jakosci, bardzo mi sie podoba, jest takie wesołe!
Wiecie co...moja Pusia jest jakimś wyjatkowo małaym biszonem......nawet mi ostatnio taka pani powiedziała, która miała maltańczyka.....
Pusia ma tez dziwną cieczkę...to 3 tydzien, a psy dopiero teraz zaczęły sie wsciekać na jej punkcie. Ostatnio 5 psów chciało rano jechać ze mna do pracy. :D

Posted

Agnieszka76 napisał(a):
Ostatnio 5 psów chciało rano jechać ze mna do pracy. :D

Szkoda, ze w chińskiej knajpie nie pracujesz :lol: :wink:
Dostałabyś premię :wink:

Posted

:hmmmm: i tak to już bywa, jeden za duzy drugi za mały. Jeden za
gruby drugi za chudy itd. itp. :santagri:

Agnieszko jeśli chodzi o cieczkę i okresy płodne to trzeba bardzo uważać!
U mojej Bazi występuje właśnie w 3-cim tygodniu. Często tak bywa
zwłaszcza u białych ras. Nie pytaj mnie dlaczego bo nie wiem. Wiem
tylko, że mnóstwo osób białych suczek ma takie problemy. Minie. :wink:

Posted

Eclairs napisał(a):
Karka napisał(a):

A my się tego nie boimy!
Na ozdobnych zawsze będą nas kochać, bo my ŻADNĄ konkurencją nie jesteśmy!

No jasne ,że zawsze będziemy Cię kochać Eklersiku :buzi:
Aga a nie mówiłam ,że zięciunia będą sie plątać koło nóg :wink: nie umiem Ci poradzić co do cieczki Pusi ale prawdą jest co pisze Alutka niektóre suczki mają te "dni" później lub wcześniej .Trzeba uważać caly czas i pilnować.
Acha Aga pytałam weta o te częste przeziebienia Pusi powiedział ,że oczywiście możesz jej jakiś homeopatyczny lek podawać ale zasugerował przebadanie serduszka bo male rasy często mają z nim problem i ten kaszel może nie być wcale od przeziebień a od serca właśnie. Trudno jednak dawać diagnozę na odległość i bez znajomości szczegółów.

Posted

Karka napisał(a):

Ale się Wam marzą tony medali , pucharów i tytułów :evilbat:

A z medalami to będzie tak:pierwsze będą wywieszone na widoku,żeby każdy gość widział i zazdrościł,może nawet jakaś gablotka,następne będą
odkładane do słoika i jedynie puchary będą stały na honorowym miejscu :D i w tych z czasem nastąpi selekcja :wink:

Posted

Karka napisał(a):
Ty normalnie odgapialski Tomek jesteś :) :wink: A jak Karka kogoś kochać nie będzie to co? 8)

Byle nie nas, Karka, byle nie nas :cry:
A jak Karka kogoś kochać nie będzie (czy to możliwe? :o ), to my w tym "niekochaniu" wspierać ja będziem. :wink:

Karka - Krosno!!

Posted

Ja Cię, Karka, tylko subtelnie zachęcam do tego, ażebyś świata kawałek zobaczyła. A nie tylko jakieś zaścianki w Tulln, Leipzig czy Debreczynie (że o Oradei nie wspomnę) :P :wink:

Karka - Krosno!!! :P

Posted

Przecież wiem tylko sie troche droczę z Tobą :wink: Chętnie bym sie z Wami spotkała ale to raczej niemożliwe :( Chyba ,że po mnie przyjedziesz srebrną toyotką :evilbat: :wink:

Posted

Eclairs napisał(a):

A z Alutką to się jakoś tymi BOGami podzielimy, prawda?

Pewnie, pewnie my się zawsze dogadamy. Spoko ! :buzi:

Posted

Alfa1 napisał(a):
A jak :question:
:

Jak ? kupiłam dzisiaj słuchawki telefoniczne wraz z mikrofonem
do komputera !!!!!!!!!! :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...