Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tylko na pół sekundki :wink:

Po pierwsze - ktoś kiedyś wspominał bobki (bobtaile) - znalazłam właśnie zdjęcie ostrzyżonego 8) - takie mi się najbardziej podobają :wink:
http://www.fotocommunity.de/pc/pc/cat/887/display/3375061

Po drugie - u Lukierka wszystko OK, byłyśmy dziś na polku, aportowała patyczki. :wink: :lol: Poza tym przeszła na razie na suchy Pro Plan tuńczykowy, a teraz leży i smęci (wydaje gardłowy odgłos podobny do stękania szeptem :wink: 8) :lol: ) bo chciałaby zjeść swoje wędzone ucho do końca, ale zła Pańcia nie chce leczyć psa z zatwardzenia (przepraszam jedzących :oops: ), więc resztę schowała na jutro. Ale pies myśli, że tym stękaniem coś zdziała, a ja dostaję białej gorączki, bo to wybitnie nieprzyjemny odgłos (jakby pies konał 8) ).

Po trzecie - muszę lecieć :wink:

ps. witam marnotrawnego Tomka obrażalskiego :evilbat: :lol:

Posted

Gosia&Luka napisał(a):
Ja tylko na pół sekundki :wink:

ps. witam marnotrawnego Tomka obrażalskiego :evilbat: :lol:

:hand: Ja rownież witam :sweetCyb:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Karka napisał(a):
Anii fajnie ,że Ci się podobają :) suczka to ma i główkę i dupeczkę kolorową :wink:

A chłopczyk to ma w jakim kolorze włosa ? :oops:

Karka fajne te Twoje lewki. Gdzie jeżdzicie na te wypady ? :scared: To przecież nie mała gromadka, a i teren odpowiedni musi być przede wszystkim bezpieczny, aby tak mogły szaleć. :Dog_run:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Gosia ty błyskawica jesteś :roll: wpadła i wypadła :roll: nie wiem czy nie będzie nagany :roll: no ale masz wakacje te upragnione po ciężkim roku nauki :wink: Chyba tak przez dwa miesiące nie będziesz tylko przelotem tutaj zaglądać 8)
Alutka chłopczyk jest kremowy :) te fotki to robione koło mnie :wink: jest taka spora łąka pod drukarnią nieopodal kościoła i tam sobie wszystkie pieski z okolicy brykają :wink: Jesli nie idziemy gdzieś dalej to jest to miejsce idealne. No a tak to chodzimy do parku lub do mojej mamy , gdzie obok bloków są dwie duże łąki i psy tam szaleją do woli.

Posted

Hi, hi :lol:
Wszyscy śpią a mnie nosi
Prawie jedenasta a zaspany Eklerek musiał ćwiczyć postawę.
Może to zasługa kawy albo kwiatów, które dzisiaj dostałam od nieznajomego.

Posted

A z kwiatami to było tak:
Po pracy wyszłam na spacerek z Eklerkiem. Snuliśmy się w tym upale po skwerku. Nagle podchodzi do mnie facet z bukiecikiem polnych kwiatuszków! Stanęłam jak wryta a on mówi, ze to dla mnie, żebym miała miły dzień i wogóle! Potem pobiegł do autobusu i zniknął. A ja stałam i stałam. Eklers jakoś mnie do domu zaprowadził.

Posted

no to jak z sympatii jęzor to OK. :D przez godzinę gadałam przez telefon :o z czeszką już widzę ile zabulą za telefon na komórę :wink:

Posted

:o :o o rany co by było jakby Eklerka nie było z Tobą :o chyba byś tam stała jeszcze długo ze zdziwienia 8) no popatrz Ty to masz farta :wink: ale fajne zdarzenie

Posted

Z Czeszką powiadasz. Jesteś pewna, że nie z Czechem? :wink:
uwielbiam czeski język. Dobrze wpływa mi na apetyt. Hmm, wyprażany syr! Mniam

Posted

[quote name='Karka']przystojny był :wink:
Nie! Ale czy to ważne? :wink:
I tak mnie uszczęśliwił, serio!
Ale kobiecie niewiele do szczęścia wystarczy!

Gdyby był przystojny, to bym za nim do tego autobusu pognała :wink:

Posted

uwielbiam prażony ser mniam mniam z frytkami i tatarskim sosem i sałatką :) może jutro sobie zjem w Czechach właśnie :B-fly: a nawet na pewno :wink:

Posted

no to było tak z ciekawości :wink: chyba też bym pognała za takim ech
Masz rację czasem nie wiele trzeba kobiecie do szzcęścia
A może taki pan jutro po Bielsku będzie chodził :roll: pokręcę się po przystankach a nuż i mnie się trafi takie szczeście :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...