Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jesli macie naprawde male psy np. bolonki to kupcie pasy bezpieczenstwa trixi dla kotow, jeszcze tansze (okolo 20 dych), a to samo wykonanie, tylko jeszcze mniejszy rozmiar od s, a s jest moim zdaniem spory.

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eclairs napisał(a):
Tomek, a co słychać z podobizną Carmen na gadżetach?

Podobizn nie słychać, tylko widać, zauważę inteligentnie :B-fly:

Sorry, Eklerek. Po początkowym entuzjaźmie, odniechciało mi się. Tak wiele czynności trzeba wykonać. A ja wolę napiesczać się własnym bezruchem (jak już mówiłem), kontemplować uroki kobiet nieprzyzwoitych, zwiedzać zakamarki własnych fantasmagorii (trudne słowo, Eklerek, ganiaj po słownik) sennych i prowadzić wiele innych, wyczerpująco przyjemnych czynności :wink:
Carmen i bez tego jest gwiazdą okolicy :wink:

Posted

Agnieszka76 napisał(a):
No to kochani- myśli moje zawędrowały w meandry marzeń o długich wakacjach....i stąd ci nauczyciele ... a w zwiazku z wyborami to jakoś nie mam takich skojarzeń..moze dlatego że od dawna robię wszystko wbrew konwencji konkordatowej :wink:
Swoją drogą ja też jestem niedoszłoą nauczycielką, czego - no może oprócz tych wakacji - również nie żałuję........

I melancholii woal otulił naszą Agnieszkę. No, ale rozumiem Cię. Wakacje są nie do podrobienia :wink:
Ale moi drodzy - na pociszenie. Dzisiaj o godzinie 8.46 astronomicznie przyszło nam LATOOOOOOO !!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Chip chip churej :wink: :laola: :laola: :laola: :laola:

Posted

anii napisał(a):
Jesli macie naprawde male psy np. bolonki to kupcie pasy bezpieczenstwa trixi dla kotow, jeszcze tansze (okolo 20 dych), a to samo wykonanie, tylko jeszcze mniejszy rozmiar od s, a s jest moim zdaniem spory.

A jaki rozmiar potrzeba, Anii, na ten wiercący tyłeczek :lol: :wink:

Posted

Tomek67 napisał(a):
...zwiedzać zakamarki własnych fantasmagorii (trudne słowo, Eklerek, ganiaj po słownik) sennych

I melancholii woal otulił również Eclairsa. Fantasmagoria!!! Tak nazywała się łajba moich marzeń pływająca po jeziorach mazurskich. Pierwszy raz widziałam ją chyba w 1993 albo 94 roku. Zakochałam się w niej na wieki ...

Posted

Eclairs napisał(a):
I melancholii woal otulił również Eclairsa. Fantasmagoria!!! Tak nazywała się łajba moich marzeń pływająca po jeziorach mazurskich. Pierwszy raz widziałam ją chyba w 1993 albo 94 roku. Zakochałam się w niej na wieki ...

A ja w 1992 roku opuściłem Mazury :cry: . Szkoda, że mnie wtedy nie zobaczyłaś Eklerek :lol: . Co tam jakaś "Fantasmagoria". :lol: Ja to dopiero byłem cudny, ech... :P :lol: :wink:

Posted

Tomek67 napisał(a):
A jaki rozmiar potrzeba, Anii, na ten wiercący tyłeczek :lol: :wink:

Tomek :evilbat:

Jestes obsceniczny :pissed:

W pierwszej chwili nie zrozumialam o jaki tyleczek chodzi :megagrin:

Posted

Anii - ufff.... Dobrze, że zrozumiałaś. Chodzi oczywiście o ten "krowi" tyłeczek :lol: . Albo corgaskowy jak chciała nice girl :wink:
No i chodziło mi o szelki! I ja tu w tym nic obscenicznego nie widzę :niewiem:

Posted

Tomek67 napisał(a):
No i chodziło mi o szelki! I ja tu w tym obscenicznego nie widzę :niewiem:

Ja juz tez nie :lol:

Mysle, ze dla tego tyleczka w podpisie, to trzeba jakies dorysowac, na miare... :lol:

Szelki trzeba najpierw przymierzyc (dlatego w przypadku malych psow, nie wykluczajmy tych kocich) , a jesli chodzi o dlugowlose zwierzeta, trzeba pamietac o ochronie siersci.

Posted

Agnieszka - ja tam za fantazje pobudzonej wyobraźni nie odpowiadam. :lol: Jak widzisz, każdemu myśl ucieka tam, gdzie chce :wink: Nic na to nie poradzę :niewiem: :wink:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Ja tam zakupiłem klatkę i jestem zadowolony. A w drodze do Bytomia Carmen i tak większość czasu zalegiwała na kolanach :lol:

Ale masz kombi, czy klatka jest na tylnym siedzeniu?! Ja mam trzydrzwiowy :-? i kupilam duza klatke, a transporter odziedziczyl kot, bo kupilam za maly. :D
Tylko, ze podczas podrozy kot tez chce wyjsc z transportera i wtedy moim zdaniem takie szelki to tez dobry pomysl.

Posted

Tomek67 napisał(a):
Agnieszka - ja tam za fantazje pobudzonej wyobraźni nie odpowiadam. :lol: Jak widzisz, każdemu myśl ucieka tam, gdzie chce :wink: Nic na to nie poradzę :niewiem: :wink:

Wlasnie, ja tez nic na to nie poradze, ze Tomek non stop zerka w moj podpis :lol: :evilbat: :lol:

Posted

A jak Tomkowi pobudzone myśli uciakały wczoraj wieczorem!
Fiu, fiu!
Na to nawet lekarz nic nie poradzi :wink:

anii: Tomek ma srebrną strzałę a nie samochód :wink:

Posted

anii napisał(a):
Tomek67 napisał(a):

Wlasnie, ja tez nic na to nie poradze, ze Tomek non stop zerka w moj podpis :lol: :evilbat: :lol:

Nie da się nie zerkać, Anii. :lol: :wink:

Posted

Eclairs napisał(a):
A jak Tomkowi pobudzone myśli uciakały wczoraj wieczorem!
Fiu, fiu!
Na to nawet lekarz nic nie poradzi :wink:

anii: Tomek ma srebrną strzałę a nie samochód :wink:

Eklerek - mnie nic nie ucieka :evil: (jak to właścicielowi srebrnej strzały :lol: ). Ja precyzyjnie kieruję myśli tam, gdzie chcę.
:wink: A lekarz faktycznie nic nie poradzi. Co innego młoda lekarka :wink: Pigułeczka taka :buzi:

Posted

[quote name='Alfa1'][quote name='Tomek67'][quote name='Eclairs']
Tooomek! Kaj żeś ty jest?
Wracaj do nas!

Jestem w Vallhaali i nie bardzo te boginie Wikingów chcą mnie puścić. :wink: Ale będę jako dobry duszek nawiedzał Eklerka i Karkę :wink:
No wiesz,a reszta pań :wink:

No tak, Alfa, masz rację :oops: . Świnia leśna jestem. :oops: Przepraszam :oops: . Nawiedzał będę wszystkie ozdobne i do towarzystwa z tego topiku :P . Jak dam radę :lol: :wink:

Posted

No to ja wam wkleję duuużo dzisiejszych fotek :wink: chyba się nie zeźlicie za to na mnie 8)
No to zaczynamy od Mumlastego i Miśki :fadein:
próbował dać pańci buziaka :wink:

jakieś swoje sprawy załatwia :roll:

w oczekiwaniu na zabawę

no i zaczęło się

ratuuunku

:o

Misia biegnie :fadein:

....żeby odpocząć w cieniu i posilić się trawką przed dalszą zabawą

od pańci ...

... do pańci :)

i razem szczęśliwe psie dzieci 8)

i na koniec słodziach :wink:

ale to nie koniec ...

Posted

dla odmiany rudzielec bo ona strasznie fotogeniczna jest :wink:
oczko

ulubione zajęcie rudej :lol: tarzanko w trawie :D

male przytulanko

biegnę , biegnę a równowagę pomagają mi utrzymać...uszy

jestem wesołą starszą panią

za rudą kichająca Ayeczka :wink:

nie to jeszcze nie wszystko :roll:

Posted

i trochę fotek Ayki :)

żaba

profilek :fadein:

coś rozmyślała :roll:

czy widzicie jaki sobie patyczek znalazłam ...

dama Napula

i macie szczęście ,że wysiadły mi baterie bo by tych fotek było wiecej :wink:

Posted

Karka
Po prostu lejesz miod na moje oczy :lol: :lol: :lol:

Przepiekne foty i pieseczki.
Zwlaszcza malce, bialy piesek ma swietna budowe, a suczka ma taka ladna, kolorowa glowke. :klacz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...