Tomek67 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Eclairs napisał(a):Tomek, jaki ty zacofany. Ty chyba jeszcze w latach swej pierwszej młodości, znaczy się osiemdziesiątych. :evilbat: I dobrze mi z tym :B-fly: Ale, to była moja trzecia młodość :lol: Bo jak Krewa jestem, urodziłem się... w jurze... sie urodziłem :wink:
Karka Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 No nie bądź taka wstydziacha - przecież miło popatrzeć na blondyneczkę u boku bruneta i w dodatku uśmiechniętych , kochających zwierzaczki wogóle :roll: no dobra już nie będę nic wlewać :wink:
Eclairs Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 My sobie teraz z Tomeczkiem winko pociągamy, podpalamy papieroski, wdychamy zapaszek mokrego Eklerka i po prostu się RELAKSUJEMY! Żyć nie umierać. I o jutrze nie myśleć! :lol:
Karka Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Tomek67 napisał(a):k Krewa jestem, urodziłem się... w jurze... sie urodziłem :wink: dinozaur :o :o :wink: a nie wyglądasz :roll: albo mam coś z oczami
Karka Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 na haju :o :o no ładnie toście się dobrali chyba zmienię zdanie o Was :wink:
Tomek67 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Eclairs napisał(a)::oops: :oops: :oops: Albo lepiej nie :oops: tylko :D ! Bo fajnie czasem cosik miłego usłyszeć. Karka w ogóle potrafi wlać miód w serce człowieka. Może kiedyś tym Tomka zarazi :wink: Ja cały jestem z miodu, przecież :niewiem: . I lepią sie potem do mnie takie lepiszcza :evilbat: No, chyba Eklerek, że mówicie o Tomku Erdelskim :evil_lol:
Karka Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 za humor :drinking: :drinking: :drinking: i za nas wszystkich :drinking: :drinking:
Eclairs Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Tomek67 napisał(a):No, chyba Eklerek, że mówicie o Tomku Erdelskim :evil_lol: Tomka erdelskiego dla odróżnienia nazywam tu Tomeczkiem chociaż biedaczek tego nie lubi. OK, od teraz mój Tomek nazywany będzie Turasem żeby się Tomek jurajsko boloński pod niego nie podszywał. Bo jeszcze dostanę ochrzan od jego szanownej małżonki, że sobie winkujemy i inne takie :wink:
Tomek67 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 O żesz... :o :o :o Zbocze zmoczę zaraz. Alkoholiczki :o Chociaż lepiej być znanym pijakiem, niż anonimowym alkoholikiem jak mówi stare przysłowie trutni :wink: Eklerki :evil: :evilbat: Nie wolno tak ohydnie prowokować ludzi pracy. Ja jutro od 7.30 jak co dzień idę ciężko harować, a te... rewitalizują się :evil: :lol:
Eclairs Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Do jutra. My teraz będziemy :HUT012: :beerchug: i ... :wink: Paaaaaaaaa
Tomek67 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Eclairs napisał(a):Tomek67 napisał(a):No, chyba Eklerek, że mówicie o Tomku Erdelskim :evil_lol: Tomka erdelskiego dla odróżnienia nazywam tu Tomeczkiem chociaż biedaczek tego nie lubi. OK, od teraz mój Tomek nazywany będzie Turasem żeby się Tomek jurajsko boloński pod niego nie podszywał. :wink: Gore!!! :evil: Gore!!! :evilbat: Podszywał się??? :o Podszywał??? :o To ja tu jestem orginał, a kto po mnie ten epigon jeno :lol: :lol: Ale damy radę :wink: Nie takie ABS-y się kładło na krawężnik :lol: :wink:
Tomek67 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 [quote name='Eclairs']Do jutra. My teraz będziemy :HUT012: :beerchug: i ... :wink: Paaaaaaaaa I... rewitalizować - a nie mówiłem :lol: Czy wiecie, Eklerki, że rewitalizacja nie mająca na celu prokreacji jest grzechem ciężkim a sromotnym wielce :lol: . Ale skończy się od jesieni, skończy :evilbat:
Tomek67 Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Chelołki Aniołki!!! :P Pierwszy jestem, bo kto rano wstaje ten... mądrzejszy i piękniejszy. :P Nawet się nie śmiem pytać ( co poniektórych) - no i jak tam było? :lol: Iza Strupelkova :calus: dzisiaj ma zakończenie przedszkola. Dopiero co się urodziła i już nam pójdzie do szkoły. Ech... :( Na dogsach wykwitła dyskusja dot. przewożenia psów w pasach, a ja dalej nie wiem jaki przepis to reguluje :niewiem: . I nie wiedzą zaprzyjaźnieni radarowcy :nono: . A tu ktoś wie? :question:
Agnieszka76 Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 Tomek, przepisu ponoć nie ma. To kwestia wyboru- czy ryzykujemy potłuczeniami u naszego pupila w razie - odpukać- chociażby ostrego hamowania, czy też nie. W kazdym razie Pusia jeździ w pasach. Czy moje podejrzenia sa słuszne- Eklerki są...nauczycielami? No bo Tomek coś o jesieni, kiedy to zacznie być przerąbane pisał.... :confused: Ależ jestem wścibska :oops: Aha, Pusia juz całkiem wydobrzała :D
Eclairs Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Nauczycielami? :o Nigdy! Przenigdy! Mamę mam nauczycielkę i wiem z czym to się je! Więc jeszcze raz - nigdy! A z tą jesienią, to Tomkowi pewnie o zmianę rządu i prezydenta chodziło. Jedna Kaczka prezydentem, druga premierem, ciężko będzie z rewitalizacją, ciężko :wink: Może politycznie poprawne małżeństwa (znaczy się katolicko-koŃkordatowe) dostaną jakieś karnety? :wink: A jak to będzie z psami? :o
góral Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Proszę tylko nic nie mówić na nauczylieli :wink: Idę oduczyć swoje :D
Tomek67 Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Agnieszce gratulujemy Pusi zdrowej :klacz: . No, ale podejrzenia są niesłuszne w kontekście tego co napisałem. :cool1: Po prostu od jesieni, w związku z wyborami parlamentarnymi i objęciem władzy przez kolejną - jedynie słuszną władzę, rewitalizowanie będzie reglamentowane. :lol: Wymagana będzie zgoda miejscowego proboszcza i świadectwo moralności wystawione przez miejscowe Koło Gospodyń Moherowych :lol: . No, chyba, że Eklerki będą jeździć do Jury na nielegalne brykanie :wink:
Tomek67 Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 góral napisał(a):Proszę tylko nic nie mówić na nauczylieli :wink: Idę oduczyć swoje :D Góral - nie powiem złego słowa na nauczycieli :lol: . Przecież moja żona jest histeryczną nauczycielką, a ja niedoszłym (działo się to w jurze , oczywiście) :wink:
Eclairs Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Wczoraj popołudniu objeździliśmy z erdelkiem Eklerkiem zoologi w okolicy w poszukiwaniu odpowiednich pasów bezpieczeństwa. Oczywiście całe to wyposażenie zmierzam zamówić przez net, ale chciałam przed zamówieniem przymierzyć je Eklerkowi i wybrać najlepszy rozmiar. Teraz już wiem, że moje 7 miesięczne maleństwo nosi L. Pasy rozmiar L firmy Trixi w zoologach hipermarketowych kosztują 59 zł a w netowych sklepach ok 35! :o Wariactwo. Bardzo mi zależy żeby szczonek nad morze jechał już porządnie zapięty. Tu chodzi nie tylko o jego bezpieczeństwo ale również o nasze. Z jaką siłą walnie mnie z tyłu w głowę i kręgosłup 23 kg erdel przy tfu tfu stłuczce???
Tomek67 Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Ano własnie, Agnieszka - przepisu nie ma. Mam nadzieję wiedzieć to dzisiaj autorytatywnie. No, tak Eklerek, dobre pytanie :hmmmm: . Jak wszyscy święci poradzą sobie z psami? Z rodowodowcami nie ma problemu, bo tu krycie stosuje się w jedynie słusznym celu. Ale te bezpańskie kundelki, robiące "to" bezwstydnie :bad-word: , publicznie :bad-word: , gdzie i z kim popadnie :bad-word: ... No, chyba tylko Bereza. :wink:
Eclairs Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='Tomek67']Ano własnie, Agnieszka - przepisu nie ma. Mam nadzieję wiedzieć to dzisiaj autorytatywnie. Autorytatywnie (trudne słowo :wink: ) Aż tak? Tylko nie zapomnij się podzielić zdobytą wiedzą! Jestem bardzo ciekawa jak to naprawdę wygląda. Tomek, a co słychać z podobizną Carmen na gadżetach?
Agnieszka76 Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 No to kochani- myśli moje zawędrowały w meandry marzeń o długich wakacjach....i stąd ci nauczyciele ... a w zwiazku z wyborami to jakoś nie mam takich skojarzeń..moze dlatego że od dawna robię wszystko wbrew konwencji konkordatowej :wink: Swoją drogą ja też jestem niedoszłoą nauczycielką, czego - no może oprócz tych wakacji - również nie żałuję........
Tomek67 Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='Eclairs'][quote name='Tomek67']Ano własnie, Agnieszka - przepisu nie ma. Mam nadzieję wiedzieć to dzisiaj autorytatywnie. Autorytatywnie (trudne słowo :wink: ) Aż tak? Tylko nie zapomnij się podzielić zdobytą wiedzą! Jestem bardzo ciekawa jak to naprawdę wygląda. Długo myślałem nad tym trudnym słowem. :hmmmm: Myślałem m.in. o - autorytarnie, autonomicznie, legislatywnie, transparentnie itepe itede :lol: Ale w końcu napisałem to sobie na brudno i wybrałem słówko najmądrzejsze. :B-fly: Jak będę wiedział, to Wam powiem, oczywiście (nie ma emotki z figą, proszę więc to sobie wyobrazić :P ). Tantiemy proszę wpłacać na moje konto w Banku Straconych Złudzeń w Berdyczowie. :wink:
Recommended Posts