Alutka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 A jak mają nie cuchnąć, zbierają wszystko cosię da a wyczesać tego nie można. Do kąpieli potrzebny jest podobno specjalny skonstruowany wieszak , pies leży na wiszących pasach, bo ustać nie może ze wzgl. na dodatkowy ciężar jakim jest wchłaniana woda. Ocieka długo ,schnie parę dni. Biedny pies prawda ? :wink: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Gośka napisał(a):Tomek67 napisał(a):Piękny skubaniec, prawda? :iloveyou: Całkiem jak ja :lol: :wink: A ja się zastanawiałam jak Cię poznam na wystawie :lol: :lol: :lol: :wink: Gośka :pissed: - to się nie liczy. To czysta, żywa manipulacja i ubeckie metody :motz: . Niezwłocznie zawiadamiam o powyższym Najwyższego Mułłę Pierdycha i Ligę Moherowych Beretów :ylsuper: . Staniesz przed Komisją Moralności. :peace: Twoja teczka już tam na Ciebie czeka. :evil_lol:
Karka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Tomek67 napisał(a):Częste mycie skraca życie :wink: No to właśnie po raz kolejny je skróciłam dwóm moim pannom :wink: Gosia mnie uprzedziła z fotkami no cóż może innym razem będę mogła pomóc :) Ja już kiedyś chyba przelotem widziałam tego bergamasco u nas ale uznałam iż to nie może być prawda a pozatym nie zdążyłam się przyjrzeć ,pies ten jeszcze wtedy nie miał dorosłej szaty i raczej wyglądał na zaniedbanego zwykłego kudłacza. Dziś mogę powiedzieć ,że to pręgus -szkoda ,że natężenie ruchu ulicznego nie pozwoliło mi na myknięcie w stronę uroczej pary bo bym oczywiście zagadała :wink:
Karka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Gośka napisał(a):Tomek67 napisał(a):Piękny skubaniec, prawda? :iloveyou: Całkiem jak ja :lol: :wink: A ja się zastanawiałam jak Cię poznam na wystawie :lol: :lol: :lol: :wink: Gosia za piernika nie poznasz :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Karka napisał(a):Dziś mogę powiedzieć ,że to pręgus -szkoda ,że natężenie ruchu ulicznego nie pozwoliło mi na myknięcie w stronę uroczej pary bo bym oczywiście zagadała :wink: Ech, te furmanki. No, pędzą jak oszalałe :lol:
Karka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 dokładnie wogóle je nie interesuje ,że człowiek może ma ochotę przejść na drugą stronę :evil:
Gośka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Karka napisał(a):Gośka napisał(a):Tomek67 napisał(a):Piękny skubaniec, prawda? :iloveyou: Całkiem jak ja :lol: :wink: A ja się zastanawiałam jak Cię poznam na wystawie :lol: :lol: :lol: :wink: Gosia za piernika nie poznasz :lol: :lol: :lol: To wyczuje w takim razie :lol: :lol: :lol: Nie, nie oczywiście żartuję, bo zaraz mnie Tomek :flaming: :chainsaw: :2gunfire: :snipersm:
Tomek67 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Gośka napisał(a):Karka napisał(a):Gośka napisał(a):Tomek67 napisał(a):Piękny skubaniec, prawda? :iloveyou: Całkiem jak ja :lol: :wink: A ja się zastanawiałam jak Cię poznam na wystawie :lol: :lol: :lol: :wink: Gosia za piernika nie poznasz :lol: :lol: :lol: To wyczuje w takim razie :lol: :lol: :lol: Nie, nie oczywiście żartuję, bo zaraz mnie Tomek :flaming: :chainsaw: :2gunfire: :snipersm: Gośka - już nie żyjesz!!! :evil: :wink: A Wy się Karka nie śmiejcie, bo zamiast morderstwa będzie ludo(?)bójstwo. :evilbat:
Gośka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Tomek67 napisał(a): Gośka - już nie żyjesz!!! :evil: :wink: :modla: :calus: :Rose: :beerchug:
Karka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 :lol: :lol: :lol: a jak mi się chce to co :question: właśnie dostałam pozdrowienia od mojego Ettorka :) i taka z niego mazlina :wink: ulubione zajęcie -pilnowanie misek :wink:
Tomek67 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Gośka napisał(a):Tomek67 napisał(a): Gośka - już nie żyjesz!!! :evil: :wink: :modla: :calus: :Rose: :beerchug: No dobra. Słodki jestem i gniewać się nie lubię :wink: . Ale przy najbliższej wystawie ma być wszystko - buzia, kwiatek, piwko i hołd pruski :lol:
Tomek67 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Nooo :o , jak Ci się chce Karka, to, eee..., tego, noo..., jakby tu powiedzieć :oops: . Chyba trza chciejstwo zaspokoić :lol: :wink No i żebym się nie zgubił - Ettorek to je ten knedlikowy?
Karka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 No to właśnie się śmieję bo o tym pisałam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ettorek knedlikowy 8)
Tomek67 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Karka napisał(a):No to właśnie się śmieję bo o tym pisałam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ettorek knedlikowy 8) A ja o czem Karinko? :wink: Też o śmiaciu :lol: :lol: :lol: To bardzo miłe zajęcie :P :wink:
Karka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 No spróbują zobaczymy z jakim efektem 8) charakter ma wyśmienity a to najważniejsze ,że nie ma z nim żadnych problemów prócz jednego -nie można oderwać go od miski :evilbat:
Tomek67 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 No, to żeby się Karce chciało :wink: Odświeżę stary kawał; Na hali dwóch młodych juhasów znalazło jeża i sprzeczają się o jego nazwę. - To je iglok - mówi pierwszy. - To je spilok - mówi drugi. Nadchodzi na to stary baca, patrzy i mówi: - To nie je ani iglok, ani spilok. To je kolcok. :P
Alutka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 :question: Co robi bednarz, gdy rozmowa się nie klei ? ?? Zaczyna z innej beczki. :cunao: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 :fadein: Tomek - bolonek a Ty czego nie jedziesz do Krakowa ? ha? :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Pojadę w przyszłym roku. Na razie przecież to szczeniątko i w tej klasie zaliczymy (o ile okoliczności pozwolą) jeszcze tylko Krosno 17 lipca. No i 21 sierpnia w Rzeszowie zaczynamy trzaskać klasę młodzieży. :P Szkotowi zmarła żona. Poszedł do redakcji gazety, aby zamieścić nekrolog. Aby zapłacić jak najmniej poprosił o nekrolog treści - "Zmarła Molly Flanders". Redaktor przyjmujący zgłoszenie powiedział, że w tej samej cenie 1 pensa może zmieścić jeszcze dwa słowa. Szkot chwilę myśli i mówi: - Proszę dodać "sprzedam Opla". :P
Gosia_i_Luka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Dziękuję za kciuki. Dostałam czwóreczkę. A'propos chciejstwa - mi się chce kota! :lol: Cornish albo devon rexa, czyli kota z Kosmosu 0X ! A nawet kolega mojego brata ma taką koteczkę w ciąży - będziem urabiać rodzinę - tzn. mamę już dziś urobiłam (powiedziała, że "nie miałaby nic przeciwko" :lol: ), gorzej z tatą :cry: On nie lubi kotów :cry: . Są bombowe, no i przede wszystkim mają super charaktery - miłe, niekonfliktowe, przywiązane do człowieka, przytulaśne... :lol: Ktoś pisał, że bergamasco jak nasiąknie wodą, to musi być na jakimś stelażu suszony :o :o :o To nieprawda! Fakt, nie powinno się ich często kąpać - to pies wiejski, podwórzowy i po prostu nie ma takiej potrzeby. Faktem również jest, że długo schnie, ale bez przesady - żadne stelaże, czy wieszaki nie są do tego potrzebne :wink:
Alutka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='Gosia&Luka']Dziękuję za kciuki. Dostałam czwóreczkę. Ktoś pisał, że bergamasco jak nasiąknie wodą, to musi być na jakimś stelażu suszony :o :o :o To nieprawda! Fakt, nie powinno się ich często kąpać - to pies wiejski, podwórzowy i po prostu nie ma takiej potrzeby. Faktem również jest, że długo schnie, ale bez przesady - żadne stelaże, czy wieszaki nie są do tego potrzebne :wink: To pisałam ja i wiem, że tak właściciele tej rasy praktykują. Robią to aby ulżyć psu, bo nie udzwignie. taki to ciężar. :cry: :Rose: Gratuluję czwóreczki. :D Dobrego nigdy za wiele
Recommended Posts