Tomek67 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Alutka napisał(a)::sleep2: Tomku nie śpij już ! Gosia mówi, że wczoraj " rajcowałeś do póżna " i dzisiaj odsypiasz !. a on śpi i śpi i nigdy nie ma dość, tak może spać i spać i robić nam na żłość :evil_lol: Kobiety mnie potrzebowały, a ja nic! :wallbash: Sorrki kobiałki - wystrzygłem wczoraj trawnik i tradycyjnie zapiwkowawłem z fumflem :beerchug: . Włączyłem wczoraj kompik gdzieś kole 22.30 i chciałem coś do Was napisać :user: , ale z 10 razy stukałem w klawiaturę, ale za każdym razem na ekranie pojawiał się wyraz... KOPYTKO! :lol: :wink:
Karka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 KOPYTKO :o o rany czy aby tego piffka nie było za wiele :wink:
Tomek67 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Gośka napisał(a):Aaaa, a my z Alutką myslałyśmy że razem z Tomkiem, bo jego też nie widać :lol: Karka - ale im wyobraźnia pracuje i gul skacze :lol: :wink: No, no :P E, ciocie Dulskie! Śpimy oddzielnie :evil: Przynajmniej na razie :lol: :wink:
Tomek67 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Alutka napisał(a)::x Karinko ! czy Ty aby nie masz poważniejszych kłopotów ? Bo humorek u Ciebie jakby nie ten co zawsze. :confused: Usmiechnij się jutro będzie lepiej ! :grins: W sumie to nie moja sprawa, ale duszę w sobie podejrzliwość podobną jak Alutka, niestety :hmmmm: . Coś się nam z Karinką dzieje (działo?) :confused: . Próbowałem ją rozruszać co nieco, ale chyba jestem miś o małym rozumku, bo raczej mi sie nie udało :cry: . Ale widzę symptomy poprawy, niezależne od moich rachitycznych działań. :P Karka - :thumbs: :loveu:
Tomek67 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Karka napisał(a):KOPYTKO :o o rany czy aby tego piffka nie było za wiele :wink: Raczej nie, bo jakby było więcej, to z pewnością miałbym kategorię WIELKIE DIOPTRIE :o :lol: i PLUS YYYYYSIEM! :lol: :wink:
Tomek67 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Dorwaliśmy sie do kosmetyków psich Iv San Bernard. Polecam!!! Drogie, ale skuteczne (Karka - zwłaszcza na likwidację rdzy przy oczkach). Szampon usuwający zażółcenia i przebrązowienia Cristal Clean 250 ml kosztuje 61.50,-zł, a 1000ml - 190,40,-zł. Polecam też mydełko Diamonds 75 gr, co kosztuje 47,40. Mam reklamę wyrobów przed sobą, jak ktoś chciałby się o cos zapytać - niech pyta to odpiszę.
Gosia_i_Luka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Też dostałam taką uloteczkę od Karuska :lol: Fajne kosmetyki, ale na razie funduszów niet... :roll: Idę zaraz na ostatni egzamin (ten angol :evil: ) ale niestety bez Luczki, bo zanosi się na deszcz i z plaży nici. :cry: Tak więc mój amulet zostaje w domu, a ja liczę na szczęście, bo wczoraj calusieńki dzień leżałam w łóżku z migreną :cry: :evil: :cry: i niczego się nie nauczyłam... Ale powolutku, pomalutku zbliżamy się do 100%-owych wakacji! :lol: :lol: :lol: ps. od ósmej stukałam w klawiaturę, ale ciągle mnie jakiś KUBEŁEK na gadu zaczepiał! :o :wink: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Gosi gratulujemy KUBEŁKA! :wink: Ja nie mam ulotki od Karuska jeno profesjonalny periodyk od generalnego przedstawiciela ISB na Polskę.
Tomek67 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Z innej beczki - jak ktoś ma mozliwość, to niech koniecznie o 13.15 oglądnie na "jedynce" 45-minutowy filmik pt. "Ostatnie takie trio". Co ja gadam filmik :wallbash: . To arcydzieło i rewelacja :laola: . Strasznie go lubię i jak się da oglądam wszytkie jego powtórki :robot: . Wulkanicznie gorąco polecam!!! :calus:
Tomek67 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 No i co? Oglądał kto? Spytam, a rczej stwierdzę jak filmowy kuternoga - "Warto było?".
Karka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Nikto nie oglądał bo o tej porze nie było takiej możliwości 8) A ja dzisiaj coś widziałam....i to coś interesującego ... tak sobie zasuwałam ulicą rozmyślając co by pysznego mężulkowi na obiad przygotować i wzrok mi padł na idącą po przeciwnej stronie ruchliwej ulicy dzieczynkę z kudłaczem ...i co widzę :question: dziewuszka prowadzi bergamasco :o stanęłam bo to widok osobliwy i przyglądam się czy aby to nie jakaś fatamorgana .Jednak nie :) mamy u nas bergamasco ! Gosia trzymamy za ten egzamin :thumbs: i... co z tym Kubełkiem :wink: Jeszcze słowko na temat mydełka -moja znajoma od maltanów owego mydelka używała -skutek zerowy :wink:
Alutka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Karka napisał(a):Nikto nie oglądał bo o tej porze nie było takiej możliwości 8) A ja dzisiaj coś widziałam....i to coś interesującego bergamasco : mamy u nas bergamasco ! Gosia trzymamy za ten egzamin :thumbs: i... Jeszcze słowko na temat mydełka -moja znajoma od maltanów owego mydelka używała -skutek zerowy :wink: Ad 1. Niestety też nie oglądałam z tych samych przyczyn co Karka. Ad 2. Mamy bergamasco. Osobiście nie widziałam, ale słyszałam w ZK. Ad3 . Mydełko niestety do niczego . Potwierdzam. :hand: Gosiu ! :thumbs: :kciuki: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Bergamsco w BB? Co za miasto!!! Fiu, fiu! Karka - jak umiesz brykać po obcojęzycznych stronach, to może znajdziesz i podrzucisz mi adresy stronek hodowli bergamaśnych w niedalekich krajach? Co do mydełka - Carmen pomogło, choć pewnie w większym stopniu pomocny okazał się szampon. Mówię poważnie!
Tomek67 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Karka z Alutką - bo żeby mydełko pomogło, to jeszcze trzeba mieć magiczną duszę :P . A my z Carmen właśnie takie :ghost_2: mamy. Jednocześnie oświadczam, że nie mam udziałów w firmie psiej ISB :lol: , ani nikt z mojej familii sycylijskiej :HUT012: też ich nie posiada.
Alfa1 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Karka pokaż zdjęcie tej rasy. Film zaczełam oglądać,ale mąż wymusił wyjazd do sklepu,bo później go nie będzie :evil: .Alutkawidziałaś dziewczynki na toy pudlu :D
Tomek67 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Alfa - strasznie mi przykro z powodu filmu :cry: A najważniejszy w nim był właśnie finał. Szkoda, że nikt nie może podzielić ze mną mojego entuzjazmu :( Karka - dołączam się do prośby - wstaw fotki bergów. Ja ich miałem straszliwą ilość od Rudej Jagody z Mikołajek, co ma dwa bergole, ale dzisiaj rano wyczyściłem wszystko :-?
Alfa1 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Z czyszczeniem tak bywa,a następnego dnia okazuje się,że jest potrzebne :roll:
Alutka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 :P Znamy tą firmę jest fakt dobra. Tomku Twojej bolonce mydełko pomogło nie tylko na magiczną duszę ale na mloda magiczną duszę! Starsze dusze już nie tak łatwo się poddają ( zażółcenia pozostają ). Ot cała tajemnica :lilangel: :D dobrego nigdy za wiele
Gośka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 I jeszcze: http://www.tempeludden.se/images/Arthur%20I.JPG
Alfa1 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 :niewiem: Nie wiem czy ładne ,czy nie,ale wiem,że nie dla mnie :hmmmm:
Tomek67 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Małgośka!!! :loveu: Dziękuję :calus: No i co A - Panie? Piękny skubaniec, prawda? :iloveyou: I do tego jest dobrego charakteru psisko! Całkiem jak ja :lol: :wink:
Alutka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Szczerze mówiąc :WTF: ta pokrywa włosowa mnie przeraża :bad-word: Jest to jednak indywidum - sympatyczne. :lol: :D dobrego nigdy za wiele
Gośka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Tomek67 napisał(a):Piękny skubaniec, prawda? :iloveyou: Całkiem jak ja :lol: :wink: A ja się zastanawiałam jak Cię poznam na wystawie :lol: :lol: :lol: :wink:
anii Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Alutka napisał(a):Szczerze mówiąc :WTF: ta pokrywa włosowa mnie przeraża :bad-word: Jest to jednak indywidum - sympatyczne. :lol: Mam takie samo zdanie :D Bardzo mi sie podobaja bergamasco, ale jak zescie tu zaczeli sie rozpisywac, jak te psy cuchna :scared: :mdrmed: Wole bobtaile, te przynajmniej mozna kapac, a nawet trzeba :lol: :lol:
Recommended Posts