Karka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Alfa1 napisał(a):Karka napisał(a):Alfa czy coś na mnie czeka ? jutro wpadłabym może przed południem :roll: Pewno,wpadaj :D w takim razie byłabym koło 10 może :) Aga widzę ,że cię chwycił bardzo za serducho i będziesz wiercić dziurę małżonkowi w brzuchu :fadein:
Alfa1 Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Karka może być :D Jeżeli pies nie toleruje innych psów i dzieci,to jednak lepiej sie nie decyduj,bo co potem,następny dom,masz psa ,a w przyszłości może dziecko,mamy taką suczkę,która wiecznie się rzuca na inne psy i zawsze mówię ,że powinna mieć dom ,gdzie byłaby tą jedyną. Gosia może u Siebie na stronie dasz ogłoszenie o pudelku.
Gośka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Wiecie co ja nie sądzę żeby ten pies był agresywny w stosunku do innych psów czy dzieci, podobno tylko dali takie warunki adopcji, jeśli chcecie to mogę się dokładnie dowiedzieć. U mnie psy i dzieci żyją w symbiozie i nie zauważyłam żeby jednym lub drugim to przeszkadzało, więc dla mnie to czysta głupota.
Gośka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='Alfa1'] Gosia może u Siebie na stronie dasz ogłoszenie o pudelku. Alfa u mnie wisi od pierwszego dnia, jak tylko się dowiedziałam że jest pudel do adopcji. :wink:
Alfa1 Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Nie,Gosia,prowadzę hodowlę już bardzo długo i to jest nasz drugi taki przypadek,bywają takie psy.
Gośka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Wiem że bywają takie psy, jednak z relacji ludzi wiem że akurat ten pies jest bardzo przyjazny i przytulaśny.
Alfa1 Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Bedzie ktoś dzwonił i pytał o pudelka, powiem o piesku,mnie go też żal.
Gośka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Podpytałam tej osoby która dzwoniła informacyjnie pytać o tego pudelka: a więc śpi w łóżku z właścicielką schroniska (pudel to się umie ustawić wszędzie :wink: ) Nie dają psa jeśli ma się dzieci poniżej wieku szkolnego, inny pies bez problemu, trzeba się wyspowiadać z warunków mieszkaniowych i finansowych, podpisać umowę i zastrzegaja sobie prawo do kontrolowania nowego właściciela i w razie czego odbioru psa. O resztę trzeba dzwonić. Pies jest sympatyczny, miły, spokojny, bardzo wesoły, lubi się przuytulać włazić na kolanka itp. Jednym słowem typowy pudel.
Alutka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 :sleep2: Tomku nie śpij już ! Gosia mówi, że wczoraj " rajcowałeś do póżna " i dzisiaj odsypiasz !. a on śpi i śpi i nigdy nie ma dość, tak może spać i spać i robić nam na żłość :evil_lol: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 :lol: Prawda mówiłaś ! Ciekawe gdzie Karka ? też śpi czy co ? :scared: :D dobrego nigdy za wiele
Karka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 znów o mnie gadają :evil: :wink: nie śpię przeglądam pocztę bo mi się nazbierało i trochę Was podglądam :)
Karka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 no i u siebie jestem jakby ktoś pytał :evilbat: :wink: żeby nie było skojarzeń :roll:
Gośka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Aaaa, a my z Alutką myslałyśmy że razem z Tomkiem, bo jego też nie widać :lol:
Karka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 a to źle myślałyście :evilbat: co się ostatnio dzieje na tej dogomanii :crazyeye: :)
Alutka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Karka napisał(a):znów o mnie gadają :evil: :wink: mi się nazbierało i trochę Was podglądam :) :sleep2: No wiesz Karimko, a ładnie to tak podglądać ? :o a swoją drogą to prawda trochę Ci się nazbierało ........ :HUT012: :D dobrego nigdy za wiele
Gośka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Myslicie że to przez ten upał mózgi nam się gotują :wink: U mnie przed chwila tak walnęło że aż mi internet wywaliło, a deszczu ani widu ani słychu, chyba jutro będę musiała podlewać krzewy bo uschną. Ale znając życie jak tylko podleję lunie deszcz :-? :lol:
Karka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 No przy takiej pogodzie może się zagotować Gosia :wink: jakieś wytłumaczenie musi być :) Oj Alutka nazbierało się i trzeba odpisać :)
Alutka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Karka napisał(a):a to źle myślałyście :evilbat: co się ostatnio dzieje na tej dogomanii :crazyeye: :) :question: a co się ma dziać W całej etyce nie ma środka silniejszego i skuteczniejszego niz śmiech.... Smiechem poprawia się obyczaje. :cunao: :D dobrego nigdy za wiele
Karka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 No jasne tylko nie zawsze ten śmiech działa :wink: ale trzeba mieć humor i pozytywne podejście do życia :lol:
Alutka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 :x Karinko ! czy Ty aby nie masz poważniejszych kłopotów ? Bo humorek u Ciebie jakby nie ten co zawsze. :confused: Usmiechnij się jutro będzie lepiej ! :grins: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Chelołki, Aniołki!!! :hand: Jużem jest :peace: i za chwilę się ustosunkowywał będę do Waszych zaczepek i podejrzeń paskudnych :wink:
Recommended Posts