Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnkaW']O, mysle że my się w końcu spotkamy :lol: i to w sierpniu w Rzeszowie.

A nie mówiłem. Popatrz Karka na ostatnią emotkę :lol:

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E tam od razu widzicie jakieś dziwaczne sytuacje :wink: coś mi sie wydaje ,że jak się w końcu zejdziecie do "kupy" to będziecie dlugo i miło wspominać to spotkanie :wink:

Posted

Gizmo włochatych nie lubi :wink: A ode mnie dostaniesz , no chyba że z żoną albo mamusią przyjedziesz to przemyślę sprawę

Posted

Eklerku nie masz jakiegoś sposobu na męża :wink:
Ania nie ryzykuj z tym całowaniem przy świadkach bo może być afera :roll: :wink:

Posted

No, odetchnąłem. Ufff... Carmen na szczęście nie lubi łysych :lol:
Na dzień dzisiejszy Rzeszów będzie obstawiony moimi babami. Ma ich być komplet (Dorota, Iza i mamusia) plus kudłajka :wink: A dziób być musi obligatoryjnie :lol: Już się nie wyprzesz :wink:

Posted

A to prosze to udokumentować na fotografii to to calowanie czy dziobanie :roll: Ale fajnie zrobicie sobie rodzinny wypad :angel:

Posted

Eclairs napisał(a):
Wszystko napiszę jutro. Teraz małżonek odsysa mnie od kompa :evil:
Muszę iść spać :cry: Paaa

Czyżbym to ja Eklerka odstraszył :cry:
Idę popełnić seppuku :drinking:

Posted

Karka napisał(a):
A to prosze to udokumentować na fotografii to to calowanie czy dziobanie :roll: Ale fajnie zrobicie sobie rodzinny wypad :angel:

Jest tylko jeden szkopuł :-? . Anka może mi się od dzioba nie odessać, bo ja słodki jestem :lol: :wink:

I co Ty karka pleciesz? Jesteś w Rzeszowie obligatoryjnie!!! Zwolnień lekarskich i i innych duperelnych tłumaczeń nie honorujemy :evil:

Posted

Jasne jestem o ile przyjedziesz po mnie i mnie odwieziesz :D
Sądzisz ,że Ania przy żonie może się nie oddesać od dzioba :o Cuś Ci się pomieszało chyba od tych upałów :o

Posted

No, tak - Eklerek odessany, Anka wyłączyła kompa i marzy o spotkaniu ze mną, Karka się gdzieś sama włóczy po lhasach w nocy... :-?
Idę i ja do współspaczki. :wink:
Kolorowych snów wszystkim łysym i kudłatym. :hand:

Posted

A jesteś Karka. A czy Ty myślisz, że moja małżonka będzie na wystawie - najwyżej chwilę, a potem sruu... do Galerii Grafica na zakupy. Jej znowu stamtąd nie wykurzysz :lol:
Ale Iza wszystko wykabluje. Toto jeszcze jest okrutnie prostolinijne :P

Posted

Karka napisał(a):
Eklersiku :buzi: napisz co nowego u białej Monusi ! I jak mały Eklerek -już wyelegantiowany :wink:

Monusia i Eklerek spędzają ostatnio bardzo dużo czasu w ogródku. My wychodzimy do pracy, a do nas przyjeżdża ekipa i mama Tomka w roli "majstra" i budują nam taras. Eklersik po przywitaniach, zachwytach i drapaniach za uszkiem wędruje do ogródka. Dostał od nas taką ogromniastą kość więc mu się nie nudzi. Ciamka ją już chyba dwa tygodnie a ona ciągle w stanie nienaruszonym. :lol:
Po dwunastej wraca ze szkoły córka sąsiadów z koleżanką i wtedy dopiero się zaczyna zabawa. Mona jeździ w wózku i opala się na huśtawce ogrodowej, jest noszona, całowana i tarmoszona, a Eklerek dostaje coraz to nowe serie biczy wodnych z węża. Ta dziewczynka potrafi chodzić za nim przez bitą godzinę i próbować go złapać za ogon. Co Eklers się położy albo siądzie, to ona pomalutku kuca i chce go chwycić za ogonek (bez włochatych myśli, to dziecko) a szczonek wstaje i odchodzi parę kroków i tak w kółko. Dziwne mają upodobania.
A najdziwniejsze, że oba psy są zachwycone!!! :niewiem:
Monusia pomalutku zaczęła zarastać i przypomina już bolonke. Ale z tego co wiem, to swojej pani bardziej podoba się jako biszonek frise. A najważniejsze przecież żeby się pani podobała.
Elkerek natomiast biszonka ani pudelka nie przypomina ale i tak jest baaardzo ozdobny. We wtorek byliśmy z nim w ZK po rodowód. Oglądało go mnóstwo zapaleńców. Musiał się ustawić i przebiec kilka razy. Wymacali go WSZĘDZIE :evilbat: i powiedzieli, że jest ładny. Ale ja to przecież wiem. On jest najładniejszy 8) Po takim dziadku :wink: :lol:

Posted

Eklerkowi gratulujemy... dziadka :evilbat:
A ja wczoraj do późna brykałem z Karką i teraz nos zanurza mi się w klawiaturze. :scream_3: :sleep:

Posted

Paskudnie złośliwy ty, ty, ty Tomaszu! :evil:
Już w "Przygodach Pana Kleksa" śpiewali:
"Nie naśmiewaj się z Eklerska,
nie naśmiewaj się z Eklesrka,
nie naśmiewaj się z Eklerska ..." :nono: :nono: :nono:
A poza tym, to dbaj choć ciutkę o opinię Karki (jeśli o swoja już nie musisz) i dopisz łaskawie,
że brykałaś SIECIOWO. :wink: :wink: :wink:

Posted

Naśmiewam się? :niewiem: Eklerek przecież ja do Ciebie miętę czuję. :loveu: :loveu: :loveu:
Już w "Tytusie, Romku i A'Tomku" Papcio Chmiel pisał -"Serce mi pika jak klapa od śmietnika". :iloveyou: Do Ciebie, Eklerek. :calus:
Moja reputacja jest OK (dziękuję za troskę :evil: ), a Karki jeszcze lepsza i sama się o nią troszczy. Co nie przeszkadza nam brykać :evil_lol: . Prawda, Karka? :wink:
A Eklerek niech sobie myśli, że sieciowo i zazdrości. :evil_lol: :wink:

Posted

[quote name='Tomek67']A Eklerek niech sobie myśli, że sieciowo i zazdrości. :evil_lol: :wink:
Skoro myśli, że sieciowo, to przecież nie zazdrości! :o
A jeśli nie sieciowo to... szczegółów nie chcę znać!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...