Gośka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Tomek67 napisał(a):Gośka napisał(a): jak powszechnie wiadomo w polsce zrobienie ch dużemu pudlowi to kwestia pojechania na 3 wystawy. Gośka! Zapytam się podejrzliwie - co to jest zrobić ch dużemu pudlowi :o Znowu jakieś świnstewka leziemy? :lol: :wink: Oj, oj Tomek a Tobie same bezeceństwa w głowie :lol: To ch to nie to co myslisz :lol: To ch to championat :lol: :lol: :lol: Psiarze mają i tak bardziej łagodny swojski język niż np. przedtsawiciele handlowi w sklepach. Bo np. postawimy Panu laskę oznacza ustawimy w sklepie dziewczynę na promocji :wink:
Alutka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Kochani moi ! bardzo Wam dziekuję za słowa pocieszenia. :) Alutek napewno będzie wystawiał, bo przy yorkach trzeba klęczeć wzgl robić jakieś inne figury a ja nie potrafię ze wzgl. na kręgosłup. :wallbash: Takich zawodowców jak ja w klasie Myszki jest ponad dziesięciu ( może i lepszych i z większym stażem hodowlano - wystawowym). Moja Mysia ma pochodzenie amerykańsko - kanadyjskie z linii ojca. Jest z mojej hodowli. Ma 6 CWC i nie może zrobić dużego. Gdyby sędziował sędzia zagroniczny może byłaby jakaś szansa. :niewiem: :D dobrego nigdy za wiele
Eclairs Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 A kolega jak był na audycie w firmie produkujacej lody i mrożonki usłyszał od jednej pani: Zrobić panom po lodziku???!!!! :lol: :o Więc to ch to pecha!
Tomek67 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Eclairs napisał(a):A kolega jak był na audycie w firmie produkujacej lody i mrożonki usłyszał od jednej pani: Zrobić panom po lodziku???!!!! :lol: :o Więc to ch to pecha! :o :o :o Że też mnie takie przygody omijają :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Gośka napisał(a):Tomek67 napisał(a):Gośka napisał(a): jak powszechnie wiadomo w polsce zrobienie ch dużemu pudlowi to kwestia pojechania na 3 wystawy. Gośka! Zapytam się podejrzliwie - co to jest zrobić ch dużemu pudlowi :o Znowu jakieś świnstewka leziemy? :lol: :wink: Oj, oj Tomek a Tobie same bezeceństwa w głowie :lol: To ch to nie to co myslisz :lol: To ch to championat :lol: :lol: :lol: Psiarze mają i tak bardziej łagodny swojski język niż np. przedtsawiciele handlowi w sklepach. Bo np. postawimy Panu laskę oznacza ustawimy w sklepie dziewczynę na promocji :wink: A skąd Ty, Gośka wiesz co ja sobie w temacie ch myślę. Mnie się wydawało, że to chorągiewka, o! Ale tak czy inaczej jest to dręczenie zwierząt :evil_lol:
Tomek67 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Gośka napisał(a):Bo np. postawimy Panu laskę oznacza ustawimy w sklepie dziewczynę na promocji :wink: A co to dziewczyna robi w ramach promocji, zapytam się ostrożnie? :shake: Czy, aby nie to o czym pisał bezwstydny Eklerek? :lol: :wink:
Alutka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 :bday: Wystarczy wystawiac yorka jak sie jest na ringu od godz do 2 godz ( bo tyle trwa obsędziowanie ok. 30 yorków ) to wszystim laskom sie nawet lodów odniechciewa. :kociak: :D dobrego nigdy za wiele
Gośka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Tomek67 napisał(a):Gośka napisał(a):Bo np. postawimy Panu laskę oznacza ustawimy w sklepie dziewczynę na promocji :wink: A co to dziewczyna robi w ramach promocji, zapytam się ostrożnie? :shake: Czy, aby nie to o czym pisał bezwstydny Eklerek? :lol: :wink: Pewnie robi panom po lodziku :wink: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Alutka napisał(a)::bday: Wystarczy wystawiac yorka jak sie jest na ringu od godz do 2 godz ( bo tyle trwa obsędziowanie ok. 30 yorków ) to wszystim laskom sie nawet lodów odniechciewa. :kociak: Dlatego my, młodzież polska, apelujemy: WIĘCEJ PROMOCJI NA RINGACH oraz WODY LASKOM:lol:
Tomek67 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Gośka napisał(a):Tomek67 napisał(a):Gośka napisał(a):Bo np. postawimy Panu laskę oznacza ustawimy w sklepie dziewczynę na promocji :wink: A co to dziewczyna robi w ramach promocji, zapytam się ostrożnie? :shake: Czy, aby nie to o czym pisał bezwstydny Eklerek? :lol: :wink: Pewnie robi panom po lodziku :wink: :lol: :lol: :lol: Gośka - jak cię ABH (Armia Beretów Moherowych) ześle do obozu pracy na reedukację, to ja Ci będę paczki posyłał :lol:
Alutka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 "Tomek67" napisał(a):[quote name='Alutka']:bday: Dlatego my, młodzież polska, apelujemy: WIĘCEJ PROMOCJI NA RINGACH oraz WODY LASKOM:lol: Ja też niedoedukowana. Do czego ta woda ? do mycia czy picia ? :question: :D dobrego nigdy za wiele
Gośka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 "Alutka" napisał(a):Tomek67 napisał(a):[quote name='Alutka']:bday: Dlatego my, młodzież polska, apelujemy: WIĘCEJ PROMOCJI NA RINGACH oraz WODY LASKOM:lol: Ja też niedoedukowana. Do czego ta woda ? do mycia czy picia ? :question: :D dobrego nigdy za wiele Pewnie przyda sie i do tego i do tego :wink: :lol:
Tomek67 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 A po to, żeby się laskom nie odniechciewało, o! :lol:
Alutka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 :PROXY5: oblałeś mnie kubłem zimnej wody i teraz już wiem :fadein: !!!!!!!! Jedziemy !Niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba. :-? :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Jak widać wola nieba jest niełaskawa, bo burza jest niemiłosierna. Grzmi i wala pioruny i chyba się coś od pioruna zapaliło, bo do tego wyją syreny. Więc się muszę rozłączyć. Do miłego ! :lol: :D dobrego nigdy za wiele
Agnieszka76 Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Bardzo dobrze powiedziane, Alutka! Twoja suńka jest przesłodka, na 100% podbije serca wszystkich. Tomek..czy pisząc o swowich poniedziałkowych nieszczęściach świadomie ustaliłeś taka hierarhię- zaczerwienione oczka Psinka przed wiatrówką Izulni (biedne dziecko, ale dobrze z drugiej strony, ze nie zaczepiła ta choroba o wakacje :wink:)?? :evilbat: Ech...tak podsumowując - upał wzmaga chyba libido naszych forumowiczów.. i Pusiane niestety też.. :-?
Karka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Aga jaki upał :o leje paskudnie przed chwilą burzyło :wink: ... no chyba nie ma takiego co nie lubi lodów :wink: :lol: :lol:
Gosia_i_Luka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Oh maj gosh! Tu libido aż huczy! W końcu sporo tu hodowców, no nie?? Im tylko rozmnażanie w głowie. :lol: :lol: :lol:
Karka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='Gosia&Luka']Oh maj gosh! Tu libido aż huczy! W końcu sporo tu hodowców, no nie?? Im tylko rozmnażanie w głowie. :lol: :lol: :lol: przecież romnażanie to takie miłe zajęcie :wink: :evil_lol: skąd wytrzasnęłaś te króliczki Gosia -są bombowe :D leniwe lenie pozdrawiają :hand:
Gosia_i_Luka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 No jasne, że miłe. Szczególnie dla suczki, która często nie ma nic do gadania. A króliczki to stąd: http://vik.strefa.pl/emoty/
Karka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='Gosia&Luka']No jasne, że miłe. Szczególnie dla suczki, która często nie ma nic do gadania. A króliczki to stąd: http://vik.strefa.pl/emoty/ czasem ma cuś do gadania 8) no już się nie denerwuj i nie bocz :wink:
Tomek67 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Agnieszka76 napisał(a):Tomek..czy pisząc o swowich poniedziałkowych nieszczęściach świadomie ustaliłeś taka hierarhię- zaczerwienione oczka Psinka przed wiatrówką Izulni (biedne dziecko, ale dobrze z drugiej strony, ze nie zaczepiła ta choroba o wakacje :wink:)?? :evilbat: Ech...tak podsumowując - upał wzmaga chyba libido naszych forumowiczów.. i Pusiane niestety też.. :-? I Ty, Brutusie :evilbat: Pewnie, że świadomie! Co będę psa pchał między dziecko a zmywarkę? Mop gotowy :wink: I jak ktoś mi tu ześmie zwątpić i zamieszać - gore, gore.... Na ubitą ziemię!!! :evil: Wybór broni zostawiam dla straceńca!!! :evilbat:
Tomek67 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Alutka napisał(a)::PROXY5: oblałeś mnie kubłem zimnej wody i teraz już wiem :fadein: !!!!!!!! Jedziemy !Niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba Dlaczego zimną? Ja tam w niebie jeszcze nie mieszkam. Ale ktoś tu na forum miał takie fajniutke hasło, cytuję z pamięci - "Chciało by się do nieba, ale w piekle tylu znajomych..." :wink:
Tomek67 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Alutka napisał(a):Jak widać wola nieba jest niełaskawa, bo burza jest niemiłosierna. Grzmi i wala pioruny i chyba się coś od pioruna zapaliło, bo do tego wyją syreny. Więc się muszę rozłączyć. Do miłego ! :lol A więc jednak!!! :evil_lol: Skaranie boskie, Potop i Armageddon :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Tomek67 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Karka napisał(a):Aga jaki upał :o leje paskudnie przed chwilą burzyło :wink: ... no chyba nie ma takiego co nie lubi lodów :wink: :lol: :lol: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :wink:
Recommended Posts