Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karka, uszy więdną od tej tfu...rczości skubaniątek. Wolę więc mniej słyszeć, bo mniejsze, zwiędnięte ucho jest mieć lepiej od zwisającego, oślego kiścia :wink:
Chcę zaznaczyć, że Iza, jak dziewczynka - sama takich tekstów w domu nie zapali, ale niech no reszta stonki się pojawi... :lol:

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy nikt nie walczył dziś na ringach?

Bo my walczyliśmy na wsi. Na dzień dobry suki pokazały cały garnitur zębowy w uśmiechu więc dał im spokój, ale nie odpuścił Pimpkowi i zgwałcił go w locie :evil: . co bardzo mu się nie spodobało i od tej pory musiałam mojego pilnować bo chciały się ciąć.
Jakby tego było mało teciowa kupiła małe kurczaczki, z których Gizmol chciał sobie zrobic pluszaczki. w związku z powyzszym pół dnia miał karę i siedział przywiązany do drzewa 0X Wróciliśmy zmęczeni jak nigdy.

Posted

Hehe :evil: Z domu, to z pewnością nie :evil:
Anka - wyczesałaś już golasa? :P
Masaż zrobiłaś? :P
Śmieci wyniesione? :P
Konfekcja na jutro przygotowana? :P
Okulary wyczyszczone? :P

Posted

AnkaW napisał(a):
ale nie odpuścił Pimpkowi i zgwałcił go w locie :evil: .

A mówią, że psy upodobniają się do właścicieli :evilbat:

Posted

Witojcie!
Właśnie wrócilismy ze skróconego z powodu nieprzerwanej ściany deszczu pobytu w Karkowych okolicach, czyli z Miedzybrodzia Bialskiego...
na szczęście udało nam się "urwać" kilka niedeszczowych dni, podczas których Pusia NA WŁASNYCH NÓŻKACH zdobyła szczyt Magurki- ponad 900 m oraz kilka innych...jechała tez kolejka na górę Żar, miała tez jechać wyciągiem na Skrzyczne, ale aura nas z gór wygnała...Mam psa wyczynowca, który zresztą wzbudzał dziki zachwyt wielu napodkanych na szlakach i w okolocznych miejscowościach osób. Na Śląsku lubią biszonki!
:D
No i jeszcze news...nie wiem, czy dobry, czy zły...Pusia ma cieczkę...

Posted

Witoj, dusycko zatracona! :P Masz wiele do nadrobienia. :-?
Pytanko - to pierwsza cieczka Pusi? Jeśli tak, to ile ma dokładnie teraz miesięcy? (sorki, że nie pamiętam :oops: ).
Karka - Nie ma innej wystawy w tym terminie, bo zakładam, że nad Bałtyk się nie wyprawiacie. Chyba, że gdzieś na południe zagraniczne?
No cóż, mówi sie trudno i kocha się dalej :wink:

Posted

Niepostrzeżenie minęło nam 2500 postów (psotów?)
I nikt nie świętuje, korki nie strzelają, orkiestra nie gra, flesze nie błyskają...
No to ja do lusterka :drinking:
:new-bday: :BIG: :multi: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola:

Posted

Tomku, to świetujemy! :drinking:
Pusia ma teraz dokładnie 9 miesiecy (bez 5 dni...) tak więc wydarzenie jak najbardziej w normie. To jej pierwsza cieczka, ale póki co jest spoko- mało brudzi i nie jest specjalnie upierdliwa... No cóż- to pierwsza cieczka i ostatnia, ale nie bedziemy za nia tęsknić...

Posted

Jakiego mam wielkiego odciska na palcu!!!
To przez trymer. Od 16tej wyrywałam Eklerka. Mam dość i on też. Zrobiliśmy właśnie długi spacerek po lasku, to w nagrodę za grzeczne zachowanie na stole trymerskim.
Oboje tak cierpimy, bo chcemy ładnie wyglądać za trzy tygodnie, jak przyjedziemy do Karki i lajonków w odwiedziny :wink: :lol:

Młody skończył dzisiaj 7 miesięcy! :new-bday:

Posted

Ciągle tylko gadają i gadają, piszą po 10 stron dziennie a jak ja przychodzę i mam chwilkę to ich wywiewa. :scared: :evil:
Obrażam się, pokazuję język i idę spać :bad-word:

Posted

Wszystkiego NAJ dla Eklerka :new-bday: jest tylko miesiąc straszy od moich pędraków 8) one dzisiaj skończyły 6 miesięcy 8)
Bardzo piknie chłopaka wyelegantuj na to spotkanie ...
Agnieszka kilka razy wspominałam ,że urlop to się Wam niespecjalnie udał przez tę paskudną pogodę :( cieszę się ,że jednak macie miłe wrażenia pomimo niesprzyjającej aury :) jasne ,że bichonki Podbeskidzie lubi skoro ich tutaj tyle :wink:

Posted

Wstyd się przyznać, ale ja też byłem. :oops: Przeczytałem Eklerkowego newsa i bryknąłem do wyrka, bo małżonka nawoływali niespokojnie :wink:
Eklerek - trąbki dla Erdelka :new-bday: :BIG: :BIG:
:laola: :laola:

Posted

Tomek jeśli małżonka nawoływali - to jesteś usprawiedliwiony!

Karka: napisałam, że się obrażam i serio poszłam spać. Nie widziałam, że jesteś, bo sobie "żarówe" zamaskowałaś (i Tomek zresztą też :evil: )
Specjalne porane :buzi: dla bolonków, lajonków, yorków i pudelczy! A i nagusków! :hand:

Posted

Przecież już tu kiedyś pisałem, że na trzecie mam James :wink: . James Bond :cool1: :gent: . Muszę się tajnaczyć (a Karka nie musi :P ).
Całusy przyjmujemy z perwersyjną przyjemnością :silly: :diabloti: i z lubością odcałowywujemy :calus:

Posted

[quote name='Alutka']
Ale słodziuszek :angel:
Zawsze śpi w nocnej koszulce?
Alutka, patrząc na to zdjęcie, albo poprzednie (zielony kosmita) zastanawiam się skąd ty masz tyle cierpliwości i samozaparcia żeby psiurom papiloty zakręcać? Ile to zajmuje tygodniowo czasu? W przeliczeniu na jednego niuchacza oczywiście.
Ja w sezonie wystawowym trymuję erdelka średnio 5 godzin na 3 tygodnie i mam święty spokój. Nawet czesać nie trzeba!!! A poza sezonem to wstyd się przyznać. Nic nie robię a pies zarasta ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...