Gosia_i_Luka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Tomek, oplułam ekran herbatą. I co teraz? Kto mi to wytrze? 0X
Tomek67 Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 No, nie wiem :oops: Ja pluję kawą, a z herbatą sobie nie poradzę :( Spytaj grzywek, bo to chińska używka, może coś jeszcze wiedzą (poza ekspertywnością w nudyźmie) :wink:
Karka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Kurna Tomek masz szczęście ,że mieszkamy dość daleko od siebie łobuziaku :wink: Gosia po mojemu to lepsza ta z dłuższymi igłami bo w końcu kuddełki Luczek ma długaśne no nie :) i jeszcze chcę dodać ,że w tych charcich szczeniakach to ta pokraczność Gosia jest właśnie rozbrajająca - te zadługie nogi jak u pajcząka :wink:
Tomek67 Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Ekspert nie zawiódł :wink: A skąd byś, Karka tylu Murzynów wzięła, aby zrealizować swoją pogróżkę :wink: Powiedz mi lepiej, co Ci przypomina portugalski pies wodny :hmmmm: :question: :P :wink:
Karka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Tomek67 napisał(a):Ekspert nie zawiódł :wink: A skąd byś, Karka tylu Murzynów wzięła, aby zrealizować swoją pogróżkę :wink: Powiedz mi lepiej, co Ci przypomina portugalski pies wodny :hmmmm: :question: :P :wink: Siłę to ja mam choć wyglądam bardziej niż niepozornie :wink: A czemu pytasz o portugalczyka :o duży lewek wiadomo :P
AnkaW Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Gosia - mnie tez wydaje się ze ta z dłuższym zębem będzie lepsza. Jak miałam owczarka nizinnego to taka właśnie lepiej rozczesywała, aż od skóry.
AnkaW Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Szczotą -ryżową z jednej strony a z drugiej z zaostrzonymi kolcami :evilbat:
Tomek67 Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 AnkaW napisał(a):Szczotą -ryżową z jednej strony a z drugiej z zaostrzonymi kolcami :evilbat: Morderczyni :evilbat: :lol: :wink:
Tomek67 Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 "Karka" napisał(a):[quote name='Tomek67']Siłę to ja mam choć wyglądam bardziej niż niepozornie :wink: A czemu pytasz o portugalczyka :o duży lewek wiadomo :P W siłe ducha nie wątpię, miałem okazję poznać :wink: Fizyczność też i już się nie chowaj za niepozornością :wink: A portugalczyk - duży lajanek fakt. Właśnie o nim czytałem i doczytałem się, że istnieje uzasadnione przypuszczenie, że jest protoplastą pudli :evil_lol:
Karka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 przynajmniej ma niezły masaż skóry Ania prawda :wink:
AnkaW Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Masażyk robię mu z szorstkiej gąbki i mydełka Johnsons Baby :lol:
Karka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 I jak widzi Ci się portugalczyk :wink: mnie się podoba tylko odmiana wawy czyli z długim falującym włosem strzyżona podobnie jak lewek , portik z wlosem kręconym już mnie tak nie bierze :wink: kolor oczywiście na pierwszym miejscu czekoladowy 8)
AnkaW Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Tomek67 napisał(a):To i ja poproszę :lol: Masażyk czy czesanko :evilbat: ?
Tomek67 Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 AnkaW napisał(a):Tomek67 napisał(a):To i ja poproszę :lol: Masażyk czy czesanko :evilbat: ? Wash and go :lol: A Portugal się mi bardzo podoba, choć mam fotę z włosem skręconym i czarnym. Wygląda rewelejszyn :P Czekolada też może być extra. Jak wynajdziesz fotkę z włosem lajankowym, to wrzuć, wydamy opinię :wink:
Karka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 to te z włosem dlugim , falowanym :wink: kędzierzawego muszę poszukać 8)
AnkaW Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 O rany piękne są, one są wysokie do kolan czy wyzsze? Kolor czekoladowy super.
Recommended Posts