Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, nie wiem :oops: Ja pluję kawą, a z herbatą sobie nie poradzę :(
Spytaj grzywek, bo to chińska używka, może coś jeszcze wiedzą (poza ekspertywnością w nudyźmie) :wink:

Posted

Kurna Tomek masz szczęście ,że mieszkamy dość daleko od siebie łobuziaku :wink:
Gosia po mojemu to lepsza ta z dłuższymi igłami bo w końcu kuddełki Luczek ma długaśne no nie :)
i jeszcze chcę dodać ,że w tych charcich szczeniakach to ta pokraczność Gosia jest właśnie rozbrajająca - te zadługie nogi jak u pajcząka :wink:

Posted

Ekspert nie zawiódł :wink:
A skąd byś, Karka tylu Murzynów wzięła, aby zrealizować swoją pogróżkę :wink:
Powiedz mi lepiej, co Ci przypomina portugalski pies wodny :hmmmm: :question: :P :wink:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Ekspert nie zawiódł :wink:
A skąd byś, Karka tylu Murzynów wzięła, aby zrealizować swoją pogróżkę :wink:
Powiedz mi lepiej, co Ci przypomina portugalski pies wodny :hmmmm: :question: :P :wink:

Siłę to ja mam choć wyglądam bardziej niż niepozornie :wink:
A czemu pytasz o portugalczyka :o duży lewek wiadomo :P

Posted

Gosia - mnie tez wydaje się ze ta z dłuższym zębem będzie lepsza. Jak miałam owczarka nizinnego to taka właśnie lepiej rozczesywała, aż od skóry.

Posted

"Karka" napisał(a):
[quote name='Tomek67']Siłę to ja mam choć wyglądam bardziej niż niepozornie :wink:
A czemu pytasz o portugalczyka :o duży lewek wiadomo :P

W siłe ducha nie wątpię, miałem okazję poznać :wink: Fizyczność też i już się nie chowaj za niepozornością :wink:
A portugalczyk - duży lajanek fakt. Właśnie o nim czytałem i doczytałem się, że istnieje uzasadnione przypuszczenie, że jest protoplastą pudli :evil_lol:

Posted

I jak widzi Ci się portugalczyk :wink: mnie się podoba tylko odmiana wawy czyli z długim falującym włosem strzyżona podobnie jak lewek , portik z wlosem kręconym już mnie tak nie bierze :wink: kolor oczywiście na pierwszym miejscu czekoladowy 8)

Posted

AnkaW napisał(a):
Tomek67 napisał(a):
To i ja poproszę :lol:

Masażyk czy czesanko :evilbat: ?

Wash and go :lol:

A Portugal się mi bardzo podoba, choć mam fotę z włosem skręconym i czarnym. Wygląda rewelejszyn :P Czekolada też może być extra. Jak wynajdziesz fotkę z włosem lajankowym, to wrzuć, wydamy opinię :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...