Tomek67 Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Gosia&Luka napisał(a):Violonczela napisał(a):Gosia&Luka napisał(a):Ach, Tomek, Tomek :evilbat: Nie mów, że wolisz zakupy w Rzeszowie od dobrego piwka wypitego z psiarzami... :o :lol: i do tego karkóweczka z grila może jeszcze z ogóreczkiem no i oczywiście zimne piweczko. Potem spacer po plaży, szum fal, całkowity relaks. I co nie skusisz się na to? I pieski, pieski, duuuużo piesków!!! :lol: :lol: :lol: Z grilla? :o
Gosia_i_Luka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 No jasne, że z grilla! Hot dogi, a co myślałeś?? :o 8)
Violonczela Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Właśnie caaała masa ok. 3000 (mam nadzieję) - kusi co? ________________ Pozdr. Violonczela
Alfa1 Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Ja tam wybieram się nad Bałtyk z Marianna jeszcze nie wiem kiedy i gdzie ,BiBi musi odpuścić wystawy z miesiąc,bo nasze czworonogi muszą mieć opiekę,a na drugie nasze połowy ,można liczyć ,ale dzień,góra dwa :evil: Szukam coś blisko morza tak do 100 m,bo z dźwiganiem mam problem ,w ubiegłym roku było świetnie,warunki super,ale zdeczko daleko. :roll:
Tomek67 Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 [quote name='Gosia&Luka']No jasne, że z grilla! Hot dogi, a co myślałeś?? :o 8) Canisbale :evil: (kanibale :evil: )
Violonczela Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Ja piesków nie jadam bo mam alergie na kłaczki między zębami :lol: ______________ Pozdr.Violonczela
Violonczela Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Alfa1 napisał(a):Ja tam wybieram się nad Bałtyk z Marianna jeszcze nie wiem kiedy i gdzie ,BiBi musi odpuścić wystawy z miesiąc,bo nasze czworonogi muszą mieć opiekę,a na drugie nasze połowy ,można liczyć ,ale dzień,góra dwa :evil: Szukam coś blisko morza tak do 100 m,bo z dźwiganiem mam problem ,w ubiegłym roku było świetnie,warunki super,ale zdeczko daleko. :roll: Niestety jest z tym zawsze problem, tzn. z opieką i miejscem. W tym roku chcę pojechać do Łeby i mam coś zaklepanego ale jeszcze nie wiem jak to wszystko wygląda. Z opowiadań dobrze ale to trzeba sprawdzić na miejscu. _______________ Pozdr. Violonczela
Tomek67 Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Violonczela napisał(a):Ja piesków nie jadam bo mam alergie na kłaczki między zębami :lol: ______________ Pozdr.Violonczela Nasypali piachu :o :o :o :lol: :lol: :lol:
Violonczela Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Alfa dziewczyny już wróciły??? ___________________ Pozdr. Violonczela
Alfa1 Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Zostają na Kalisz i dobrze,bo Anetka jest chora ,nawet niewiele rozmawiałyśmy,a tak wyśpi się i rano będzie trochę lepiej. Jeżeli chodzi o wypoczynek nad morzem zawsze coś można wyszukać,ja w tamtym roku byłam w Darłówku zach.i pełno było wolnych miejsc,ale osoba dorosła z dzieckiem to tylko1,5 miejsca,a oni wsezonie z pokoju 2 osobowego ,robią trzy osobowy,trochę też mam wymagania,ale z kampingowego życia już wyrosłam,gotować też mi się nie chce.
Gosia_i_Luka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Tomek67 napisał(a):Violonczela napisał(a):Ja piesków nie jadam bo mam alergie na kłaczki między zębami :lol: ______________ Pozdr.Violonczela Nasypali piachu :o :o :o :lol: :lol: :lol: Coś Ty, to były wietnamskie hot dogi i zapomnieli jamniki ogolić 0X :lol: :lol: :lol:
Violonczela Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Powiem szczerze, że ja też wyrosłam. Chciałabym trochę wygody i najlepiej żeby nie gotować. Przecież my mamy dożywocie przy garach i jak urlop to urlop także od garów no nie :wink: ___________________ Pozdr. Violonczela
Gosia_i_Luka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Alfa1 - ja dość często jeżdżę do Białogóry - plaża prawie pusta, ale niestety po pierwsze - trzeba z 10 minut do niej iść przez (śliczny! :D ) lasek, a po drugie - byliśmy z namiotami, więc nie wiem, jak tam jest z pensjonatami, no i już teraz trzebaby rezerwować miejsca... Tu są zdjęcia: http://www.lukrowi.pl/galeria/index.php?p=2&id_section=183&id_picture=5939#section A jak luksusy, to sanatorium w Sopocie poelcam :lol: :lol: :lol: Monciak, molo, "Złoty Ul" i te sprawy 8) 8) 8)
Alfa1 Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Zależy co rozumiesz przez luksusy,ja chće przyzwoity pokój z łazienką i telewizorem,jedzenie na miejscu miły personej,ale tak teraz jest w prawie każdym pensjonacie,nawet kwaterach,tyle że w tych ostatnich przeważnie bez posiłków. Gdyby nie odległość od morza,wybrałabym to co w ubiegłym roku. A Sopot owszem na pare dni,a nie na miesiąc,mogłabym u brata,przy polance redłowskiej,ale ja się chce czuć swobodnie,wiecie jak to z dzieckiem,to ruszy ,tamto ruszy.
Karka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Alfa obok na pudlach są pierwsze fotki z Ostrowa a kogóż to BiBi tam na rękach trzyma :o
Gosia_i_Luka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 O proszę - taką parką będę się opiekowała za 2 tygodnie! :D http://www.lukrowi.pl/galeria/_img/5289.jpg
Alfa1 Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Karka napisał(a):Alfa obok na pudlach są pierwsze fotki z Ostrowa a kogóż to BiBi tam na rękach trzyma :o Bercik,tak mi się widzi :o
Gosia_i_Luka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Obejrzałam pudle - bardzo mi się spodobały duże morelki - fantastyczne! :D Ostatnio naszło mnie na rude... :lol: 8) Karka, właśnie znalazłam Luki zdjęcie (ma na nim coś koło 6 miesięcy) - ona miała jednak zawsze czarne poduchy! :lol: Ale takie różowe jak Mumiś - to jest coś! :B-fly:
Karka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Na Bercika za małe :o tak mi się zdaje :roll: a może :roll: idą kuknąć raz jeszcze ... Gosia fajna parka :wink: no to Luczka będzie miała towarzystwo a ty podwójną przyjemność :lol:
Karka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Eee to nie Bercik jest małe i jakby morelowe :roll: na pewno nie srebrne :-?
Karka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Gosia poduchy udokumentowane :lol: :lol: :lol: fajna fotka :wink: lecę na siusiu z psią bandą i karmienie potem :D
Tomek67 Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Gosia - Luce gratulujemy :kciuki: (i zazdrościmy :evil: ) czarnych poduch. Dla nas był słaba i powolna pigmentacja była powodem do zgryzot :cry: . Ale, dzięki Karce :wink: , algom i naturze jest zdecydowanie lepiej. :P No i topik trochę odżył :multi: , choć przypominam sobie :hmmmm: jeszcze pewnych leniwców. :B-fly: :wink:
Gosia_i_Luka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 W Karusku pojawiły się wreszcie szczotki z metalowymi zębami bez zakończeń, w przyzwoitej cenie 19zł. 8) Ale są 2 długości zębów: No i teraz pytanie do expertów - które lepsze? :D
Recommended Posts