Karka Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Sobie Tomek nie urządzaj śmichy hihy z mojego chłopczyka :evilbat: :wink: Jeszcze z niego małolat by sobie o panienkach mógł śnić :wink: dzieciuch z niego jeszcze choć od czasu do czasu urządza sobie próby na siostrze :evilbat: małpiszon mały :evil: No i co Ania z tym twoim zgłoszeniem będzie?
Tomek67 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Karka napisał(a):Sobie Tomek nie urządzaj śmichy hihy z mojego chłopczyka :evilbat: :wink: Jeszcze z niego małolat by sobie o panienkach mógł śnić :wink: dzieciuch z niego jeszcze choć od czasu do czasu urządza sobie próby na siostrze :evilbat: małpiszon mały :evil: No i co Ania z tym twoim zgłoszeniem będzie? Karka - ja się z Muma nie naśmiewam, ja go strasznie żałuję :cry: A zgłoszenie Anki mogło pójść do organizatorów Love Parade. Anka - trza Gizmola ubrać w sexy bokserki, a sama w toplessie i hulaj dusza :roflt: :cunao: :cunao: :cunao:
AnkaW Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 TOMUUUŚŚŚ ale pod jednym warunkiem - ty w stringach z frędzelkami wystąpisz. :evilbat: Dorwałam gościa w Olsztynie. Zgłoszenie przyjęte. Teraz mogę zapłacić.
Eclairs Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 W tym roku nie będzie Love Parade. Brak sponsorów :( Nio, chyba, że Tomek coś wyczaruje :wink:
Tomek67 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Stringi z frędzelkami? Nigdy!!! :evil: Tylko w koronkowych, wydzierganych przez zgrabne paluszki hafciarek z Korbielowa :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Eclairs napisał(a):W tym roku nie będzie Love Parade. Brak sponsorów :( Nio, chyba, że Tomek coś wyczaruje :wink: Nie brak sponsorów, ale brak Kaczorów (zgody) :wink: Niczego nie wyczaruję Eklerek - niech już sobie zakorkują Warszawę :wink: A sponsoruję od lat moje stadło małżeńskie plus alimenta na Carmen :wink:
Eclairs Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Ale ja mówiłam o tej prawdziwej... berlińskiej paradzie, a nie o warszawskiej podróbie 8) Tomek, gdzie wybierasz się z Carmen na następną wystawę?
Tomek67 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Do Krosna 17 lipca. To rzut beretem. Moherowym - jak to na Podkarpaciu :lol: Zapraszamy :P
Eclairs Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Fiu, fiu! Krosno to dla mnie lata świetlne :wink: Z zaproszenia niestety nie skorzystamy. Trzeciego lipca pojedziemy sobie w odwiedziny do Karki. Jeszcze nas nie zaprosiła, ale pewnie zaraz to naprawi :wink:
Tomek67 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 No to dziękuję :evil: A ja naginałem do Bytomia megaparseki!!! A do Krosna mam tylko 130km :P Z eklerkami tak zawsze - niby dobre i słodkie, ale jak ugryziesz, to zęby sie psują, a jak zjesz, to brzuch boli tak, że ledwo zdążysz beret podnieść :evil: :lol:
Karka Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 A czego Ci Tomek tak mojego Mumisia żal :question: A teraz Uwaga Uwaga Achtung Achtung mam przyjemność państwu zaprezentować Gang Alutki składający się z trzech ras :P oto bichonka , która po kilkuletniej przerwie wraca w tym roku na ringi wystawowe :D trzymamy kciuki by niejeden raz zgarnęła jeszcze medal i puchar słodki uśmiechniety , szczęśliwy pysiorek a tutaj reszta gangu :wink: yoreczka kosmitka :wink: słodziachy :angel:
Tomek67 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Piękne, te Alutkowe potworki. Oczywiście bichonka najładniejsza i nawet nie silę się tłumaczyć dlaczego! :angel: Żal mi Muma, bo ma Panią przeoryszę :ghost_2: , co mu uciech zabrania i biedaczysko tak się tym gryzie i martwi, że może zrobić się shar-peiem. :cry: Bo przecież zgryzoty dodają zmarszczek :lol:
Karka Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Co ja czytam :o Eklerek Ty się do mnie w odwiedziny wybierasz :D ale mnie nie ma 3 lipca napewno w domu :wink: :P I żebyście nie zapomnieli jeszcze o moich piesach to jeszcze Ayeczka moja się pokaże 8) Miśka rozrabiara wyrwała Mumisia z melancholi zabierając koffaną myszę 8) i na czesanku no i wreszcie ją dorwali :evilbat: Mumek z Sisiulą no to czekam na ochy i achy :wink:
Tomek67 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Ochy!!! Achy!!! :lol: :lol: :lol: (Niech mi wszystkie Joasie wybaczą te Achy :wink: )
Karka Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Co to za aluzje do pani Mumisia :evil: Pani Mumisiowi dla rozrywki co jakiś czas nawet atrakcyjne wypady organizuje :evilbat:
AnkaW Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Ochy!!! i Achy!!! masz jak w banku. Są naprawdę cudowne. Aż się gęba w uśmiechu sama ustawia. Gang Alutki również wspaniale sie prezentuje. Jak mnie sie marzy takie stadko :oops: :oops:
Tomek67 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Karka napisał(a):Co to za aluzje do pani Mumisia :evil: Pani Mumisiowi dla rozrywki co jakiś czas nawet atrakcyjne wypady organizuje :evilbat: A, to pardon Mumisiową Panią :calus: . Żadnych żaluzji :wink:
Karka Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Przyjmuję 8) Bo mam dobre serce ale za to ....... A może Wy pokażecie nowe foty toże :roll: bedzie miała Aga co oglądać po tych wczasach aż mi jej żal ,że na taka pogode trafiła :(
Tomek67 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Karka napisał(a):Przyjmuję 8) Bo mam dobre serce ale za to ....... :( ... jędrne pośladki :wink: Gratulujemy, Karka :lol: :wink: A zdjęcia za czas jakiś, chociaż bolongnesi Carmenitta była wczoraj obkąpana i szatę ma jak prześcieradło dziewicy... :wink: Może coś jutro pstrykniem. Bo odwykniem :wink:
Tomek67 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Dla Ciebie, Karka - zawsze do usług (już po polsku napiszę :wink:) :iloveyou:
Eclairs Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Yoreczka kosmitka! 100 punktów! Karka super foty. Nie dość, że modele cudne, to jeszcze to wykończenie - rameczki na portrecikach Ayeczki :wink: Ja już tam wiem gdzie cię znajdę 3 lipca! :lol: Nie ukryjesz się 0X
Tomek67 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Z rodowodem, to zrobię tak. Wykonam telefon do rzeszowskiego oddziału i poproszę, aby nie wysyłali rodowodu do mnie, ponieważ przyjadę do Rzeszowa i odbiorę osobiście. Poczekam ze trzy dni. Jeżeli będzie układać się tak jak do tej pory, to rodowód powinienem znaleźć w skrzynce pocztowej :wink:
Recommended Posts