Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sobie Tomek nie urządzaj śmichy hihy z mojego chłopczyka :evilbat: :wink:
Jeszcze z niego małolat by sobie o panienkach mógł śnić :wink: dzieciuch z niego jeszcze choć od czasu do czasu urządza sobie próby na siostrze :evilbat: małpiszon mały :evil:
No i co Ania z tym twoim zgłoszeniem będzie?

Posted

Karka napisał(a):
Sobie Tomek nie urządzaj śmichy hihy z mojego chłopczyka :evilbat: :wink:
Jeszcze z niego małolat by sobie o panienkach mógł śnić :wink: dzieciuch z niego jeszcze choć od czasu do czasu urządza sobie próby na siostrze :evilbat: małpiszon mały :evil:
No i co Ania z tym twoim zgłoszeniem będzie?

Karka - ja się z Muma nie naśmiewam, ja go strasznie żałuję :cry:
A zgłoszenie Anki mogło pójść do organizatorów Love Parade.
Anka - trza Gizmola ubrać w sexy bokserki, a sama w toplessie i hulaj dusza :roflt: :cunao: :cunao: :cunao:

Posted

TOMUUUŚŚŚ ale pod jednym warunkiem - ty w stringach z frędzelkami wystąpisz. :evilbat:
Dorwałam gościa w Olsztynie. Zgłoszenie przyjęte. Teraz mogę zapłacić.

Posted

Eclairs napisał(a):
W tym roku nie będzie Love Parade. Brak sponsorów :(
Nio, chyba, że Tomek coś wyczaruje :wink:

Nie brak sponsorów, ale brak Kaczorów (zgody) :wink:
Niczego nie wyczaruję Eklerek - niech już sobie zakorkują Warszawę :wink: A sponsoruję od lat moje stadło małżeńskie plus alimenta na Carmen :wink:

Posted

Ale ja mówiłam o tej prawdziwej... berlińskiej paradzie, a nie o warszawskiej podróbie 8)
Tomek, gdzie wybierasz się z Carmen na następną wystawę?

Posted

Fiu, fiu! Krosno to dla mnie lata świetlne :wink:
Z zaproszenia niestety nie skorzystamy.
Trzeciego lipca pojedziemy sobie w odwiedziny do Karki.
Jeszcze nas nie zaprosiła, ale pewnie zaraz to naprawi :wink:

Posted

No to dziękuję :evil: A ja naginałem do Bytomia megaparseki!!!
A do Krosna mam tylko 130km :P
Z eklerkami tak zawsze - niby dobre i słodkie, ale jak ugryziesz, to zęby sie psują, a jak zjesz, to brzuch boli tak, że ledwo zdążysz beret podnieść :evil: :lol:

Posted

A czego Ci Tomek tak mojego Mumisia żal :question:
A teraz Uwaga Uwaga Achtung Achtung mam przyjemność państwu zaprezentować Gang Alutki
składający się z trzech ras
:P
oto bichonka , która po kilkuletniej przerwie wraca w tym roku na ringi wystawowe :D

trzymamy kciuki by niejeden raz zgarnęła jeszcze medal i puchar

słodki uśmiechniety , szczęśliwy pysiorek

a tutaj reszta gangu :wink: yoreczka kosmitka :wink:

słodziachy :angel:

Posted

Piękne, te Alutkowe potworki. Oczywiście bichonka najładniejsza i nawet nie silę się tłumaczyć dlaczego! :angel:
Żal mi Muma, bo ma Panią przeoryszę :ghost_2: , co mu uciech zabrania i biedaczysko tak się tym gryzie i martwi, że może zrobić się shar-peiem. :cry: Bo przecież zgryzoty dodają zmarszczek :lol:

Posted

Co ja czytam :o Eklerek Ty się do mnie w odwiedziny wybierasz :D ale mnie nie ma 3 lipca napewno w domu :wink: :P
I żebyście nie zapomnieli jeszcze o moich piesach to jeszcze Ayeczka moja się pokaże 8)

Miśka rozrabiara wyrwała Mumisia z melancholi zabierając koffaną myszę 8)

i na czesanku

no i wreszcie ją dorwali :evilbat: Mumek z Sisiulą

no to czekam na ochy i achy :wink:

Posted

Co to za aluzje do pani Mumisia :evil: Pani Mumisiowi dla rozrywki co jakiś czas nawet atrakcyjne wypady organizuje :evilbat:

Posted

Ochy!!! i Achy!!! masz jak w banku. Są naprawdę cudowne. Aż się gęba w uśmiechu sama ustawia.

Gang Alutki również wspaniale sie prezentuje. Jak mnie sie marzy takie stadko :oops: :oops:

Posted

Karka napisał(a):
Co to za aluzje do pani Mumisia :evil: Pani Mumisiowi dla rozrywki co jakiś czas nawet atrakcyjne wypady organizuje :evilbat:

A, to pardon Mumisiową Panią :calus: . Żadnych żaluzji :wink:

Posted

Przyjmuję 8) Bo mam dobre serce ale za to .......
A może Wy pokażecie nowe foty toże :roll: bedzie miała Aga co oglądać po tych wczasach aż mi jej żal ,że na taka pogode trafiła :(

Posted

Karka napisał(a):
Przyjmuję 8) Bo mam dobre serce ale za to .......
:(

... jędrne pośladki :wink: Gratulujemy, Karka :lol: :wink:
A zdjęcia za czas jakiś, chociaż bolongnesi Carmenitta była wczoraj obkąpana i szatę ma jak prześcieradło dziewicy... :wink: Może coś jutro pstrykniem. Bo odwykniem :wink:

Posted

Yoreczka kosmitka! 100 punktów!
Karka super foty. Nie dość, że modele cudne, to jeszcze to wykończenie -
rameczki na portrecikach Ayeczki :wink:
Ja już tam wiem gdzie cię znajdę 3 lipca! :lol: Nie ukryjesz się 0X

Posted

Z rodowodem, to zrobię tak. Wykonam telefon do rzeszowskiego oddziału i poproszę, aby nie wysyłali rodowodu do mnie, ponieważ przyjadę do Rzeszowa i odbiorę osobiście. Poczekam ze trzy dni. Jeżeli będzie układać się tak jak do tej pory, to rodowód powinienem znaleźć w skrzynce pocztowej :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...