AnkaW Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Komputer częściowo zrobiony, więc wpadłam sprawdzić co słychać, ale nie widzę żadnych wiadomości od Karki. Ale się uśmiałam z tego zdjęcia, wcześniej jak miałam rozmazany obraz to myślałam ze to krokodyl chce pożreć mopsa :lol: :lol: :lol: Rodowód jeszcze nie utknął bo po ponagleniach warszawka wysłała do rzeszowa i doszedl w ciągu 5-6 dni. A teraz mam nadzieję że już idzie do mnie :-?
Alutka Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 :user: Aniu ! jak wieści niosą to Karka dopiero przyjedzie w niedziele więc musimy sobie " wziąść na wstrzymanie " :wallbash: :D dobrego nigdy za wiele
AnkaW Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 ahaaaa no już sobie wzięłam - nie wiedziałam. A nie mogła zabrać ze sobą laptopa i internet w woreczku. coby nam tu relacje na świeżo zdawać. :lol:
Karka Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 No to Karka wróciła szczęśliwa i dumna 8) Dereczek w klasie młodzieży w stawce 4 psów ocena doskonała 2 8) za niemieckim psem a przed austriackim i fińskim :D Moja Sisi w klasie championów w stawce 5 suczek doskonała 3 :P zaraz po dwóch fińskich ślicznych suniach gdzie pierwsza z nich już posiada min. tytuł Zwycięzca Europy z przed dwóch lat a na koniec jeszcze zgarnęła Zwycięstwo Rasy . Oceniała sędzina ze Szwajcarii bardzo miła starsza pani , która jest prezydentem klubu małych ras w tym kraju . Wróciłam zatem bardzo zadowolona . Wielkie dzięki za dobre myśli i trzymanie kciuków bo pomogło .Jesteście Kochani :buzi:
AnkaW Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Karka wielkie gratulacje dla Ciebie i psiaków. :lol: :lol: :lol: Ktoś mnie tu chciał ocyganić że wracasz w niedzielę :evil:
Eclairs Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Wielkie gratulacje dla Sisi i Dereczka! :multi: :BIG: Fajnie mieć takie śliczne psiaki, co nawet z europejskiej wystawy medale przywożą! :lol:
Eclairs Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 [quote name='Gosia&Luka']I coś na rozweselenie :lol: Fotka świetna! A co powiecie na moje ulubione z wystawy w Bytomiu? Wszelkiej maści mopsy i buldożki są niesamowicie wdzięcznymi obiektami do fotografowania!
Gosia_i_Luka Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Karka - wielkie gratulacje!! Dla Ciebie: i dla Dereczka i Sisi !!!! Teraz lecimy na spacerek, póki nie pada (nici z długiego spaceru :cry: ). Przyszły dziś te zabawki z Petstages - aaaale fajne! Luka lata po mieszkaniu to z jedną, to z drugą i cieszy się jak szczeniak! :D :lol: Wariatka :lol: ale ta fotka z mopsem nie jest mojego autorstwa - ściągnęłam ją z netu 8)
Alutka Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 :angel: Karka bardzo się cieszymy razem z Wami Waszymi sukcesami :terazpol: duże brawa :klacz: duża bużka :buzi: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 :nono: A teraz Karinko bura. Czy to ładnie tak zostawiać przyjaciół z dogomanii w takiej straszliwej niewiedzy. ( nic o planowanym powrocie) :mdrmed: mnie okrzyknęli kłamcą lustracyjnym , a ja faktycznie tylko powtórzyłam to co przeczytałam , Przepraszam Cie Aniu . :beerchug: Zgoda ? :D dobrego nigdy za wiele
Alfa1 Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Alutka,ale w jakim doborowym towarzystwie i wszyscy niewinni :wink:
AnkaW Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 http://www.eurodog.at/deutsch/01fcd7966a1484501/01fcd7966a14f940d/index.html Nie wiem czy się otworzy, ale jest co pooglądać. Alutka - zgoda :lol: :lol:
Alutka Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 [quote name='"Alfa1"']Alutka,ale w jakim doborowym towarzystwie i wszyscy niewinni :wink:[/quote : :gent: :gent: :evil_lol: No właśnie !!!!!!!!! :D dobrego nigdy za wiele
Karka Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Jeszcze raz woelkie dzięki za miłe słowa :) Na dogomaniaków zawsze liczyć można 8) czy to w smutku czy w radości 8) Gosia a czy Ty nie zechciałabyś zostać taką dobrą ciocią moich piesów :wink:
Tomek67 Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Karinko - spóźnione, ale szczero-złote gratulacje. :klacz: :klacz: :klacz: Buziak(ł)ujemy :calus:
BiBi Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 My też dziękujemy wszystkim z Dereczkiem za gratulacje :D :D :D Jesteśmy bardzo szczęśliwi, bo choć na drugim miejscu, to przed psem z bardzo znanej fińskiej hodowli CHIC CHOIX :D :D :D
Gosia_i_Luka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Fotka z dedykacją dla Agnieszki! 8) Tytuł: "Co powiedziałyby na to Pusia i Luka?" :lol: :lol: :lol: http://www.pacifier.com/~carold/Web/Girl%20Dog.JPG
AnkaW Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Gosia - foteczka miodzio, ale czy Pusia i Luka byłyby szczęśliwe na miejscu tego psiaka to nie jestem pewna 0X
Karka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 A co tu tak głucho i cicho :question: Moje niuńki chociaż dzieci lubią na takie noszenie i tłamszenie sobie nie pozwalają :nonono2: po prostu znikają od razu :wink: gdy jakieś dziecko próbuje wziąc je na ręce. Chętnie natomiast przychodzą się położyć na kolanka lub obok by sie poprzytulać :wink: Agnieszka pewnie już się wczasuje u nas na Podbeskidziu tylko pogodę ma kiepską co chwilę pada dość mocno deszcz :(
Tomek67 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Gdzie ja to trafiłem? :question: No pięknie, a nawet biutifulnie. Pustelnia eremity jakowegoś, Kalahari czy Sahara (choć nawet najlżejszy powiew samumu nie zmąci ciszy) a może akwarium? :hmmmm: Kilka newsów z Bolonii. :user: Po pierwsze primo - rodowodu jak nie było, tak nie ma :evil: . Nie rozumiem. :niewiem: Po drugie primo - Carmen widzieli Węgrzy i nie poznali się na rasie. :-? Cieniasy Bratankasy. :P Po trzecie primo - gratulacje dla Dereczka. :klacz:
Karka Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 No też patrzę i oczom nie wierzę wszyscy zniknęli , temat opada :cry: Tomek co z tym papierem tożsamości Carmen :o się dzieje :o Dzwoń , dzwoń i jeszcze raz dzwoń do oddziału jak będziesz upierdliwy to w końcu Ci go wyślą by mieć święty spokój :evilbat: A tak po prawdzie to w kulki sobie lecą :evil: tam u Was... Mumek dziś ma jakąś melancholię przykleił się do myszy i tak sobie leży i myśli :roll: tylko o czym :hmmmm:
AnkaW Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Tomek a ja rozumiem, rodowód pewnie leży sobie na kupeczce w oddziale i mu tam dobrze. A ja wam jeszcze lepszy numer opowiem. Dzisiaj zadzwoniłam do oddziału warszawskiego coby sprawdzić czy doszło moje zgłoszenie /wysłane intern. w czwartek/, panie zaczęły szukać sprawdzać pocztę, wypytywać czy z ich strony www wysłałam czy zarządu głównego i po 15 minutach, /licznik telefonu bił/ dostałam tel. komórkowy, żebym sobie zadzwoniła do Olsztyna bo tam katalog robią i może tam poszło zgłoszenie bo u nich nie ma. :o
Tomek67 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 O czym? Panny mu się śnią :angel: . Zapewne niebieskookie blondynki, z podobnie jak on ... zgrabną (beeep) :wink: Czy Ty, Karka pozwalasz mu na jakieś harce od czasu do czasu? :P W końcu jak każdy facet - musi się wyszumieć :wink: A on taki smętny, bo pewnie brom mu ładujesz do karmy :lol:
AnkaW Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Karka on rzeczywiście w jakąś melancholię popadł, smutny jakiś. :cry:
Tomek67 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Ty się Anka ciesz, że nie robią katalogu w Berdyczowie ( tam taniej) , bo byś dzwoniła tryzubem w druty :P :wink:
Recommended Posts