Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Komputer częściowo zrobiony, więc wpadłam sprawdzić co słychać, ale nie widzę żadnych wiadomości od Karki.
Ale się uśmiałam z tego zdjęcia, wcześniej jak miałam rozmazany obraz to myślałam ze to krokodyl chce pożreć mopsa :lol: :lol: :lol:

Rodowód jeszcze nie utknął bo po ponagleniach warszawka wysłała do rzeszowa i doszedl w ciągu 5-6 dni. A teraz mam nadzieję że już idzie do mnie :-?

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:user: Aniu ! jak wieści niosą to Karka dopiero przyjedzie
w niedziele więc musimy sobie " wziąść na wstrzymanie " :wallbash:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

ahaaaa no już sobie wzięłam - nie wiedziałam.
A nie mogła zabrać ze sobą laptopa i internet w woreczku. coby nam tu relacje na świeżo zdawać. :lol:

Posted

No to Karka wróciła szczęśliwa i dumna 8)
Dereczek w klasie młodzieży w stawce 4 psów ocena doskonała 2 8) za niemieckim psem a przed austriackim i fińskim :D Moja Sisi w klasie championów w stawce 5 suczek doskonała 3 :P zaraz po dwóch fińskich ślicznych suniach gdzie pierwsza z nich już posiada min. tytuł Zwycięzca Europy z przed dwóch lat a na koniec jeszcze zgarnęła Zwycięstwo Rasy . Oceniała sędzina ze Szwajcarii bardzo miła starsza pani , która jest prezydentem klubu małych ras w tym kraju . Wróciłam zatem bardzo zadowolona . Wielkie dzięki za dobre myśli i trzymanie kciuków bo pomogło .Jesteście Kochani :buzi:

Posted

Karka wielkie gratulacje dla Ciebie i psiaków. :lol: :lol: :lol:

Ktoś mnie tu chciał ocyganić że wracasz w niedzielę :evil:

Posted

Wielkie gratulacje dla Sisi i Dereczka! :multi: :BIG:
Fajnie mieć takie śliczne psiaki, co nawet z europejskiej wystawy medale przywożą! :lol:

Posted

[quote name='Gosia&Luka']I coś na rozweselenie :lol:

Fotka świetna! A co powiecie na moje ulubione z wystawy w Bytomiu?

Wszelkiej maści mopsy i buldożki są niesamowicie wdzięcznymi obiektami do fotografowania!

Posted

Karka - wielkie gratulacje!! Dla Ciebie: i dla Dereczka i Sisi !!!!

Teraz lecimy na spacerek, póki nie pada (nici z długiego spaceru :cry: ). Przyszły dziś te zabawki z Petstages - aaaale fajne! Luka lata po mieszkaniu to z jedną, to z drugą i cieszy się jak szczeniak! :D :lol: Wariatka :lol:

ale ta fotka z mopsem nie jest mojego autorstwa - ściągnęłam ją z netu 8)

Posted

:angel: Karka bardzo się cieszymy razem z Wami Waszymi sukcesami

:terazpol: duże brawa :klacz: duża bużka :buzi:

Posted

:nono: A teraz Karinko bura. Czy to ładnie tak zostawiać przyjaciół
z dogomanii w takiej straszliwej niewiedzy. ( nic o planowanym powrocie)
:mdrmed: mnie okrzyknęli kłamcą lustracyjnym , a ja faktycznie
tylko powtórzyłam to co przeczytałam , Przepraszam Cie Aniu . :beerchug: Zgoda ?

Posted

[quote name='"Alfa1"']Alutka,ale w jakim doborowym towarzystwie i wszyscy niewinni :wink:[/quote

: :gent: :gent: :evil_lol: No właśnie !!!!!!!!!

Posted

Jeszcze raz woelkie dzięki za miłe słowa :) Na dogomaniaków zawsze liczyć można 8) czy to w smutku czy w radości 8)
Gosia a czy Ty nie zechciałabyś zostać taką dobrą ciocią moich piesów :wink:

Posted

My też dziękujemy wszystkim z Dereczkiem za gratulacje :D :D :D
Jesteśmy bardzo szczęśliwi, bo choć na drugim miejscu, to przed psem z bardzo znanej fińskiej hodowli CHIC CHOIX :D :D :D

Posted

A co tu tak głucho i cicho :question:
Moje niuńki chociaż dzieci lubią na takie noszenie i tłamszenie sobie nie pozwalają :nonono2: po prostu znikają od razu :wink: gdy jakieś dziecko próbuje wziąc je na ręce. Chętnie natomiast przychodzą się położyć na kolanka lub obok by sie poprzytulać :wink:
Agnieszka pewnie już się wczasuje u nas na Podbeskidziu tylko pogodę ma kiepską co chwilę pada dość mocno deszcz :(

Posted

Gdzie ja to trafiłem? :question: No pięknie, a nawet biutifulnie. Pustelnia eremity jakowegoś, Kalahari czy Sahara (choć nawet najlżejszy powiew samumu nie zmąci ciszy) a może akwarium? :hmmmm:
Kilka newsów z Bolonii. :user:
Po pierwsze primo - rodowodu jak nie było, tak nie ma :evil: . Nie rozumiem. :niewiem:
Po drugie primo - Carmen widzieli Węgrzy i nie poznali się na rasie. :-? Cieniasy Bratankasy. :P
Po trzecie primo - gratulacje dla Dereczka. :klacz:

Posted

No też patrzę i oczom nie wierzę wszyscy zniknęli , temat opada :cry:
Tomek co z tym papierem tożsamości Carmen :o się dzieje :o Dzwoń , dzwoń i jeszcze raz dzwoń do oddziału jak będziesz upierdliwy to w końcu Ci go wyślą by mieć święty spokój :evilbat: A tak po prawdzie to w kulki sobie lecą :evil: tam u Was...
Mumek dziś ma jakąś melancholię przykleił się do myszy i tak sobie leży i myśli :roll: tylko o czym :hmmmm:

Posted

Tomek a ja rozumiem, rodowód pewnie leży sobie na kupeczce w oddziale i mu tam dobrze.
A ja wam jeszcze lepszy numer opowiem. Dzisiaj zadzwoniłam do oddziału warszawskiego coby sprawdzić czy doszło moje zgłoszenie /wysłane intern. w czwartek/, panie zaczęły szukać sprawdzać pocztę, wypytywać czy z ich strony www wysłałam czy zarządu głównego i po 15 minutach, /licznik telefonu bił/ dostałam tel. komórkowy, żebym sobie zadzwoniła do Olsztyna bo tam katalog robią i może tam poszło zgłoszenie bo u nich nie ma. :o

Posted

O czym? Panny mu się śnią :angel: . Zapewne niebieskookie blondynki, z podobnie jak on ... zgrabną (beeep) :wink: Czy Ty, Karka pozwalasz mu na jakieś harce od czasu do czasu? :P W końcu jak każdy facet - musi się wyszumieć :wink: A on taki smętny, bo pewnie brom mu ładujesz do karmy :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...