Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To na dzień dobry - kubełek! :wink:
Nareszcie trochę chłodniej. Tylko czy musi tak paskudnie lać?
W niedzielę kupiliśmy Eklersikowi taaaaką wielgachną kość z giczy, ma z 60 cm i waży też odpowiednio. Maluch dostaje ją zwykle w ogródku kiedy chcemy mieć troszkę spokoju. Pies po prostu znika :lol: :o
Mam też nadzieję, że ogryzając ją czyści sobie ząbki.
Po zabawie zamykamy kość w garażu, bo szczerze mówiąc w domu nie mam miejsca żeby schować ją gdzieś poza zasięgiem psiura :wink:
Eklersik szybko skojarzył co jest grane i wczorajsze spacerki zaczynał
już od siadania pod bramą garażu :lol:

Posted

Na przywitanie - dzień dobry (trudne słowo) i witam (jeszcze trudniejsze słowo). :lol:

A u nas dziś suchutko, choć chmur trochę jest, ale padać chyba nie będze. Muszę zwlec białą z łóżka i iść na spacer :wink:

Zobaczcie, jakie fajne zabawki znalazłam:
www.petstges.pl
Zaraz zamówię Lukasowi "dwustronną sprężynkę" i "zabawny pierścień" 0X :lol: :lol: :lol:

ps. Właśnie się dowiedziałam, że dostałam dwie 4 z pisemnego egzaminu z angielskiego, co oznacza, że nie jestem zwolniona z części ustnej - buuuuuu!!!! :cry: :cry: :cry:

Posted

A propos rodowodu - właśnie dowiedziałem się, że od 28 kwietnia rodowód Carmen jest w oddziale rzeszowskim. A ja, jak Książę Pan, czekałem, że Rzeszów mię o tym powiadomi, alibo pocztą prześle :oops:
Sromota.
W takim stanie rzeczy - jadę papiurek odebrać w tym tygodniu. :BIG:
Gośka - dzień dobry, witam. Nawet lekko poszło :wink:

Posted

:oops: Ja też nawet nie wpadłam na to , żeby do związku
zadzwonić :oops:
Byłam pewna, że mi go przyślą!
Ale się rozbestwiłam :wink:
Pewnie się okaże, że Eklerek też już ma rodowód a ja do zgłoszenia
na wystawę w Ustroniu z rozpędu wpisałam "w przygotowaniu".

Gosiu ciągle trzymam kciuki za twoją sesję a tu dwie czwórki? 0X

Posted

Przeczytałem dzisiaj na 4 Łapach info o sprzedaży szczeniaczków HUSKY MALAMUT :hmmmm: No właśnie - zawsze wydawało mi się, że ja mam lewka bolońskiego (lwicę bolońską). :wink:

Posted

Tomek a ja znalazłam bolonko-maltańczyki :wink: Aż coś mi się dzieje gdy widzę czytam takie kwiatki :x szkoda słów :flop:

Posted

Gosia wielkie :klacz: za te czwórki będzie dobrze nie bój się :wink: :D Luczka to ma przy Tobie jak w raju ...
I jeszcze zapomniałam się pośmiać z Eklersika i Tomka :lol: :lol: za te rodowody :wink: :lol:
Eklersik jestem ciekawa kiedy bierzesz się ten pierwszy raz za Monusię :question: Chcę zobaczycz efekt twoich poczynań 8)

Posted

Tomek67 napisał(a):
A propos rodowodu - właśnie dowiedziałem się, że od 28 kwietnia rodowód Carmen jest w oddziale rzeszowskim. A ja, jak Książę Pan, czekałem, że Rzeszów mię o tym powiadomi

A ja myślałam, że to normalne, ze związek powiadamia Cię o nadejściu rodowodu :o Przynajmniej tak jest w bielskim oddziale. Dostajesz zawiadomienie kiedy i w jakich godzinach możesz go odebrać :D

Posted

A propos rodowodu - już wiem nieco więcej (?) :hmmmm: . Telefonując do Warszawy otrzymałem odpowiedź, że najpierw powinienem spytać w oddziale rzeszowskim, ale Pani była na tyle uprzejma, że sprawdziła, po czym poinformowała mnie, że rodowód został wysłany do Rzeszowa w dniu 28 kwietnia. Dzisiaj akuratnie w godzinach 17 - 19 był dyżur w Rzeszowie. Dzwonię. A i owszem, Pani Rzeszowska rzecze, że rodowód Carmen otrzymali 10 maja (przypominam - wysłany[?] 28 kwietnia) i Pani Sekretarka z pewnością już go do mnie wysłała listem poleconym. Slawa Bohu - mamy 31 maja, trzy tygodnie równo jak w pysk strzelił, a rodowodu nima. Doopa blada. :lmaa:
Już się nadymam. :pissed:

Posted

Tomek67 napisał(a):
i Pani Sekretarka z pewnością już go do mnie wysłała listem poleconym

Z pewnością, to go wyślą, ale.......... jutro :wink: :D

Posted

Ja bym nie powiedziała, zresztą będzie można to sprawdzić.
Osobiście mam złe doświadczenia jeśli chodzi o Pocztę Polską.
Nie tak dawno szukałam potwierdzenia z Bytomia i znalazłam
w ostatniej chwili. które przeleżało sobie spokojnie ok tygodnia
właśnie nie gdzie indziej jak na Poczcie, :santagri:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Tomek molestowałam Zarząd Główny o przyśpieszenie, i już dziś pani mi powiedziała że wysłano 25 maja. W Rzeszowie jeszcze nie ma. Będę dzwonić w czwartek bo dzis pani sekretarki nie było. Nie wiedziałam że powinnam po niego jechać, gdyż przy rejestracji mówiono że wszystko przyjdzie pocztą. Będę dzwonić co drugi dzień zeby mi chociaz faksem przysłali, to do zgłoszenia wystarczy, juz mi tylko tydzień i ciut ciut zostało. Ale jak będzie szedł miesiąc to nie wiem co zrobię. :evil:

Posted

:wink: W tym przypadku faktycznie o nasz Związek nie chodzi,
czytałam i wiedziałam. Ja dalej będę atakowała Pocztę, bo takich
przykładów jak podałam wyżej miałam już dosyć dużo i to właśnie
na przestrzeni ostatniego roku. Nawet priorytety dochodzą po
kilku dniach ! :2gunfire:

Posted

:x Aniu ! jeśli masz zamiar wystawiać w klasie młodzieży to
wystarczy w rubryce P K R napisać w załatwianiu. W klasach wyższych
wymagane są już pełne dane. :cooldevi:
Wiem jakie to denerwujące jak termin goni. a człowiek jest bezsilny.
Badz dobrej myśli. :wink:

Posted

To dzwoń Ania i molestuj oddział by Ci chociaż telefonicznie numer PKR podali bo rejestracyjny przecież już masz.
Ale Tomek heca z tym twoim rodowodem upss Carmen rodowodem znaczy się :roll: może przez Bielsko idzie czy jak :wink: Zapewne jest tak jak pisała BiBi szybciutko wyślą priorytetem jutro :-?

Posted

E no to zadzoń do W-y i zapytaj czy możesz posłać samo zgloszenie a potem im doślesz ten nieszczęsny rodowód ,że Ci zależy i wogole poproś ładnie a swój oddział gnęb :wink:

Posted

Karka napisał(a):
I jeszcze zapomniałam się pośmiać z Eklersika i Tomka :lol: :lol: za te rodowody :wink: :lol:

W świetle moich śledczych ustaleń - odwołujesz ten śmiech? :evil:
(Z Eklerka możesz ryć dalej :lol: :cunao: )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...