Karka Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Kurka Ania litr w taki upał :o toż to do domeczku nie trafisz z powrotem :wink: dobrze ,że Gizmol będzie z Tobą to doprowadzi :wink: :lol: :lol: A o Krakowa jedziesz z piesiem na wystawę ?
Tomek67 Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Może być :-? Mnie tam w sumie wsio rawno :D Tylko wiesz, Karka - Anka jest ze Stalowej Woli, a mnie to miasto wrzody otwiera :evil: . Takie, ładne, takie mądre, takie praworządne :lol: . Nisko wyhodowało Stalową na własnej krwi i piersi, a to jak się od cyca oderwało, to chciało Matkę zeżreć :bad-word: . A teraz zdycha :cooldevi: . Sromota. Sodomia i Gomoria. :evilbat: :wink:
AnkaW Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Pies mnie przyprowadzi. Tomeczku to tak z przyzwyczajenia. Siostra ma syna Tomusia /17 lat/ i jeszcze czasami wołam Tomaszek bo mi się "Noce i dni" przypominają. Ale jak nie chcesz to będę mówić TOMEK. Do Krakowa nie jadę, planuję Warszawę, ale jeszcze nie dostałam rodowodu i klapa. Już dzowniłam do ZG, i mówili że przyśpieszą.
Karka Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Szkoda ,że w Krakowie nie zawitasz :( Tomek nie bądź taki pamiętliwy 8) może jest i ze Stalowej Woli ale za to jaka równa babeczka :D i przestań już jej to wypominać :wink:
Tomek67 Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Zrobione :P . No i ja Anki lubię :buzi: . Nawet jak są ze Stalowej Woli :wink:
Agnieszka76 Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Karka, śliczny nowy podpis! Wszyscy- byłam na 3 h w kinie, a tu tyle napisane... :D Pracowici jesteście, nie ma co! A oto Pusia w nowej fryzurze w szelkach i przypiętym pasie samochodowym. Nie chciała sie odwrócic do zdjecia, a nam bateria siadała, nie moglismy czekac... :(
AnkaW Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Tomaszek ty mi tu na Stalową nie najeżdżaj tylko spójrz na tą marną mieścinę NISKO 0X. Może się i wywodzi od was ale jak teraz wygląga. I jeszcze żyjemy.
Karka Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 No widzisz Aga dałaś radę :klacz: :klacz: Nic nie trzeba wiecej robić wystraczy na krótko przyciąć i jest wygodnie :D co do pasów się nie wypowiadam bo nie mam doświadczenia i raczej moje psiunie nigdy w takowych jeździć nie będą :wink:
Tomek67 Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 AnkaW napisał(a):Tomaszek ty mi tu na Stalową nie najeżdżaj tylko spójrz na tą marną mieścinę NISKO 0X. Może się i wywodzi od was ale jak teraz wygląga. I jeszcze żyjemy. Anka - nie wchodź mi na odcisk, bo sobie jęzor rozpuszczę :evil: . Dolary przeciwko guzikom, że zniszczę każdego w dyskusji o wyższości Niska nad miastem rowerów. :evil: Ale nie tutaj, bo to zbyt fajne miejsce :P No i do Ciebie - nie mam nic. :wink:
Alfa1 Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Patriotyzm lokalny w każdym z nas siedzi,więc nie ma się o co spierać. :popcorn:
Agnieszka76 Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Dzięki Karka- idealnie moze nie jest, ale baaaardzo wygodnie- Pusi jest chłodniej teraz! A pasy..po ostatnim wypadku stały się koniecznoscią..a moja mama opowiedziałą mi wczoraj, ze ktoś z naszej dalekiej rodzny miał wypadek- sytuacja była dramatyczna, jechał w samochodzie nieprzypięty jaminik- i latał po całym aucie, pani próbowała go ratowac, martwiła sie bardziej o niego, niż o siebie- skończyło się tak, ze pies wyszedł bez szwanku, a pani odbiła sobie wszystkie narządy wewnętrzne i zmarła... :( Straszne..nie chcę prowokować takich sytuacji i odtąd pies jedzie w pasach. My sporo z nią jeździmy a jej bezpieczeństwo to dla mnie priorytet... Bo też bym chyba własnie ją łalapła, jakby sie odpukać coś stało. Ale się nie stanie, bo będziemy jechać na urlop baaardzo ostrożnie! Ech,...nasmęciłam okrutnie Spokojnej nocki :)
Karka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 No jasne Aga bezpieczeństwo naszych milusińskich to priorytet czasem warto na zimne dmuchać :roll: Mam nadzieję ,że nigdy nie znajdziecie się w takiej strasznej sytuacji czego życzę wszystkim zmotoryzowanym :)
Gosia_i_Luka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Witam :) Przyszły dziś zabawki - piłki miętowe są okropne! :wink: Mają tak niesamowity smród, że wywędrowały na balkon :lol: Na szczęście Luce ten zapaszek nie przeszkadza, ale i tak muszą przejść "kwarantannę",bo ja tego nie wytrzymam :evilbat: Pozostałe piłeczki są OK, Luce najbardziej przypadła do gustu gumowa "baseballówka", która wyyyyysoko się odbija i jest miękka, więc można ćwiczyć na niej szczęki :lol: Gorąco jest przeraźliwie :evil: , chodzimy tylko na siusiu i szybko do domu. Aga - 100% poparcia; nie warto ryzykować zdrowia i życia naszych psiaków. A pasy z szelkami są chyba nawet lepsze od klatki, bo pies zamknięty w klatce podczas (TFU TFU) wypadku też może się nieźle poobijać... :roll:
Alutka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 :Dog_run: Jeśli jedziemy z psami to głównie na wystawy. I teraz proszę sobie wyobrazić pudla z pięknie wypielęgnowanym " lwem " czyli ogromniasta grzywą i na to zapięte szelki !!! toż to koszmar ! po fryzurze. To tak jakby kobieta siedziała pół dnia u feyzjera i robiła się na bóstwo, a potem ubrała kask i jechała na motorze. Przecież takie szelki wyrywają włos, niszczą go. :flop: Ja wolę wozić psy w klatce, a klatkę umocować do pasa samochodowego. :tard: :D dobrego nigdy za wiele
Agnieszka76 Posted May 28, 2005 Author Posted May 28, 2005 No tak, szelki na pewno potrafią zniszczyć fryzurke- Pusia jest "niewystawowa", wiec możemy pozwolić sobie na komfort wożenia jej w pasach- zwłaszcza, ze zrobiona została teraz na terierka- ma króciutką siersć! No a najważniejsze, ze jej te szelki pasują bardziej niz obróżka- pani z hodowli też nam mówiła o tym,ze szelki wycierają sierść, ale wolę szelki niz obróżkę, która przydusza psa... Alutka- a Twoje Pudliczki dobrze znoszą klatkę?
Karka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Właśnie wróciliśmy z podwójnego wyczerpującego spaceru :roll: mam dość u nas tak duszno ,że nawet teraz wieczorkiem niezmorodowane maluchy szalały zdecydowanie mmniej. :fadein: do domu wróciły z ozorami po ziemię i prosto wpadły do michy z wodą 8) Ciepełko jest fajniutkie ale wykańcza :tard:
AnkaW Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Oj jojoj moje plecki, a opalałam brzuszek, nie wiem jak to się stało. Psy mimo gorąca wyszalały sie za wszystkie czasy, co chwile były doprowadzane do bajora gdzie mogły sie schłodzić. Było super, ale jestem wykończona. i zaraz idę spać. Agnieszka Pusia w szelkach wygląda wspaniale, i niech jej dobrze służą.
Karka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Oj Ania w nocy będzie ciężko :wink: z tymi pleckami :lol: chciałaś Gizmola dogonić z tą opalenizną :o kwaśne mleczko polecam nakładać tylko skąd go wziąć :hmmmm:
AnkaW Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Karka Gizmola w życiu nie dogonie bo on już jak gorzka czekolada, a kwaśne mleko było :lol: ale już wypite :cry:
Karka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 E jeszcze tydzień upałów i bedziesz także jak czekoladka może nie gorzka ale czekoladka :wink: :D no i czym się będziesz leczyć :(
Alutka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Agnieszka76 napisał(a):. Alutka- a Twoje Pudlicz ki dobrze znoszą klatkę? Ja się ich nie pytam czy im się podoba czy nie. Siedzą bo muszą. Z jednej strony jest to wygodne, bo np. na wystawach gdy pada deszcz czy słonko mo9cno grzeje i nie ma się gdzie schować to one mają luksusy w klatce. Wyspane, wypoczęte. A nam też jest lżej, bo jakieś bagaże możemy dać do klatki albo na klatkę. Jest też wygoda z przygotowaniem psa - na klatce wygodniej. W sumie klatka to dobry pomysł. :ghost_2: :D dobrego nigdy za wiele
AnkaW Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Jejku komputer mi nawala. :cry: Najpierw się nie chciał właczyć, teraz pokazuje 31.12.2001 r. godz.23.20, chyba muszę się na sylwestra szykować :lol: I na dodatek strony z dgm mi uciekają, raz są raz ich nie ma :evilbat:
Karka Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 No to nie masz co narzekać tylko rób przygotowania do Sylwestra :wink: W końcu co pół roku Sylwester to chyba nie najgorszy pomysł :wink: :lol: :lol:
AnkaW Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Niestety Sylwester przepadł, :x data sama się ustawiła i juz jest ok. Zaraz jedziemy na wieś a tam stado psów, mam nadzieje że nie będzie spięć.
Recommended Posts