Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnkaW napisał(a):
Tomś napstrykałeś piekne zdjęcia i wielkie dzieki za małego łysolka.
A dostałes może już rodowód?

Anka - zdjęcia nie oddają niestety nawet połowy uroku małego netoperka.
Rodowód swój mam, a Carmen jeszcze nie :wink:

Posted

Ania-k napisał(a):
a jeśli o chartach mowa to ja wymiękam przy afganie....ale przecież to o bolończykach topic :oops: :wink:

Oczywiście, a jako, że bolończyki znane są ze swojej wesołkowatości i eklektycznych zainteresowań, przeto topik boloński jest dla wszystkich wesołków szerokopasmowych :wink:

Posted

W tym tygodniu Pusinek musi wylądować u fryzjera...w sobotę, tj 4 czerwca wyjeżdżamy...gdzie jest Patrycja, miała wstawić zdjątka Benka krótkowłosego... :bigcry:
A może Pusię na Grzywacza obciąć....to się ludziska bedą dziwować :evil_lol:

Posted

Karka napisał(a):

Izabelka :lilangel: a powiedz jeszcze Tomek czy mama już szykuje się na kolejną wystawę bo widziałam tak mi się przynajmniej zdawało jej duże zaangażowanie i chyba się spodobało :fadein: Pozdrowienia dla Twojej bardzo sympatycznej mamy :D Miło było poznać .

Dziękujemy, Karinko. :calus: Izabelka jest bolońska. :iloveyou:
A z mamą zgroza :cool1: . Wołami jej nie odedrze od wystaw. Jeździła by co tydzień. Będzie kłopotu. :onfire:
Nie rozmawiałem dzisiaj z rodzicielką, ale zaocznie przekazuję Ci pozdrowienia od nie :buzi: j. Psiara z psiarą wyczują się jak radar moją Toykę. :scared:
Nam równiez miło było poznać. :P

Posted

No Aga nie przejmuj się fryzjer jakąś fryzurkę dla Pusi wybierze 8) koniecznie musisz nam pokazać maleńką w nowej fryzurze :D
Tomek to ja się bardzo cieszę ,że mamę dopadła :wink: ta choroba .Przynajmniej jedna bolonka więcej na naszych ringach :) Jak się trochę postaracie to się championa dorobicie :wink: będziemy Ciebie i mamę wspierać tu oczywiście , kibicować , zachęcać i wogóle 8)

Posted

Lubię wystawowe fotoreportaże i czym więcej zdjęć to lepiej,ma się namiastkę pobytu na wystawie i tak sobie myślę że jednak w Bielsku
wystawię z dwie malizny,zaczynam już urabiać męża -żeby mnie dostarczył na wystawę i odebrał. :roll:

Posted

No,moje dwie,a Ty coś będziesz wystawiać>?
Jeszcze bym chciała Mariannę zostawić tatuśkowi i dziadziusiowi,może mi się uda. :roll:

Posted

Spokojna głowa :wink: Plan opracowany i chyba nie jest taki zły :D Przecież pracowałyśmy nad nim pół dnia :wink: :D

Posted

Karka napisał(a):
telepatycznie wyniuchałaś ,że o Tobie mowa :wink: czy co :o

A prawie mi się tak wdepło :wink: :D

Posted

Alfa1 napisał(a):
Alutka One nie knują na Ustroń,One knują na mnie :roll:
:HUT012:

:HUT012: Babcia t r z y m a j się !!!!
To może i my założymy koalicję ? Ciekawe co ? :stupid:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Jak widzę wszyscy poszli się procesować 8) :wink: . Tylko Tomki (niewierne jak uczy Pismo Św. :wink: ) lookają na topik :( .
Podobnie jak Dżastin JK z poodelsów zaglądnąłem do pracy. Ale nie dlatego, że muszę tylko dlatego, że lubię :P . A jak się skończą pochody majowe, to brykamy na tenisa. A potem na goloneczkę z piwem :beerchug: . A wieczorkiem tarasik i węgrzynka rozgadamy :wink:
:drinking:

Posted

No tak. Magda mnie zawstydziła. Najlepsze życzonka dla Mamy Tomka, Mamy Izabelki, Mamy Dorotki i wszystkich Mam Waszych i psich. :buzi: :BIG:
PS. No i oczywiście dla Dobrej Duszy z Walizki - Carmenowej Mamy.

Posted

Tomek- będziesz miał wyczerpujący dzień :roll:
Alfik uciekł cichaczem na rybki,synuś do Zakopanego,a mnie sierotę zostawili z psiurami i pozostają mi jedynie spacerki po zacienionych
uliczkach Bielska.
Alutka ....coś trzeba wymyślić -bo my siostry nie prowadzące automobili, jesteśmy poszkodowane. :roll: :2gunfire:

Posted

:agrue: Pozostało nam wirtualne Gadu - Gadu .
Ja się nie czuję poszkodowana, mój " Kierowca " jest prawie
na każde zawołanie. No wiesz to do Ciebie nie podobne
żeby aż taka luka w wychowaniu Pana Alfika ? :errrr:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

AlutkaWy z Alutkiem macie wspólne zainteresowania,a nasze jakoś się nie pokrywają,Alfik jak to ryba ciągnie nad wodę,a jak nie łowi ryb to siedzi u BiBi nad stawem,nigdy nie ma go w domu ,chyba że głodny lub jedzie do klubu i musi się przbrać. :scared:
Tak każdy ma coś swojego,więc nie mogę mieć pretensji,Alfik też nie ma. :niewiem:

Posted

:thinkerg: T o zmien ia postać rzeczy. Za to masz r y b k i !! ????
Pewnego razu przechodziłam z psami koło stawu, a tam wędkarz usiłuje
coś złowic . Idę za dwie godziny i pytam wędkarza złowił pan coś - nic.
W tem przychodzi dwunastolatek, zarzuca wędkę i wyciąga rybę za rybą.
Wsćiekły coraz bardziej wędkarz nie wytrzymuje i woła :
A lekcje smarkaczu odrobiłeś ?!

:D dobrego nigdy za wiele :saint1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...