Eclairs Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='Karka'] pan Alutek prezentuje ze świetnym efektem sunię 8) Alutka jak ty to zrobiłaś :question: Tzn. jak udało ci się zarazić pana Alutka psią pasją :confused: Mój pan Eklerek jak na razie ni hoo hoo :niewiem:
velvia Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Super reportaż Tomku 67!!!!! :P :P :P A jaki komentarze jak przystało na prawdziwego sprawozdawcę. Poproszę jeszcze he,he....... :D
Eclairs Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Tomek67 napisał(a):Wybacz Eklerku :( - ale sama widziałaś, że z mojej wysokości widać jedynie korony drzew. A schylać mocno się nie mogę, bo osteoporoza do spóły z lumbagiem nie pozwolą mi się podnieść :wink: Wspaniałomyślnie wybaczam. :grins: Przychodzi mi to tym łatwiej, że widzę, iż Waćpańska Izabelka bolońska również nóżek nie posiada :shock: ani rower kółek :megagrin:
Tomek67 Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Eclairs napisał(a):Tomek67 napisał(a):Wybacz Eklerku :( - ale sama widziałaś, że z mojej wysokości widać jedynie korony drzew. A schylać mocno się nie mogę, bo osteoporoza do spóły z lumbagiem nie pozwolą mi się podnieść :wink: Wspaniałomyślnie wybaczam. :grins: Przychodzi mi to tym łatwiej, że widzę, iż Waćpańska Izabelka bolońska również nóżek nie posiada :shock: ani rower kółek :megagrin: To ja się tu kajam, a Ta mnie przypala :bad-word: :eviltong:
anushka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='Tomek67']Płynie w nas błękitna krew :wink: czy to mastiff neapolitański??? :sabber: :sabber:
Gosia_i_Luka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='Tomek67'] Papilotek maltański. HAHAHAHAHAHA!!! Już widzę moją Lukę w czymś takim!!! A raczej - w czymś, co by po tych papilotkach zostało!!!!
Agnieszka76 Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 O, Gosia, ja moja Pusię też. Ona nienawdzi nawet małej spinkni, dlatego musi mieć obciętą grzywkę i nie wygląda tak "wzorcowo" jak Carmen!
Karka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Ha Tomek objawił się nareszcie :D Ale fotecek napstrykał 8) tak właśnie zastanawiałam się czy hawańczykowi pstryknie czy też nie :wink: Jeśli sympatyczna Pani od hawańczyka i maltańczyka :wink: nas podgląda to koniecznie musi dołączyć tutaj- przybędzie kolejny bichon do kolekcji . ZAPRASZAMY!!!!! Izabelka :lilangel: a powiedz jeszcze Tomek czy mama już szykuje się na kolejną wystawę bo widziałam tak mi się przynajmniej zdawało jej duże zaangażowanie i chyba się spodobało :fadein: Pozdrowienia dla Twojej bardzo sympatycznej mamy :D Miło było poznać . Eklerek to Twój Pan jeszcze bakcyla nie złapał :o no koniecznie musisz go przerobić a kto to wołał "ja chcę takiego" -mam na myśli Mumisia? Ciekawska jestem :oops:
Karka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='Tomek67']Zagadka dziadka - co robi sędzina? :confused: a) Szuka słabo wykształconych jąder? :lol: b) Ukrywa drżenie rąk? :lol: c) Drapie Karkę po brzuszku? :lol: odpowiedź c :wink: :lol: :lol: :lol:
Alutka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='Eclairs'][quote name='Karka'] pan Alutek prezentuje ze świetnym efektem sunię 8) Alutka jak ty to zrobiłaś :question: Tzn. jak udało ci się zarazić pana Alutka psią pasją :confused: Mój pan Eklerek jak na razie ni hoo hoo :niewiem: :chainsaw: :chainsaw: ato były cięęęęężkie i dłłłłłłłłudie lata pracy :scared: Kobieta potrafi .............. :bigcry: :D dobrego nigdy za wiele
Karka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='Tomek67']Hrabiostwo nieśpiesznie idzie po swoje :wink: starszym paniom z błękitną krwią nie wypada śmigać 8) i zachowywać się niestosownie :)
Karka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Ania-k tak to mastino napoletano inaczej mastiff neapolitański uroczy prawda :D
Alutka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 :eating: Na przykład jedna z pierwszych porad : :drinka: Zona podaje mężowi syrop i mówi : - wypij trochę tego lekarstwa kochanie - Zartujesz? przecież to lekarstwo dla naszego psa - Tak, ale jak pies zobaczy, że pijesz, to i on wypije ! :evil_lol: :D dobrego nigdy za wiele
anushka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='Karka']Ania-k tak to mastino napoletano inaczej mastiff neapolitański uroczy prawda :D Karka uwielbiam molosy :megagrin: ,często czytam forum molosów bo u nas zastój jest z nimi,ale śliczny jest mastifek :o kiedyś poznałam jakiegoś w parku,mial na imię Cezar i był boooski cielaczek :wink:
Karka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Ania mnie również niezmiernie podobają się molosy a neapolitano szczególnie mają wyjątkową urodę 8) ale i charakterki :wink:
Gosia_i_Luka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 :lol: Ja z molosów najbardziej lubię dogi niemieckie, boksery, a z potężnych psów - azjaty, reszta jakoś mi "objętościowo" nie odpowiada :wink: Przypominam, że ja głównie charciara jestem - bo czyż jest coś piękniejszeg od biegnącego charta? :D ps. Nooo... dorównać może tylko biegnący belg :lol: A najlepiej... fruwający! :lol: :angel:
Agnieszka76 Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 O matko! Gosia, ten chart jest nieziemski, mógłby zagrać w teledysku Pink - Floyd, tak mi się kojarzy "rozmiarowo" jakoś... on wygląda jak "powietrzny pies", taki psi latawiec, którego zaraz wiatr porwie...
Karka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 A ja lubię i w zasadzie podobają mi się wszelkie rasy co nie oznacza ,że każdego chciałabym mieć :wink: Czy rasowy czy zwykły kundelek każdy ma w sobie swój niepowtarzalny urok :D
Gosia_i_Luka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Zauważcie, że ten az ma wszystkie łapy w powietrzu! :D To jest niesamowite! :D Azawakh to jest pies dla studenta weterynarii - można się kośćca na nim uczyć 8)
Agnieszka76 Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Co prawda, to prawda Karka. Psy są po prostu the best! A...słuchajcie! Pisałam już dawno temu, że na naszym polku spotykamy pewną starszą (mocno starszą) panią z psem, który mnie się od razu skojarzył z shih - tzu, względnie jakąś niesamowitą odmianą pekinczyka, ale WZGLĘDNIE. Na nasze pytanie jaka to dokładnie rasa usłyszelismy odpowiedź- ODMIANA JOLKI. Prawie zeszłam ze śmiechu, jak to usłyszałam. I ta starsza dama za każdym razem upierała się, ze jej pies to ODMIANA JOLKI. Zachodziliśmy w głowę, skąd się jej to wzięło- ja myslałam, ze może od Yorka, czy cuś... No i parę dni temu spotkaliśmy na polku córkę tej pani- oczywiscie z psem. Korzystajac z niesamowitej okazji pytamy co to za rasa. Słyszymy w odpowiedzi SHIH TZU. :D
AnkaW Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 hihi pani ma odmianę jolki a ja dzisiaj się dowiedziałam że mam pieknego pudelka
AnkaW Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Tomś napstrykałeś piekne zdjęcia i wielkie dzieki za małego łysolka. A dostałes może już rodowód?
Karka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='AnkaW']hihi pani ma odmianę jolki a ja dzisiaj się dowiedziałam że mam pieknego pudelka :roflt: :roflt: nie pisz proszę takich rzeczy bo się mało ze śmiechu nie udławiłam popłakałam się . Chyba ,że to pudelek w bardzo letniej fryzurze :lol: :lol: Dziewczyny charty mają coś w sobie magicznego macie rację 8) Na pierwszym miejscu pośród chartów dla mnie najładniejsze są : saluki, chart polski , wilczarz ,charcik włoski a potem cała reszta :wink:
AnkaW Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 charciki włoskie są super, widziałam takiego na wystawie, miałam wrażenie że jak mocniej powieje to go zdmuchnie. Takie słodziutkie i zdrabne chucherko :lol:
Agnieszka76 Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Ania, jednym słowem masz pudla - narodowca, popularnie zwanego też skinem...jak ja zazdroszczę niekórym wyobraźni... :D
Recommended Posts