Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karka']
pan Alutek prezentuje ze świetnym efektem sunię 8)
Alutka jak ty to zrobiłaś :question:
Tzn. jak udało ci się zarazić pana Alutka psią pasją :confused:
Mój pan Eklerek jak na razie ni hoo hoo :niewiem:

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super reportaż Tomku 67!!!!! :P :P :P

A jaki komentarze jak przystało na prawdziwego sprawozdawcę.
Poproszę jeszcze he,he....... :D

Posted

Tomek67 napisał(a):
Wybacz Eklerku :( - ale sama widziałaś, że z mojej wysokości widać jedynie korony drzew. A schylać mocno się nie mogę, bo osteoporoza do spóły z lumbagiem nie pozwolą mi się podnieść :wink:

Wspaniałomyślnie wybaczam. :grins:
Przychodzi mi to tym łatwiej, że widzę, iż
Waćpańska Izabelka bolońska również nóżek nie posiada :shock:
ani rower kółek :megagrin:

Posted

Eclairs napisał(a):
Tomek67 napisał(a):
Wybacz Eklerku :( - ale sama widziałaś, że z mojej wysokości widać jedynie korony drzew. A schylać mocno się nie mogę, bo osteoporoza do spóły z lumbagiem nie pozwolą mi się podnieść :wink:

Wspaniałomyślnie wybaczam. :grins:
Przychodzi mi to tym łatwiej, że widzę, iż
Waćpańska Izabelka bolońska również nóżek nie posiada :shock:
ani rower kółek :megagrin:

To ja się tu kajam, a Ta mnie przypala :bad-word: :eviltong:

Posted

Ha Tomek objawił się nareszcie :D Ale fotecek napstrykał 8) tak właśnie zastanawiałam się czy hawańczykowi pstryknie czy też nie :wink: Jeśli sympatyczna Pani od hawańczyka i maltańczyka :wink: nas podgląda to koniecznie musi dołączyć tutaj- przybędzie kolejny bichon do kolekcji .
ZAPRASZAMY!!!!!
Izabelka :lilangel: a powiedz jeszcze Tomek czy mama już szykuje się na kolejną wystawę bo widziałam tak mi się przynajmniej zdawało jej duże zaangażowanie i chyba się spodobało :fadein: Pozdrowienia dla Twojej bardzo sympatycznej mamy :D Miło było poznać .
Eklerek to Twój Pan jeszcze bakcyla nie złapał :o no koniecznie musisz go przerobić a kto to wołał "ja chcę takiego" -mam na myśli Mumisia? Ciekawska jestem :oops:

Posted

[quote name='Tomek67']Zagadka dziadka - co robi sędzina? :confused:
a) Szuka słabo wykształconych jąder? :lol:
b) Ukrywa drżenie rąk? :lol:
c) Drapie Karkę po brzuszku? :lol:

odpowiedź c :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Eclairs'][quote name='Karka']
pan Alutek prezentuje ze świetnym efektem sunię 8)
Alutka jak ty to zrobiłaś :question:
Tzn. jak udało ci się zarazić pana Alutka psią pasją :confused:
Mój pan Eklerek jak na razie ni hoo hoo :niewiem: :chainsaw:

:chainsaw: ato były cięęęęężkie i dłłłłłłłłudie lata pracy :scared:

Kobieta potrafi .............. :bigcry:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

[quote name='Tomek67']Hrabiostwo nieśpiesznie idzie po swoje :wink:

starszym paniom z błękitną krwią nie wypada śmigać 8) i zachowywać się niestosownie :)

Posted

:eating: Na przykład jedna z pierwszych porad :

:drinka: Zona podaje mężowi syrop i mówi :
- wypij trochę tego lekarstwa kochanie
- Zartujesz? przecież to lekarstwo dla naszego psa
- Tak, ale jak pies zobaczy, że pijesz, to i on wypije !
:evil_lol:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

[quote name='Karka']Ania-k tak to mastino napoletano inaczej mastiff neapolitański uroczy prawda :D
Karka uwielbiam molosy :megagrin: ,często czytam forum molosów bo u nas zastój jest z nimi,ale śliczny jest mastifek :o kiedyś poznałam jakiegoś w parku,mial na imię Cezar i był boooski cielaczek :wink:

Posted

Ania mnie również niezmiernie podobają się molosy a neapolitano szczególnie mają wyjątkową urodę 8) ale i charakterki :wink:

Posted

:lol: Ja z molosów najbardziej lubię dogi niemieckie, boksery, a z potężnych psów - azjaty, reszta jakoś mi "objętościowo" nie odpowiada :wink: Przypominam, że ja głównie charciara jestem - bo czyż jest coś piękniejszeg od biegnącego charta? :D

ps. Nooo... dorównać może tylko biegnący belg :lol: A najlepiej... fruwający! :lol:

:angel:

Posted

O matko! Gosia, ten chart jest nieziemski, mógłby zagrać w teledysku Pink - Floyd, tak mi się kojarzy "rozmiarowo" jakoś... on wygląda jak "powietrzny pies", taki psi latawiec, którego zaraz wiatr porwie...

Posted

A ja lubię i w zasadzie podobają mi się wszelkie rasy co nie oznacza ,że każdego chciałabym mieć :wink: Czy rasowy czy zwykły kundelek każdy ma w sobie swój niepowtarzalny urok :D

Posted

Co prawda, to prawda Karka. Psy są po prostu the best!
A...słuchajcie! Pisałam już dawno temu, że na naszym polku spotykamy pewną starszą (mocno starszą) panią z psem, który mnie się od razu skojarzył z shih - tzu, względnie jakąś niesamowitą odmianą pekinczyka, ale WZGLĘDNIE. Na nasze pytanie jaka to dokładnie rasa usłyszelismy odpowiedź- ODMIANA JOLKI. Prawie zeszłam ze śmiechu, jak to usłyszałam. I ta starsza dama za każdym razem upierała się, ze jej pies to ODMIANA JOLKI. Zachodziliśmy w głowę, skąd się jej to wzięło- ja myslałam, ze może od Yorka, czy cuś...
No i parę dni temu spotkaliśmy na polku córkę tej pani- oczywiscie z psem. Korzystajac z niesamowitej okazji pytamy co to za rasa. Słyszymy w odpowiedzi SHIH TZU. :D

Posted

[quote name='AnkaW']hihi pani ma odmianę jolki a ja dzisiaj się dowiedziałam że mam pieknego pudelka
:roflt: :roflt: nie pisz proszę takich rzeczy bo się mało ze śmiechu nie udławiłam popłakałam się .
Chyba ,że to pudelek w bardzo letniej fryzurze :lol: :lol:
Dziewczyny charty mają coś w sobie magicznego macie rację 8) Na pierwszym miejscu pośród chartów dla mnie najładniejsze są : saluki, chart polski , wilczarz ,charcik włoski a potem cała reszta :wink:

Posted

charciki włoskie są super, widziałam takiego na wystawie, miałam wrażenie że jak mocniej powieje to go zdmuchnie. Takie słodziutkie i zdrabne chucherko :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...