Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No Aga czytam ,że pusi nie wchodzi acana :( ale może ją przetrzymasz i w końcu zacznie jeść. Mając do wyboru gotowane papu i suchą wiadomo pies wybierze gotowane tym bardziej jeśli jest jeszcze niejadkiem. Wie ,że jak sobie powybrzydza to i tak dostanie w końcu coś dobrego :wink: Moje na szczęście to odkurzacze i jedzą wszystko ale jest to chyba spowodowane tym ,że jest ich kilka 8)
Acha Agnieszka moim zdaniem to nawet karmienie suchą karmą nie zniweluje problemu odkladania się kamienia nazębnego .Pozostaje tylko regularne czyszczenie lub co jakiś czas wizyta u weta by oczyścić zęby. Oczywiście jest to sprawa indywidualna i jednym pieskom szybciej innym wolniej kamień narasta.
Gosia Luczka ma u ciebie jak w raju co rusz nowa zabaweczka -jestem ciekawa tych miętowych piłek .Jak tylko bedziesz miała je w domu napisz coś więcej :)

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Dziewczyny, w pełni popieram Wasze zdanie! Mnie się wydaje, ze na takie gorliwe zachęcanie do suchej karmy ma wpływ to, ze w lecznicy jest sklep z eucanubą etc... 0X
Piękne zdjęcia powklejaliście! :D Aż się humor poprawia, jak się na te słodziaki patrzy!
Gosia, ciekawe, co moja młoda by na piłkę mietową rzekła... :roll:
A wogóle to chyba jej się cieczka szykuje, ma wszelkie symptomy!!
No i Goisa...ech...skalpel potem będzie :nerwy:

Posted

Agnieszka76 napisał(a):
Mnie się wydaje, ze na takie gorliwe zachęcanie do suchej karmy ma wpływ to, ze w lecznicy jest sklep z eucanubą etc...

Doskonale Ci się, Aga, wydaje! 8) :lol:

Posted

Agnieszka nie bój się tej sterylki będzie dobrze :kciuki: przecież My tu wszyscy będziemy trzymać kciuki za Pusię a potem zobaczysz będą same plusy :) żadnych humorków przed cieczką ,żadnych humorków po cieczce szczególnie podczas ciąż urojonych ,żadnego problemu z psami latającymi za suczką itd. :roll: Będzie OK. :D

Posted

Dziewczyny...... przyszedł pas do samochodu! Zrobie zdjęcia i wkleje , ale nie dziś niestety, bo Pankowiec ma nocny dyzur i zabiera telefon i nawet sie z nim dziś nie zobacze..nie ma to jak nowoczesne małżeństwo!

Posted

Hawańczyk - naprawdę piękny :P III miejsce dla Najpiękniejszego Szczenięcia wystawy. Do Sympatycznej Pani Hawańskiej - proszę się szybko logować i pisać na bolończykach, a nie tylko podczytywać :bad-word: :wink:

Posted

Zagadka dziadka - co robi sędzina? :confused:
a) Szuka słabo wykształconych jąder? :lol:
b) Ukrywa drżenie rąk? :lol:
c) Drapie Karkę po brzuszku? :lol:

Posted

Wybacz Eklerku :( - ale sama widziałaś, że z mojej wysokości widać jedynie korony drzew. A schylać mocno się nie mogę, bo osteoporoza do spóły z lumbagiem nie pozwolą mi się podnieść :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...