Tomek67 Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 No, dobra już, dobra... Już mnie nie błagajcie. CARMEN Magiczna Biel - Lokata I w konk. 1 Ocena sędziny międzynarodowej p. Elżbiety Junikiewicz :buzi: (Ktoś coś miał do tej Pani? :evil: ) - "Bdb. zapowiadająca się, zarówno pod względem budowy anatomicznej jak i gat. sierści". Ocena - WYBITNIE OBIECUJĄCA!!! Mamusia moja wystawiali :buzi: Karka - :buzi: :buzi: :buzi: Wszystkim, którzy nam dobrze życzyli :calus: Wrażenia w następnym poście, bo czuję wylogowanie.
flashka-g Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Tomek musze Cie przeprosić ze nie wystawiłam młodej ale powiem dlaczego: - po pierwsze jets to klasa szczeniąt, wiec nie szkoda ci wywalac kasy na jeden pokaz jezlei ejst sam w rasie i tak wygra i tak,pozatym tym bardziej ze nigdy pewnie jej wiecej bym nie wystawila tak wiec wolalam Twojej mamie pokazac..a z nia tak pokazała sie duzo lepiej niz uczyniła by to zemna..W kazdym razie ciesze sie ze moglam Cie poznac i twoją niunie;]
Tomek67 Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Eh... Leżę sobie teraz do góry palnikiem i już widzę co teraz będzie - wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy, szkolne akademie... Jak się ktoś urodził człowiekiem sukcesu... :B-fly: Wystawa superowska, o 10.20 byliśmy po zawodach, ale grzecznie i chętnie kibicowaliśmy Karinkowym golcom i zaprzyjaźnionym doopelkom. Wszystkie piękne. :calus: Gratulujemy :klacz: Czy wiecie ile ludzi czyta nasz topik - kilka osób mnie rozpoznało po Carmen i śmiało do się do mnie (no bo chyba nie ze mnie?) po imieniu! :P Grzało niemiłosiernie i podpiekłem się gorsteczkę. :oops: :madgo:
Tomek67 Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Dziękuję Ci Buteleczko za dobre rady :buzi: Ty prawdziwą gwiazdą handlingu jesteś :klacz: Gratuluję tylu sukcesów :P
Tomek67 Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Eklerek - mój menadżer z moim prawnikiem już pracują nad procesem o bezprawne wykorzystanie mojego wizerunku :gent: . I to tak niekorzystnego - ta gra cieni, te proporcje i kolory. Fuj. :evil: :lol: Rodacy - nie słuchajcie Eklerka, w rzeczywistości piękniejszy jestem w trójnasób :lol: :lol: :lol: . No, cudnym i już. :lol: :wink: Cieszę się Eklerek, że poznałem Ciebie i Tomka. Ciepełko i humorek biją Wam z oblicza. Erdelek - erdelkowaty klasycznie do bólu, a Monusia - no cóż, ja tam nikomu pod pierzynę nie zaglądam, ale gdzieś kiedyś wdarł się do Bolonii bichon frise :wink: :P
Tomek67 Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 AnkaWu - pstryknąłem czeskiego chińczyka. Arcyśmieszny, miał grzywkę z kołnierzem. Ale fotka już jutro (o ile wyjdzie). A wystawa wybitnie terenowa - z woj. śląskiego masy robotnicze miast i wsi, druga inteligencyja z Krakówka i Małopolski. Czechów wystawiających (i Czeszek czeszących) było 68, nie licząc podwójnego wystawiania. Z Podkarpacia 6 wystawców (Rzeszów, Dębica, Krosno, Przemyśl i Nisko). Przemyśl - dwie osoby.
Karka Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Hallo , hallo jeteśmy :D Wielkie Gratulacje dla Carmen Tomka ale jeszcze wieksze dla mamy Tomka , która Carmen prezentowała w ringu :klacz: :klacz: :klacz: Słuchając rad i wskazówek świetnie sobie poradziła w pokazaniu maleństwa :) Muszisz Tomek przyznać ,że nie taki diabeł straszny jak go malują :wink: prawda :) Eklersik Tobie również gratulki za wybitnie obiecującego Eklerka 8) widziałam dowiązaną wstążeczkę do obróżki :wink: Szkoda ,że dłużej nie pogadałyśmy :( Mam jednak nadzieję ,że spotkamy się jeszcze nie raz nie dwa :PMonusia urocza myślę ,że to już wejdzie Wam w nawyk zabieranie małej dla towarzystwa. Mój Dereczek należący do BiBi CWC, BOB rozpoczął dorosły championat a weteranka doskonała I z bardzo ladnym opisem .Trochę sie obawiałam jak ta moja paniusia pójdzie po kilkuletniej przerwie ale było calkiem OK. tylko na finałach już była bardzo zmęczona i szła gorzej.Ma wybaczone :wink: Bo to dla nas tylko zabawa. Fajnie ,że mogliśmy się poznać :D
maga18 Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Brawa dla CARMEN i MAMY Tomeka67 :klacz: :klacz: :klacz: :lol: :laola: :laola: :BIG: :ylsuper: :tort: :thumbs: :sweetCyb: :sweetCyb: GRATULUJE WSZYTSKIM WYSTAWCOM!!! :drinking: Tomek67 mam nadzieje, ze nst razem sam wystawisz Carmen, wtedy radosc z wygranej jest duzoooo fajniejsza :wink:
Gosia_i_Luka Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Bardzo Wam wszystkim gratuluję! I oczywiście również dla naszego ozdobnego, wybitnego Eklersika, którego sobie dokładnie w terrierkowej galerii obejrzałam wieeelkie brawa!! Żałuję, że nie mogłam kibicować osobiście , ale myślę, że jeszcze trafi się okazja! :D Czy Monusia to ta sunia obok Carmen? :roll: Oj, Tomek, Tomek, wiedziałeś, co robisz, kupując bolończyka 8) Wkoło same kobitki Podsumowując - BIAŁE RZĄDZI :lol:
Eclairs Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Witajcie w ten słoneczny poranek! Eklers jak padł wczoraj po powrocie na lewy boczek, tak do dzisiaj się nie podniósł :wink: Dał mu ten upał w kość. Mnie z resztą też. Po prostu się usmażyłam. Pokazałam teściowej zdjęcia Carmen i ... udało się! Już nie będzie naszej białej oddawać do fryzjera gdzie robią z niej frisa :-? Osobiście zajmę się pielęgnacją jej sierści i już żaden Tomek67 nie będzie mojej Monusi kochanej pod pierzynkę zaglądać :lol: :wink: i od nieślubnych wyzywać :evilbat: :wink: Gosiu: Tak Mona to ta bieluszka zasłaniająca Carmen na fotkach :D
Karka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Eklersik byłam , widziałam foteczki przystojnego Eklersika ! Profesjonalnie i pięknie pokazanego przez Ciebie :P No i już doczytałam ,że kochasz wystawiać :wink: No tak łatwo popaść w ten nałóg :wink: I dodam jeszcze ,że nie zajrzałaś pod namiot , który stał nieopodal Tomka a tam właśnie były moje piesy i pudelki Sonya-Nero i BiBi 8)
Eclairs Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Oj, ja kudłata durnowata nie zajrzałam do namiota :cry: 0X Szkoda. Ale obiecuję zameldować się w Ustroniu już bez niepotrzebnego stresu. Wszystko nadrobię. :lol: Tak napisałam, że kocham wystawiać. Ale nie napisałam tego pod wpływem tej jednej wystawy. Nie wiem czy o tym wspominałam ale kiedyś dawno temu na początku lat 90-tych wystawiałam bardzo dużo i często. I to nie tylko mojego poprzedniego terrierka. Byłam taką dawną flashką_g! 8) Serio. W tedy w Polsce dopiero startowały konkurencje "junior handler" - zbierałam na nich laury 8) Oczywiście nie było to tak profesjonalne jak w wykonaniu buteleczki :wink: Jeszcze było prawdziwą zabawą. Ok, już kończę się chwalić :oops: Dlatego mam szczególny sentyment do flaszeczki i z zapartym tchem obserwowałam ją wczoraj. Teraz po 10ciu latach jest mi trochę ciężko wskoczyć znowu w wystawy ale dzięki wam jest to bardzo przyjemne :buzi:
Eclairs Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Tomek67 napisał(a):Eh... Leżę sobie teraz do góry palnikiem i już widzę co teraz będzie - wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy, szkolne akademie... Ten tu sobie leży do góry :wink: czym wiadomo, a ja tu muszę rozwijać karierę Carmen! Twoja sunia ma sznsę być na kubkach, talerzykach, breloczkach itp... A wszystko dzięki mnie 8) Zaczepił mnie z Monusią jakiś facet. Poznał, że to bolończyk a nie frise :evilbat: Chciał zrobić zdjęcie mordki. Kolo ma firmę produkującą gadżety z psami. Potrzebował ładnego bolończyka. A ja skromnie odmówiłam tłumacząc, że Monusia ma złą fryzurkę i nie powinna być wizytówką rasy. Zaproponowałam, że pogadam z tobą i jeśli się zgodzisz to prześlesz mu fotki Carmen (głównie ładne ujęcia pyszczka) i dziewuszka zostanie mega gwiazdą :lol: Więc czekam ...
Tomek67 Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Wow, co za historia :eek2: . Niesamowicie to miłe dla mnie :B-fly: . Dziękuję Eklerku, jesteś jednak tak słodka, że musisz uważać, bo Cię zeżrę. :iloveyou: :buzi: :wink: Mówiąc poważnie - postaram się szybko o profesjonalne ujęcia facjaty kudłaszonicy i prześlę. Podaj mi tylko maila na pw. Pozdrawiam. :wink:
Gosia_i_Luka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 AAaaaale skwar :evil: Już mi głowa pęka , jestem po dwóch prysznicach i litrze coli, ale nic nie pomaga :cry: To nie moje temperatury, zdecydowanie... :roll: Co innego Luka! Ona uwielbia ciepełko i słoneczko - znajdzie na podłodze najwęższy promyk i dokłądnie wzdłuż niego się położy! A najśmieszniej jest rano, jak słońce pada tylko na ścianę - Luka podchodzi do ściany i... drapie łapkami promyk słońca! Normalnie chce go przyciągnąć do siebie, na podłogę!! Czasami myślę, że ona chyba ma jakiegoś rodezjana w rodzinie :wink: Eclairs - muszę Ci powiedzieć, że mi się Mona podoba w takiej fryzurce!! Serio! Jest jej bardzo "do twarzy" Acha, przyszły dziś szelki samochodowe! NIESTETY! Są za duże!! Zamówiłam S, ale będę musiała wymienić na XS :roll: W takim razie dobrze, że Aga ich nie zamawiała, bo podejrzewam, że na Pusię nawet XS byłyby za duże :-? Idę po lody 8)
Sonya-Nero Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 A teraz parę :wink: zdjęć seniorki rodu lwich pyszczków herbu ALWARO ANGELIKA Apovery czyli NAPI która jest... po prostu 8) ... nie mogłam się zdecydować które wstawić :roll: :wink: .....
Karka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Boziu :o Sonya-Nero zrobiłaś jej najpiękniejsze fotki jakie kiedykolwiek w życiu miała :calus: Dziękuję tylko ,że to Napula :wink: wiem , wiem przywykłaś już do towarzystwa Ayki :lol:
Karka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 No jasne. Mnie stale się mylą czarne pudelki dziewczyn :oops:
Sonya-Nero Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 mały, słodki Mumiś :D :P cielawe kto zgadnie czyj??? :D :D
Alfa1 Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 :BIG: Gratulacje dla całej ferajny,tej debiutanckiej ,oraz starych wyjadaczy :BIG:
Recommended Posts