Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aha, Gośka - nie wiem czy fotki ze mną przejdą (tylko nie z Pańciem - obrzydlistwo, fuj!) :grab: . Mój wizerunek jest TOP SECRET :eggface: :question: ! To cecha nas wszystkich - tych, którzy lubią wstrząśnięte - nie mieszane. :bigcool: :wink:

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tomek67 napisał(a):
(tylko nie z Pańciem - obrzydlistwo, fuj)

Grunt to samoakceptacja 8)

Karka - fakt, nie zauważyłam :oops: Nie wiem, czemu Ci się coś takiego wyświetla :o Może niech ktoś inny napisze do mnie priva (jakiejkolwiek treści 8) ), żeby sprawdzić, czy to ogólny problem...
Czyli mówisz, Karka, że ten trzeci... Chyba w takim razie będzie trzeba zakupić :wink:

Posted

Przypomniało mi się, że ostatnio wysyłałam bez problemu priva i odpowiedziano mi na niego również bez problemu, więc nie wiem, dlaczego akurat w Twoim przypadku coś jest nie tak :roll: :cry:

Posted

Gosia&Luka napisał(a):
Tomek67 napisał(a):
(tylko nie z Pańciem - obrzydlistwo, fuj)

Grunt to samoakceptacja 8

Chodzi nie o mnie (samo- się akceptuję :wink: ), ale o słowo "Pańcio". :-?
Właśnie wstaliśmy i za pół godzinki :scared: raz kozie śmierć!

Posted

NO! To już wszystko wiadomo :D :D :D Kciuki mam spuchnięte i czekam na wiadomości i fotecki!!!! :D :D :D

Tomek, U nas w domu jest "duży Pańcio" (tata) i "mały Pańcio" (brat), "stara Pańcia" (mama) i "młoda Pańcia" (ja :) ) albo "dziadek" (tata) i "babcia" (mama) :wink: :lol: U nas "Pańcio" i wszelkie tego wariacje są na porządku dziennym :wink:

Aaaa... tak dręczyć biedną Gosię!!!! Żadnych wiadomości!!! Żadnych foteczek!!!! Aaaaa....!!!! Już 15.30 i NIC!!! :(

Posted

Witajcie. Miałm dzis niezłą przygode...byliśmy z Pusia na polku, siedzielismy na łąwce a psiak sobie biegał z innymi .. w pewnym momencie podleciał do nas jeden z kolegów pusi, podniósł łapę i znaim zdążyłam załapać, o co gościowi chodzi ten zwyczajnie MNIE OSIKAŁ. Irek powiedział, ze pies pewnie pomyslał , ze sika na drzewo, bo miałam brązowe sztruksy... ktore teraz się suszą..oczywiscie wyprane
Odkryliśmy dziś nieodkrytą dotąd niszę w psim asortymencie- szukamy dla Pusi takich noisdełek, bo młoda nie wyrobi pewnie na szlaku i trzeba ją będzie nieść. Są torby dla psów, ale nosidełek nie ma...chyba, ze są , a ja o tym nic nie wiem..

Posted

Gosia ja też już nerwowo nie wytrzymuję.
U nas dzisiaj gorąc, cudownie, i oczywiście Gizmol znowu mnie zaskoczył. Szok. Ten co wody nie znosi, kałuże i bajora omija szerokim łukiem nie chciał dzisiaj wyjść z wody. Na błoniach gdzie chodzimy podniosły sie wody gruntowe, rozlewiska na kilometr, a ten najpierw jedna łapka potem druga i w długą pełnym galopem w wodzie po pachy. Nie mogłam go stamtąd wyciągnąc, tak mu się spodobało.

Posted

Wróciłam!
Tomek i Carmen wyglądali szałowo :lol:
Karka i lewki zachwycająco :lol:
Carmen całkowicie zasłużenie otrzymała wo i ślicznie prazentowała się na wyborze najpiękniejszego szczenięcia ok godziny 15:45! O dziwo Tomek grzecznie zaczekał i nigdzie nie uciekł :wink:
Niestety nie wiem co działo się z Karką :oops:

Zaraz wstawię fotki. Albo nie :evilbat: Dopiero jak poprosicie :evilbat: :wink:

Posted

Eclairs nie daj sie prosić, wklejaj i opowiadaj jak było. My tu jaja wysiadujemy. Tomek sam wystawiał? czy kogos znalazł?

Posted

TOMEK :laola: :laola: :laola: :BIG: :BIG: :drinking: :drinking:

wielkie gratulacje. A mówiłam że jest lepiej niz się to wydaje.

Posted

Gratuluje wszystkim :BIG: Rzeczywiście biały oczopląs.
Tomek przystojniacha, zrzucił całą pdpowiedzialność na mamusię :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...