Gosia_i_Luka Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 A jakie masz olbrzymy?? :D Jakieś charty może, albo owczarki belgijskie?? :wink: :lol:
AnkaW Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Gosia - Charty różnej maści, mastify, kaukazy. Ale wkleje jutro bo mnie mój szanowny przegania bo coś mu sie tu /na kompie/ robi.
Gosia_i_Luka Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Ooo, to charty baaardzo chętnie (a najchętniej niezmniejszone na maila :D : lu.ka@op.pl). Kaukazy i mastify niekoniecznie :wink:
Karka Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Ania GRATULACJE :) Jak sie już zorientowałam świetnie sobie poradziliście :klacz: No to gdzie teraz na kolejną wystawkę :wink: Gizmo stanął na wysokości zadania możesz być dumna z niego 8)
Eclairs Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 :klacz: :klacz: :klacz: dla Gizmolka! Wycałuj go w moim imieniu :D
Alutka Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 :laola: :BIG: :multi: Dla szczęściarki i szczęściarza G R A T U L A C J E !!!!!!!!! :D dobrego nigdy za wiele
Eclairs Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Anka W Czekamy na zdjęcia :modla: I może choć jedno twojego golaska w fryzie wystawowym! OK już się naoglądałam. Wykazałam się niesamowitą inteligencją i poszukałam fotek Gizmo na grzywaczach! :oops: 8)
Tomek67 Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Powitać bolończykowatych! :P Wczoraj był chyba ciężki dzień dla wszystkich - wystawy, małżeńskie kłótnie i takież obowiązki :wink: Ale dzisiaj powinno przejść i można pogadać(?) Jestem pod wrażeniem występu łysego Dropsika, choć przeczuwałem, że będzie OK, bo na fotkach Gizmol przedstawia się imponująco. Jeszcze raz Anka - gratulacje!!! :klacz: Generalnie pobuszowałem po fotkach ze wszystkich wystaw niedzielnych i muszę przyznać, że grzywacze mają coś w sobie. Tyle, że głaskanie takich cudeniek może sprawiać przyjemność chyba tylko kobiałkom :P :wink: Karka - tajemnica właściciela lewka z Dobrego Miasta wyjaśniona. :)
Karka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 :hand: Hello wszystkim w poniedziałek :D Tajemnica wyjaśniona potwierdziły się moje przypuszczenia :wink: Sędzina o którą pytasz na grzywaczach to pani Junikiewicz :wink: na fotkach już ją sobie obejrzałeś 8) nie bój żaby nas może mierzyć nie będzie :lol: Gizmol prezentował się rzeczywiście elegancko :thumbs:
Tomek67 Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 O mierzenie żaby się nie boję, bo nie mam żaby :lol: Ale fotki są dramatyczne :( No i opis na grzywaczach :(
Eclairs Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Tomek! Nie bój się i tak zwycięstwo masz w kieszeni! :lol:
patulka_ibenek Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Dziękuje wam Wszystkim za tyle ciepłych słów! :lol: Jesteście kochani! Postaram się w tym tygodniu pokazać Benka - chociaż już kudły mu trochę odrosły. Ale jestem zadowolona, bo oczka ma super, już nie ma tych rdzawych wycieków. Pozdrawiam :P
Alutka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 [quote name='"patulka_. Ale jestem zadowolona, bo oczka ma super, już nie ma tych rdzawych wycieków. Pozdrawiam :P[/quote'] Czy możesz zdradzić jakim sposobem pozbyłaś się tuch zacieków ? i wycieków :question: :stupid: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Alutka - proszę zwiększyć ilość dioptrii w okularach :P Patulka pisała już, że pomogło jej (nie jej tylko Benkowi) obcięcie włosków wokół oczek. Czyżby to było takie proste? No i czy nie zeszpeci psiury?
Alutka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 :painting: To jest jasne, jak 2x2 jest 4. Jeśli coś drażni oko to łezki lecą, Ja myślałam o czymś poważniejszym. Bo u mojej bichonki nie mogę zlikwidować wycieków a w związku z tym wycieków z oczu. :modla: Ponieważ do kompa doskakuje jak mam chwilkę, to pewne sprawy mi faktycznie umykają. Przepraszam. :o :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Nie musisz za nic przepraszać :niewiem: , ja tylko żartowałem :P . My też mamy problem z rdzewiejącym zaciekiem :cry:
Alutka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 :sweetCyb: Wiem, wiem , ze jesteś żartowniść. I bardzo lubię ludzi z poczuciem humoru !!!!! :o Ja już wypróbowałam wszystkich dostępnych lekarstw i nic. Teraz chcę swoją bichonkę - Balbinkę pokazać w honorach, a wyciąć można tylko troszeczkę , żeby psa nie zeszpecić co mi sprawy nie rozwiąże dlatego rozpaczliwie szukam porady. 0X :D dobrego nigdy za wiele
Karka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Pati czekamy na Benka niecierpliwie :P Znajdź dla nas jeszcze trochę czasu póki go masz :wink: Problem wycieku z oczek wraca jak bumerang i chyba nie ma na to paskudztwo rady i porady .Co jednym pomoże u innych psiaków nie działa :roll: Ja ostatnio podaję 3x dziennie kropelki do oczu jednej suczce i wyciek jest mniejszy to są antyalergiczne CromoHexal wet mi przepisał.
AnkaW Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Jeszcze raz wszystkim dziękuje. Gizmo spisał się naprawdę wspaniale jak na pierwszy raz, a bałam sie że bedzie sie ciągnąć do innych psów i wyć jakby go ze skóry obdzierali, bo tak zachowuje się na codzień> A tu spokój, pełna powaga, brak większego zainteresowania psami i pełna odwaga, niczego się nie bał. Tomuś teraz ja Ci powiem - nie bój się, to wszystko dzieje się tak szybko, że nie ma czasu sie zestresować, A jak się widzi innych nowicjuszy, a rozpoznać ich łatwo :lol: to wszystko spływa po człowieku jak po kaczce. Przynajmniej sędzia gdzie byliśmy grzecznie tłumaczył wszystko co robić jak ciemniakom i nie było problemów.
AnkaW Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Widziałam na wystawie pare maltańczyków ale siedziały w klatkach a jak stały to znowu siostra pognała gdzieś z aparatem. Najbardziej podobał mi się jeden futrzak maltańczyk na stoliku. Leżał zupełnie płasko i pani czesała go na boki z przedziałkiem po środku, ale nie mozna było zrobić mu zdjęcia chyba tylko z lotu ptaka bo był taki płaski sama skórka z futerkiem. :lol: :lol:
Alutka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 [quote name='"Tomek67"']Alutka - proszę zwiększyć ilość dioptrii w okularach :P Napewno to znacie ale dla przypomnienia . :popcorn: Mieszkały sobie naprzeciwko w bliskiej odległości dwie sąsiadki i przez okna czasem sobie plotkowały. :krach: Pewnego dnia Jankowo mówi do Karlikowej : Karlikowa kupcie se nowe foranki. bo przez te widać jak figlujecie z Karlikiem. Na to Karlikowa a Wy se kupcie nowe okulary, bo to nie mój Karlik a Wasz Janek !!!!!! :bigcool: :D dobrego nigdy za wiele
Recommended Posts